20 ОУ и 22 СОУ

• 120 292
  • 925
  •   1
Отговори
# 765
Борисова е много готина, да. И аз я харесвам. Ама както казах - не мога да кажа нищо лошо за никоя госпожа от изброените.

# 766
  • София
Аз за всички съм чувала само хубави неща, но пиша за нея, тъй като имам лични впечатления. Peace

# 767
Всички цитирани госпожи са много добри.

# 768
Здравейте,

Разбрах, че г-жа Ваня Борисова няма да води 4б клас тази година. Ще я замества г-жа Любомира Павлова, която е водила занималнята миналата година. Може ли някой да каже мнение за г-жа Павлова?

Благодаря предварително!

# 769
Здравейте,

Разбрах, че г-жа Ваня Борисова няма да води 4б клас тази година. Ще я замества г-жа Любомира Павлова, която е водила занималнята миналата година. Може ли някой да каже мнение за г-жа Павлова?

Благодаря предварително!

Тази същата госпожа не я ли замества и във втори клас?

# 770
Не я познавам по име тази госпожа... От занималнята ако е, може и по лице да я знам...

# 771
Записвам се да следя темата. Училищата не са ми в района по местоживеене, но ще са точно до работата ми.

# 772
Синът ми чи каза коя е новата госпожа - Павлова. Знам я по физиономия, изглежда спокойна и мила. Вчера детето ми каза че тя ще им преподава по ИТ и е много много добра...

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 10:30 от molestosa

# 773
  • София
Дали имате вече инфорамиця за басейна на 22-ро? Ще приемат ли и деца от други училища? Обадих се в училището, но нямат инфо.
Трябвало на място да порверя. Ще съм благодарна ако някой сподели актуална информация.  bouquet

# 774
Дали имате вече инфорамиця за басейна на 22-ро? Ще приемат ли и деца от други училища? Обадих се в училището, но нямат инфо.
Трябвало на място да порверя. Ще съм благодарна ако някой сподели актуална информация.  bouquet

Винаги са приемали деца от други училища.
Обикновено в началото на уч.година има родителска среща с всички треньори, където можете да изберете удобни за вас часове/треньор и да се запишете.

# 775
  • София
Благодаря, Мимии!  bouquet
Значи трябва да отида на място все пак.
Дано има информация някъде по басейна закачена или треньори като отида.

# 776
Благодаря, Мимии!  bouquet
Значи трябва да отида на място все пак.
Дано има информация някъде по басейна закачена или треньори като отида.

Информация на басейна няма закачена.
Треньорите обикновено са там преди обед(примерно между 9 и 11-12).
Най-сигурно е на родителската среща-мисля, че ще бъде другата седмица.
Ориентирайте се по кое време ви е удобно и тогава търсете треньора, работещ по това време.

# 777
  • София
  bouquet Благодаря още веднъж! Само не разбрах родителската среща на училището ли имаш предвид или тази за която спомена по-горе с треньорите?

# 778
  • Някъде на път....
  bouquet Благодаря още веднъж! Само не разбрах родителската среща на училището ли имаш предвид или тази за която спомена по-горе с треньорите?
Предполагам има предвид родителската среща с треньорите по плуване, която ще е през другата седмица!  Peace

# 779
Предполагам има предвид родителската среща с треньорите по плуване, която ще е през другата седмица!  Peace

Точно така.

Общи условия

Активация на акаунт