МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 20, чуй я, виж я ,наслади й се

• 20 043
  • 453
  •   1
Отговори
# 360
"В момента не ми е до Джемил,имат си адвокати"
 ooooh!  ooooh!  ooooh!
Малеее,лайно миризливо Кен,а те като тър4аха да му оправят пияния гъз  #2gunfire

# 361
Господин Джемил е прав.
Еми прав е ,моми4е. т ой винаги е прав(защото има мозък в главата си и го използва),дори когато седи. Sunglasses

# 362
Добре де стомната няма ли да помогнр на Джеми,налин сега са комбина? Thinking иска ми се май....

# 363
Добре де стомната няма ли да помогнр на Джеми,налин сега са комбина? Thinking иска ми се май....
Бе те вси4ки толкова го мразят,4е единствено ще се наслаждават да му ръфат месата. Sad

# 364
мале как ми се прииска да съм в гръцка таверна - да пия и да троша чинии, я по добре да съм Мария Гроздева и да я думна в 10-ка. тая Джамджанка

# 365
Да вземат да затворят Ламия и Джеми в една килия  Rolling Eyes

# 366
  • Варна
Относно анкетата- не,не си подхождат. Пашата не чак такъв гадняр и противен както лелята Peace

# 367
Такааа,незнам дали сте чели поста ми от снощи-за вината(греха) и после наказанието,като изкупление,но Джеми започва да изкупува греховете си.
Интересно ми е кога Кен ще започне да изкупува своите?

Питбула май чак сега се усети  ooooh!

# 368
Момичета налага се да изляза
отивам при комшийката,че е станало нЯщо
и аз пак трябва да се притека на помощ
после ще ви чета
а там ще си догледам серията

# 369
# 370
мале как ми се прииска да съм в гръцка таверна - да пия и да троша чинии, я по добре да съм Мария Гроздева и да я думна в 10-ка. тая Джамджанка
Да не забравиш и Питбулето  #2gunfire

# 371
  • Варна
Какви ги забърка Макбуле, не е истина просто

# 372
  • София
Ама лелята, като стража дебне, там до пашата!
Абе, аз пък мисля, че добре направи Макбулето- рано или късно, всяка лъжа излиза на яве.

# 373
Нимет пак първа научи клюките , как извика само като научи ,че бебето нА Ламия е от Кенан   Mr. Green

# 374
  • Благоевград
Ох, това същество Макбуле...какво направи, уж обича Ламия, но от яд към Джемил хич не се замисли какво ще направи...такива най ги обичам - първо действат, после мислят... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Момичета, я разкажете с бели букви две-три серии по-напред...

Общи условия

Активация на акаунт