НОЕМВРИйка вечер заспива и в съня й бебчето образ добива-32

• 11 722
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИ! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ И СЛАДКО БЕБЧЕ НОЕМВРИ МЕСЕЦ! newsm59  bigdance2 bdbaloni

Подкрепям Ви напълно за вестителките! Но нека телефоните не са на първа страница, а на лични смятам ще е по-удачно. Но каквото и да решите ще Ви подкрепя. Peace

# 91
  • Варна
Neya, защо нехаресваш девите? Ние сме такива душички  Mr. Green
Не че не харесвам Девите и Везните. Просто прекалено много харесвам Скорпионите  Mr. Green

# 92
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Поздрав за Тонито http://www.youtube.com/watch?v=cZhFmnNKffA&feature=related

Бъди жива и здрава мама на послушно и красиво ноемврийче.

Искам и аз да съм вестителка Mr. GreenАма пишете на първа страница кои са мамите и телефона на кой оператор е.

# 93
Момичета  Hands Clap, някоя от вас сдобила ли се е вече с кошарка 1crib, в по предни теми обсъждахме точно тях, кой са по практични,безопасни решетките колко високи трябва да са и т.н
Дървените трансформиращи се легълца със скрин и чекмеджета най ми допадат за момента, първата ми покупка за бебо мисля да е кошарка така че давайте мнения вие на какви сте се спряли   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИ! Да си ни жива здрава и много щастлива.
Да успяваш във всичко.И сладко, здраво бебче ноември месец.

# 94
Добре де кои са номинирани за МАРА- ПОДРОБНАТА? Напишете за да знаем за кого да гласуваме?

Ами по принцип,аз съм си направила номинация-по най-много дълги поста (над 10 реда-това ми беше критерий).Но пък и вие можете да номинирате ако искате,ето ги имената от моята класация(не по печеливш ред разбира се  Wink )

Кандидатки за титлата "Мара Подоробната" :
1.Електра
2.Милейди
3.Василена
4.Нана
5.Клодия
6.Радост24
7.sunflower

Ами това са най-най.. Mr. Green Можете и да измислите наградка.аз съм измислила...май Mr. Green Joy

Вече започнах да събирам телефоните за вестителки и ще ги давам на лични,ако иска и някоя друга мама да събира със мен.
Ако не мога и самичка Mr. Green Само моля пишете-на кой оператор сте и именце Wink

# 95
Момичета сега гледах по ТВ-започва-Световна седмица на кърменето Знам че ни е рано,но мисля че ще е интерсно а и има доста интересна програма.
Можете да я видите на сайта- http://www.kurmene.com/
Да я поразгледаме и ако си харесаме нещо да отидеме-има дни на отворени врати..разни такива,набързо им хвърлих поглед.Сега ще разгледам по подробно.

# 96
Добър вечер мили момичета!!!!!

Аз имам да черпя, newsm44ама как става номера с бонбоните не съм на ясно!!!Тъй че си ги представете моля.Най после и аз да имам добри новини.За крачето на моята беба.Днес пак бях на ФМ и вече се видя по ясно стъпалцето.Док каза,че май е само позиционно изкривяване,кето е най лекото newsm44 и се оправя даже без гипс.Все пак не дава 100 процента,но поне си отдъхнах малко.
 Иначе всичко друго е наред с пъпната връв и плацентите.Едната е 900,а другата 950 грама.Растат момите не си играят Grinning,а мама може вече да се усмихва newsm53.

За вестителките и аз съм за.Аз не мога да съм,че солено ще ви излиза Mr. Green, но които иска да става. Три ми се виждат малко.Само да не предизвикваме съдбата.

За кошарите съм се спряла на дървена.Племенника ми го гледаха с тези походните,ама като знам на какво приличаше след първата година....Според мен предимства на походната:1.не си удря главичката детето в пръчките и то май това е.Недостатъци:ами има само най долно ниво и като е малко трябва да се навеждаш много.А през ноща сигурно няма да е приятно.  Детето като прохди иска и само да си излиза,а само при дървените могат да се махат пръчки.На походното почват да се катерят и става и опасно.Племеника ми направо се прехвърляше с главата надолу и се наложи бързо бързо да сменят леглото.Това е само мое мнение де.

Целувки ви изпращам!!!!! newsm51 newsm51
Днес съм ужасно щастлива мама

bdbaloni
ТОНИ само хубави моменти в живота ти пожелавам!!!!БЪДИ ЩАСТЛИВА!!!!

# 97
Елист, супер Grinning само така, да са ти живи и здрави бебките! Hug

# 98
  • София
Здравейте и от мен!

Миа благодаря за новата тема   bouquet!

Добре дошли на новите мами и успешна бременност и раждане  Hug!

аннтония - Честит рожден ден!Пожелавам ти много любов, късмет и щастие и здраво и сладко бебче през ноември!  smile3525

Аз се завърнах от морето и сега започвам да се адаптирам към старото ежедневие, ама грам не ми се ходи на работа в понеделник Sad. На морето беше чудесно, въпреки че ходихме само 2-3 пъти на плаж. Компенсирахме с много разходки и съм доволна, защото тук изобщо не се движа и се чувствам като чувал с картофи.

За срещата аз може би ще мога да дойда, но още не съм 100% сигурна. Ако не успея - весело изкарване на всички.

Упойките - нямам никакъв опит, но предпочитам да ми сложат.

viksi - биричка и аз понякога пийвам от чашата на мъжа ми, защото много я обичам.

Връщам се назад да ви чета сега, лека вечер и приятен уикенд!

# 99
Кошара - имам от баткото - дървена, с решетки от всички страни, 3 нива, 140/70 см. Новото човече ще бъде трето бебе подред в нея.
Мислех за платнено креватче - с 2 нива и имат цип, през който детето може да излиза като почне да пълзи, няма нужда да прескача отгоре  Mr. Green Обаче мъжът ми ме разубеди, каза, че един път като повърне бебето на това легло, няма да става за нищо. Голямото повръщаше всяка вечер без пропуск и така до 2 години и половина  ooooh!
mia_aurora,
не е никак рано да се чете за кърменето, има доста информация, която в родилното няма да ти я кажат и ако си мотивирана, най-добре отсега се интересувай, после няма много време. Аз съм от тези, които са абсолютни фенове на изкуственото хранене и инициативите, свързани с кърменето не ме засягат, но пък за другите това инфо ще е полезно.

# 100
Момичета намерих един интересен сайт ... нов новеничък казва се www.-spam013- може е да сте го посещавали вече ... Прочетох в темата , че има мами които се вълнуват от резус фактора ... Ето и http://www.-spam013-/article/26-Отрицателен-RH-и-бременност за да прочетат по подробно ... много ще се радвам ако съм успяла да помогна да се успокоите поне малко  Heart Eyes

elist - това за бебка е чудесна новина ... като излезе ще видиш, че няма да има въобще проблеми   bouquet Hug

Мия - мерси за номинацията  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще си  нося приза ако ми го дадете   Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 101
Честит рожден ден,Антония  bouquet

Аз мами ви напускам за седмичка,живот и здраве другия петък ще ви открия...рискувам да пропусна мнооого теми и интересни въпроси,но не искам интернет през следващата седмица Mr. Greenсмятам да се отдам на пълноценна почивка на брега на морето...ако има нещо съществено моля да ми пишете на лични  Hug  bouquet Hug Само положителни емоции и добри новини докато ме няма   bouquet а и след това  Wink

elist много се радвам  Grinning

# 102
  • София, Борово
Добра вечер  bouquet
Антония , честит рожден ден! Желая ти много радости, много нови мечти, много любов и само прекрасни мигове!

За упойките  - Привърженик съм, а относно мигрената - мен ме спасяваше сол падеин(не знам дали правилно го написах), както и пиенето на много вода. Спиналната е по-добра от епидуралната. Също, ако не знаете дали сте алергични си направете тест за алергия към медикаментите.
viksi, аз пия вино по 1 чашка, понякога коктейлчета, но от тях пия по 20 гр.
елист, радвам се за добрите новини, които сподели Hug
Малко отчет от мен - днес бях на преглед, хемоглобина ми е 103 - за 2 седмици се е сринал. По-важно е че бебка е добре и е 1030 гр. - голямо бебе Heart Eyes
за кошарите - ние имаме дървена и походна и според мен походната не е за предпочитане. В дървената си има чекмедженца, които могат да се ползват и т.н. Все пак въпрос на личен избор.
Лека нощ на всички  bouquet

# 103
Здравейте мами!
Скоро не съм писала.Два дни ходя на плаж Mr. GreenУтре май ще пропусна,то морето няма да ми избяга.
Антония и комикс,на патерици да ви честитя рожденните дни.Да сте живи и здрави и много хубави моменти с бебоците да изживеете!  bouquet
elist ,много се радвам за теб!
Относно вестителките-аз съм за  Peace да имаме вече списъче Wink
Момичетата,които ще бъдат на срещата,да не се оправдават като миналия път,този път искаме снимков материал NaughtyПриятно изкарване от мен! Laughing
Лека нощ мамчета!

# 104
Добър вечер!

Аз се позагубих тези дни, но чета най-редовно и съвестно! Обаче в същото време се опитвам да сътворя някаква дипломна работа, която нещо ми се опъва ...  smile3523 smile3529 Та и затова не съм писала. Уж да не се разсейвам. Обаче след като видях номинацията си за Мара-подробната и се амбицирах!  Mr. Green
Миа, благодарско! Само дето не зная как успях да си я заслужа?

Седмицата на кърменето е доста интересна. Гледах програмата и смятам, че на повечето от вас ще им е полезно. Аз лично не бих отишла на някои от срещите, защото са посещения в местните РО, а на мен ми е ясно къде какви са условията ... а и лекарите. Иначе другите темичики са готини и можем да се съберем варненска-форумска дружинка и да ги посетим! Ще бъде чудесно!

Днес с мама прегледахме, селектирахме, дезинфекцирахме и изпрахме дрешките. Реших все пак да не нарушавам щастието и. Rolling Eyes Има доста време до "момента", аз ще си купя каквото ми е нужно, а тези дрешки, ако приритам много ще ги ползвам (а те и не са много, изобщо!). А пък и ми стана толкова мило ...   Kissing Heart Все пак са си моите, пък и нали още нищо не съм купувала и като ги гледам едни такива мънички ... А и бубето като ги разглежда се чуди "ама то толкова малко ли ще бъде?" Мила картинка.

За кошарките, без да съм чувала мнения, без да имам опит, само като видях онези пластмасови легълца и казах НЕ! Моето дете няма да спи в пластмасово легло! Колкото и да ни е тясно вкъщи ще му вземем дървено, със скрин и шкафчета.   newsm07 Нормално креватче. А и се съмнявам, че в пластмасовите, след като проходи, а дори и преди това, като започне да подскача, може да го спука и после какво? Мое мнение.

Относно упойките - няма от какво да се страхувате! Епидуралната е най-добрата (като прескочим райския газ).  tooth Аз съм се настроила за нормално раждане, правя си упражнения за дишане, гимнастика и съм решила всичко да е натюр.  Ако чичо доктор прецени, че ми трябва упойка smile3543, няма да се дърпам. Преценявам се с висок праг на болката и се надявам да издържа до края без. Пък и не подхождам с мисълта, че раждането боли. Мисля си, че това е естествен начин да се сдобия с бебе, който ще ме сближи максимално с него. Таткото ще присъства! Задължително! Не ме притеснява дори това, че може да реши да види какво става тама долу - няма да е нищо ново за него. Пък и ще ми е опора ...   action032

Болницата - точно, защото са ми познати местните РО съм в голяма дилема ... Представа нямам!

Та това е от мен по обсъжданите въпроси през последните дни!
И какво става? Взех, че си отсрамих номинацията?!  newsm03
Ще се ориентирам към постелите на Морфей, че утре ще взема да се успя за срещата!  smile3507 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт