20 ОУ и 22 СОУ

• 120 375
  • 925
  •   1
Отговори
# 750
  • Някъде на път....
molestosa, от къде купи униформите?

Магазина е в кв.Иван Вазов, ул. "Краище", бл.3(или №3 ?)
Благодаря! Смятам след 2 седмици да отида да видя къде е точно!  Peace

# 751
Днес минах покрай магазина с униформите и казаха, че ще имат доставка чак след 01.09.2012.
Няма да се шият по размер, купуваш си елементите, общо 78 лева

# 752

Някой да даде повече инфо за учителката Таня Симеонова - изглежда строга, от старата генерация (много се надявам да е такава  Mr. Green)?

Ако сте при нея е страхотно попадение, много добър преподавател!

За униформите - уж бяха задължителни, след това фирмата производител фалира, сега са намерили нова фирма и може би от 15-ти септември пак ще станат задължителни ( дано новите униформи са с по-добро качество от старите ).

За басейна трябва да имате предвид, че има двама-трима преподаватели, които водят така нареченото "безплатно" плуване ( спонсорство от 40 лв. на година ), а всички останали са платени.
Специално за първолаците  от 22-ро минава учителка по плуване по класовете  ( най-вероятно Юлия Константинова, но аз точно нея не бих я препоръчала ) и предлага часове за начинаещи.

# 753
  • Някъде на път....
Нашия първолак ще е при г-жа Петранка Георгиева - изглежда ми строга, но справедлива  Embarassed, но... времето ще покаже....   Rolling Eyes

# 754

Някой да даде повече инфо за учителката Таня Симеонова - изглежда строга, от старата генерация (много се надявам да е такава  Mr. Green)?

Ако сте при нея е страхотно попадение, много добър преподавател!

За униформите - уж бяха задължителни, след това фирмата производител фалира, сега са намерили нова фирма и може би от 15-ти септември пак ще станат задължителни ( дано новите униформи са с по-добро качество от старите ).

За басейна трябва да имате предвид, че има двама-трима преподаватели, които водят така нареченото "безплатно" плуване ( спонсорство от 40 лв. на година ), а всички останали са платени.
Специално за първолаците  от 22-ро минава учителка по плуване по класовете  ( най-вероятно Юлия Константинова, но аз точно нея не бих я препоръчала ) и предлага часове за начинаещи.

Много благодаря за инфото   bouquet

# 755
Здравейте отново!
Имам един въпрос към мамите на у-ци в 20 ОУ (където живот и здраве през септември дъщеря ми ще бъде първи клас). На първата родителска среща ни предложиха транспорт. Но аз някъде съм загубила координатите на фирмата. Тъй като решихме да ползваме буса за връщане, исках да Ви попитам имате ли телефоните и името на фирмата. Ще Ви бъда много благодарна, ако ми ги дадете, тъй като ни казаха, че до към средата на август трябва да дадем отговор. Благодаря Ви предварително!  bouquet

Ако искате пишете на лични, да не се сметне за реклама!  Simple Smile

# 756
  • Sofia
Хайде, мили мами, желая ви успешна подготовка за новата учебна година и оставам в очакване за ъпдейт на информацията. Аз все още се колебая в кое от двете да запиша дъщеря си - затова, моля, не ни забравяйте, защото мамите на следващото поколение остават в очакване Simple Smile.

Предварително благодаря!

# 757
  • Sofia
Здравейте мили мами,

чували ли сте нещо за учителките на 4 клас в 22:

Четвърти "А" клас - г-жа Адриана Байчева

Четвърти "Б" клас - г-жа Юлияна Георгиева

Четвърти "В" клас - г-жа Таня Симеонова

Четвърти "Г" клас - г-жа Петранка Георгиева

Нали всъщност те се очаква да поемат първокласниците 2013?

Предварително благодаря!

# 758
  • Някъде на път....
pitanka, всъщност това са учителките, които поемат тазгодишните първокласници.  Peace

# 759
  • Sofia
хм, може... ако сайтът е обновен частично...
тогава, понеже съм си питанка... Embarassed
да питаме за тези:

Трети "А" клас -  г-жа Йорданка Зарева

Трети "Б" клас -  г-жа Ваня Борисова

Трети "В" клас - г-жа Веселина Милушева

Трети "Г" клас - г-жа Петя Петкова

Питам за всички Simple Smile

# 760
Всичките съм ги чувала, синът ми е при една от тях, а догодина, живот и здраве, и дъщеря ми ще е. Много зависи от това какъв е темперамента на детето ти и каква учителка би му повлияла добре. На някои деца и малко им е нужно, други имат нужда от повече повтаряне... Не бих се наела да давам съвети. И четирите госпожи ги познавам и мога да кажа че са много готини. Просто са различни. Simple Smile

# 761
  • Sofia
Всичките съм ги чувала, синът ми е при една от тях, а догодина, живот и здраве, и дъщеря ми ще е. Много зависи от това какъв е темперамента на детето ти и каква учителка би му повлияла добре. На някои деца и малко им е нужно, други имат нужда от повече повтаряне... Не бих се наела да давам съвети. И четирите госпожи ги познавам и мога да кажа че са много готини. Просто са различни. Simple Smile

molestosa, имаш предвид тези нали:

Трети "А" клас -  г-жа Йорданка Зарева

Трети "Б" клас -  г-жа Ваня Борисова

Трети "В" клас - г-жа Веселина Милушева

Трети "Г" клас - г-жа Петя Петкова

Права си, хората са различни - и малките, и големите. Дано химията между тях се получи, но питам, тъй като из форумите четох включително и за госпожи, които тормозят децата. Не искам да откажа децата си от училище още в първи клас. Искам да му дам шанс да заобича училището.

# 762
pitanka да, за тези госпожи гововря, те ще водят четвъртите класове тази година. Не съм чувала да откажат от училище някое дете.  Laughing  Повечето родители ги намират за добри. Има и недоволни, но са единици. Ама нали знаеш - разни хора...

# 763
  • Sofia
аз винаги се радвам на споделените позитивни мнения Simple Smile
ако успеем да се запишем в 22... ще видим коя би ще бъде нашия късмет Simple Smile

# 764
  • София
Моята дъщеря беше преди години при Ваня Борисова - страхотен педагог, взискателна, но не прекалено строга, има подход към всеки и децата я обичат. Препоръчвам горещо!

Общи условия

Активация на акаунт