НОЕМВРИйка вечер заспива и в съня й бебчето образ добива-32

• 11 703
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Пропуснах да пиша за варненската среща - само Нея е потвърдила, че ще дойде! Моля за по-сериозно отношение към предмета! Аз утре ще съм в 18 ч на уреченото място (козирката) и ще нося жълта шапка, кокалени очила и букет от магарешки бодили за по-лесно разпознаване! Моля не ме оставяйте да чакама дълго с тази дегизировка!!!  hahaha

# 106
Хайде добро утро,я да видим Катето или аз ще постнем първи tooth  Hug

Предлагам да закусим и пиинем кифе тук на фона на тази песничка : http://vbox7.com/play:f824a514

Елист така се радвам за вас с бебочетата  Hug До  края само хубави новини ей  bouquet
sunflower незнам какви са тези пластмасови кошарки дето си гледала newsm78 Аз такова чудо не съм виждала,ние все сме гледали с метален корпус-и то са само тръбички всичко си е плат newsm78 Wink

Хайде ще оставя ако искат мамите да определят техен победител в конкурса-"Мара Подробната",до довечера.А пък и аз ще кажа моя довечера. Mr. Green

Аз сега сутринта съм на пазар да си купя сутиен за срещата..нали требе да съм Убава smile3532 smile3514 rotfImbo Дам сериозно отивам на покупки за бельо.

Я кажете сега вашите мъже кават ли килца и пупита с вас? Мойто мъж в началото само,ама беше останал без работа.Ей много се смяхме защото все казваше-"Аз ще нося бебето до 4ти месец после ти"..ми то така и излезе.Човека почна работа няма пупа голяма-стопи му се,ама аз наваксах Joy Наскоро четох че даже си имало и име-"синдром на бременната" при мъжете #Crazy..ама къде го четох това.. newsm78  hahaha Joy

хайде хубав ви ден,повече усмивки,прохлада и добро настроение!!!

# 107
Катеринооооо момеееее,Катеринооооо каде избяга момеее? Видях те еииии беше тук...хъммм Thinking Mr. Green
Айде поздравче спешЪли фор Ю

С ей те таз песничка : http://vbox7.com/play:c934d179

# 108
  • Стара Загора
Добро утро

Миа, страхотно събуждане си ни направила пак Hug

За "синдрома на бременния мъж" - моя е типичен пример Joy С първата бременност започнахме заедно да растем и така до края, той пропорционално с мен качваше кг и му растеше шкембето. После аз родих и спаднах малко, пък той си остана в шести постоянен Mr. Green В началото на тази година обаче се взе в ръце и отслабна доста /близо 20кг/, но положението беше станало трагично - той е 2м висок и при над 120кг просто никакви дрехи не можеше да си намери. Та така...

Напоследък и аз доста се замислям за епидурална... Предният път, на първо раждане минах без, и сега много се чудя... От една страна си мисля, защо да ме боли като може без болка, пък от друга тайничко се надявам, че като е второ раждане може да мине по-леко и да си я спестя, че ме притеснява малко боцкането в гръбнака. Ще говоря с доки и ще я мисля пак, има време Blush

Хубав ден и чакаме отчет от срещите  bouquet

# 109
Хайде поспаланкиииии ставайтеееее newsm46
хайде и кафенце да сервирам Hug

Аз изчезвам на шопинг-бърз Mr. Green
Боянка много спокойна и приятна почивка!!! Да си починаеш добре и да се заредиш само с усмивки Wink

Хриссито хайде идвай днес със детето,то няма да е единствено..аз нали ше съм там Mr. Green Ако знаеш аз какво непораснало дете съм, hahahaпък как ще ставам майка..

Хайде поспете то днес ви е разрешено,то кафенцето няма да избяга само да не изстине.
Ще оставя компито вклщчено да ви го подгрява

# 110
Добро утро!
Мия,мерси за кафенцето и приятната обстановка,на която ще го пием Mr. GreenА също и за песничката   bouquet
за упойките незнам какво да пиша.Май аз ще съм без.Незнам newsm78Чудя си се още...
Хайде хубав ден мамченца! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 111
Катеринооооо момеееее,Катеринооооо каде избяга момеее? Видях те еииии беше тук...хъммм Thinking Mr. Green

Хаа, добро ви утро!!!
Тук съм,ама се хванах да гредам повторението на "Сълзи над Босфора" Mr. Green,че снощи го изтървах Mr. Green

Ейй,как ви завиждам за срещичката ви.Искам и аз Crossing ArmsСнимки да показвате,че .... bashНа Мия разчитам за снимките ,нали е по тази част PeaceПък после може и аз мои да покажа от сватбата ни Embarassed
Да покажеш сутиена,ей.,че в последно време няма за мен номера Wink

Миа,да ги махаш тези морета  и палми ,че как съм се затъжила за моретооо Weary Hug,ама може е да ме огрее/надеждата умирала последна/

Момичета,ще ходите ли на 3 ФМ,защото аз все още се чудя ,а и нали знаете,че от рано става записването newsm78

За утпойки и раждане-нищо не знам.Нали ми е първа бременност....Добре ,че не знам какво ме чака Wink

# 112
      ДОБРО УТРО МИЛИ МАМИ!!!!

То такова хубаво настроение от сутринта newsm53:Кафе ,палми море....Чак да литне човек!!!Благодаря за поздравите!!!И аз самата съм тооооолкова щастлива!!! newsm68

Вече всички ранобудки са налиния Mr. Green
И при мен едно хубавооо време,самоо за плаж,ама няма.Почваме великото местене.Вече почти съм готова с багажа и в къщи е като цигански катун...Чували,касетки,кашони...В новото жилище днес ще сглобяват вече кухнята  newsm10,новичка е ама не е баш това което исках,но няма как.С две беби на път не може да се отплесваме много с разходите :mrgreen
 Аз тайничко се надявам мъжо да спечели от ТОТОто,ама де тоя късмет Mr. Green

До после!!!

# 113
Добро утро и от мен на най-ранобудните!

Мия благодаря за кафенцето! Hug

Боянка весело и приятно изкарване на морето!

Кате стискам ти палци и теб да те огрее за морето! Peace

elist много хубави новини! Само така! Hug

Относно упойките и аз много на болка не мога да търпя, но пък ми е първо раждане и незнам. Нека по-опитните да кажат.
Днес смятам да се разхождаме и да мързелуваме. А утре-чистене Tired!
Приятна събота!

# 114
Добро утро Мия мерси за кафето  Hug

Елист браво за добрите новини

Хубав и ползотворен ден на всички

# 115
  • Пловдив
Мия отново хубаво кафе си направила!

Боянка пожелавам ти много приятни емоции около морския плаж с твойте мъжлета

elist много се радвам, че всичко е наред мила много наистина от сърце ти се зарадвах като писа хубавите новини  Hug

След като всички пловдивски дами ми отказахте да отидем днес на лекцията и аз реших да не ходя. После трябва да излизаме с мъжо да купуваме килими.

Абе момичета все не ми отговаряте на един въпрос: някой долу ниско срамните кости болят ли го, аз се чувствам като натъртена ежедневно и сякаш имам мускулна треска едно такова не знам как да го обясня. Моля ако някой има идея дали е нормално да пише.  Hug

# 116
  • Пловдив Белащица
Елист, страхотна новина. Само хубави от тук нататък.

lusia_, тези трансформиращите са с най-ниска решетка. За тях съм чувала отзиви, че като започне да се изправя детето, решетката е доста ниско и има голяма вероятност детето да се обърне с главата надолу. Отделно, че докато дойде време да се трансформират, доста често вече са доста захабени.

Янечек, мъжа ти е много предвидлив. То ако не е повръщане, като започнат да се изправят, като знам че моята само ръфаше края на решетката, просто не мога да си представя да пера кошара през седмица. Друго си е с парцалчето. А и визуално ми напомня за походно легло, за мен това не е стабилна мебел. Макар че много мами са доволни и казват, че са стабилни.

xelita, изглежда е от разширяването. Аз такива болки получих последния месец.

# 117
  • София
Хелита и аз ги имам тези болки, даже през ноща понякога ми се губи съня от болка. Василена дано да е разширяването, защото аз ги получих горе- долу от 3 месец. Докито казва че е нормално, пък и на мен ми е трудно да обясня точно болката, но е както при теб Хелита.

# 118
  • София
Добро утро, мами  Hug

Аз се позагубих, защото каката кара гадния летен вирус с повръщане и разстройство и даже снощи ходихме до болницата, да й влеят малко физиологичен разтвор и глюкоза, че даже чистата вода я връщаше  Tired Само стискайте палци и мен да не ме хване, че с бебче в корема ще е доста опасно  Praynig

Елист, много се радвам за отличните новини при теб  Hug

За кошарите, ние имаме дървена за вкъщи и сгъваема за път. Дървената (истинска) кошара има повече плюсове, така че ви препоръчвам такава да си вземете. Ние купихме модел, който после става на детско легло (просто се махат страниците) и реално може да се изплозва до 4-тата година на детете. Мисля, че инвестицията си заслужава. Преносимата кошара не е достатъчно стабилна, цапа се и т.н. Препоръчвам я само за път и то ако отивате на място, където няма кошари (повечето хотели вече предлагат тази екстра).

Аз съм фен на упойките. Ако нямате страх от боцването в гръбнака, горещо ви препоръчвам да се възползвате от тази екстра. По никакъв начин самото раждане не се затруднява, просто ще ви спести някои силни болки. Аз бях със спинална (секцио) и чрез поемането на много течности и солпадеин нямах странични ефекти  Peace

Янечек, и аз като теб съм фен на изкуственото хранене. Ще се радвам да споделиш какво мислиш да правиш този път с кърмата. Мен малко ме е страх от хапчетата за спиране, тъй като са доста силни хормони и могат да объркат организма за доста време. Вероятно ще направя като първия път, кърмих каката 15 дни (точно взе коластрата) и после я спрях по естествен път. Ти какво мислиш? Може и на ЛС Wink

Xelita, помня, че през първата бременност имах подобни болки (или по-скоро тежест), но беше по към края. Предполагам, че е нормално.

Хубав ден от нас  Hug

# 119
  • в ябълковата градина
Добро утро на всички.

Аз съм за упойката и мисля, живот и здраве, да ползвам.

Обаче от два дни ме мъчи денонощно главоболие.
Не мога да спя дори.
Пих не знам колко панадол и сега денят ми пак почва с това.

На тези, които ще ходят на среща, пожелавам весело изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт