НОЕМВРИйка вечер заспива и в съня й бебчето образ добива-32

• 11 733
  • 307
  •   1
Отговори
# 255
Искам да попитам някоя от бургаските мами от къде мога да купя одеалце за бебо,ходих в Хиполенд,Куолити,Буболино никъде няма или още не са заредили зимни нещица? newsm78

# 256
  • София
Присъединявам се към стиснатите ви палчета за Комикс и нейното малко бебче  Praynig. Дано всичко с бебето е наред и скоро се гушкат двете.

Кики - стискам палци и за теб. Всичко ще е наред!

# 257
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,благодаря на всички за пожеланията,да ви се връщат стократно,на всички пожелавам най-здравите бебешоци. Hug
Преди малко се върнахме от детското парти в Тон бонбон,децата много се забавляваха,останаха много доволни.Сега сме се заели с подаръците Mr. Green

Кики ,не се притеснявай,Мариелка също изоставаше на ехографа,роди се 2.850кг,47 см,здраво,доносено бебе.Аз също съм се родила 2.900кг,51 см.Важно е бебче да е здраво и съразмерно.На мен също ми казаха,че кръвотокът на едната артерия бил по-особен,да се следи.

elektra_86 ,много хубаво коремче,не ти личат 8 кила,а и те са си съвсем в норма за тези месеци.
Подкрепям идеята за наши снимки на първа страница.Аз между другото изобщо не съм се снимала,само на морето тук -там.
Лека вечер,дано утре има добри новини от комикс.

# 258
Комикс, с теб сме, всички стискаме силно палци, докато ни зарадваш с хубави новини, присъединявам се към молитвата на момичетата и се моля малката принцеска да е добре!
Кики, кураж и не се разстройвай, всичко ще бъде наред!  Hug
Момичета, искам да ви питам-ползвате ли нещо против комари, при нас е ужас, а и видях, че на таблетките на Raid пише, че не се препоръчват за бременни и това лято не сме ги ползвали. Днес си взех един спрей - "Off"-няма противопоказания а и в аптеката казаха, че може да се ползва от бременни! Дано довечера не ме хапят, че не съм спала от тия комари цяла седмица! #2gunfire

# 259
  • София
бърз въпрос -? А от френси бъкел не разбирам - има някякъв номер на мейла за потвърждение , но дали е този с който  пътува колета.........ако някой е поръчвал по-често да помага с инфо.

привет,

аз чета френски  Embarassed мога да се опитам да помогна.... иначе от ла редут още нищо не съм си поръчвала, но поне ще разчета разните му кодчета и думички..

# 260
Добро утро, мацки  Hug
Мария, аз поръчвам от ларедута. Ако искаш пиши ми в скайпа.
Ето и 3 снимки от нашата измъчена почивка. Въобще не се получи така, както аз исках. Майка ми само ме изнерви и си тръгнах съдрита преждевременно Sad Затова и нямах особено настроение за партита, веселби и т.н.
За друг път ще знам къде да почивам   Tired

Нашето малко, голямо момиченце!
Ели не иска в морето, "ударила" е спирачката Simple Smile
Ели плаче от вълните
Пожелавам ви страхотен ден  Hug

# 261
  • София, Борово
Комикс, моля се за бебка и вярвам, че ще се пребори Praynig Praynig Praynig
Кураж мамо Комикс и вяра Hug

# 262
Добро утро момичета!
Отбивам се да изразя подкрепата си за комикс и нейното бебче. Дано закрепне малкото ноемврийче час по-скоро.  Praynig Praynig Praynig

Нашата беба е добре. Има дни, в които ме плаши като не ритне до обяд, но по-късно ме успокоява. Явно и тя тъгува за тати... Благодаря ви за подкрепата  Hug Днес е официалното изпращане, а до два, три дни ще тръгнат за Афганистан. Сърцето ми вече цяла седмица е свито, а още и една сълза не съм проронила - не искам да правя раздялата още по-тежка. Нека го изпратя, а после ще си поплача, колкото душа иска...

Пазете се и мислете само за хубави неща!
Целувам ви и до скоро.

# 263
  • Пловдив
Комикс мила, моля за всичко с теб и рвоето момиченце да е наред. Нека Господ ви помага и аз вярвам, че ще е етака!

Кики - не се тревожи, тези ехографи грешат много често. Една приятелка роди оня ден при не, пък и казваха, че бебето е прекалено дебелко и даже се чудеха за секцио, а то какво стана - 2.700. Казваха и от 4 месец нататък, че върви с 2 - 3 седмици напред. Всичко ще е наред.   Hug

Стейси - силно те прегръщам друго не знам какво да кажа.  Hug

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 08:47 от xelita

# 264
Добро утро момичета Hug

Тази нощ сънувах лоши сънища,неуспях да спя спкойно...заради вчерашния тервожен ден Sad Силно се моля за малката принцеска на комиксче Praynig и вярвам че днес тя ще е по добре от вчера  Praynig

Исками се днес да нямам такива големи притеснения-не че няма да ги мился и да се моля за тях,познавам се.Но вчера и бебче усети тревогите ми...А днес искам да бъда на мястото на тази девойка:

И ако можехме всички така.....и да звучи ето тази музика:http://www.youtube.com/watch?v=ubTveCihjoQ
насладете и се Hug

Ивееее толкова е сладка малката..да и изпапкаш бузките,крачетата и сладкото дупе Mr. Green Много сте сладки с тортата...ама защо мама не е пуснала снимки с пупата Wink
Елекртооо мааа моме как слонски снимки,може да си качила някое килце като всяка една от нас(но така си много сладка)..обаче къде ти е пупата Shocked Виж на снимките моята,в петък ще видиш..моята върви минута пред мен Joy ама не се оплаквам Mr. Green Я да не съм прочела повече такива думи..слонски и били снимките...хъъъммм Hug Wink
Кикито днес по усмихната и спокойна нали? Hug Майка ми ми каза че и аз съм се родила мъниче(това че после не съм яла и пораснала е отделен въпрос) към 2,800 и 46 см. ама хей ме на  hahaha -дребно и вредно  Mr. Green

Нека днес ме по спокойни,да се усмихваме с надежда за добро
Аз отивам да гоня пеперуди по..онази горната полянка..от снимката
Прегръщам вииии

P.S. Дианка къде се изгуби момиче?
       Стейси мила прегръщам те,и те подкрепям Hug
Хайде че Mара пак се уля

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 08:16 от mia_aurora

# 265
Стейси, прегръщам те, мила!  Hug Мисли за времето, когато таткото ще се прибере жив и здрав и ще гушне теб и малкото човече  Flutter

Радост, честита ти рожденничка малко със закъснение  Blush Да ти е жива и здрава, много да слуша и да й върви в живота!   bouquet

Комикс, продължавам да се моля за малкото ти слънчице! Praynig Praynig Praynig

# 266
Добро утро и от мен !!!
Уф не ми се тръгва на работа ама трябва , че и шефката ни "изостави" запиля се на някъде по море ли по балкан ли не знам, но ни остави самички да се оправяме и няма как да си стоя кротко в къщи  Laughing Laughing
Вчера бях на купон от един чат заедно с мъжо Mr. Green Mr. Green малко снимки с ниско качество но от сърце  Peace от мен ... по късно като ми пратят другите и тях ще споделя  Wink
http://www.facebook.com/photo.php?pid=56522&l=2c6f9be3b4&id=1709559671

Тръгнах си рано обаче , че започнаха едни контракции и болки ниско доло на коремчето , но добре си изкарах всеки случай  Simple Smile

- Малко кафе ми е необходимо през деня , че нещо съм неадекватна един час преди да тръгна на някъде  Wink Wink
Ми то няма как с това ниско кръвно  newsm78 newsm78

Продължавам да се моля за бебчето на Комикс и се надявам всичко да е добре с тях ... Доколкото четох първите 24 часа са критични ... останалото зависи от бебо дали има желание да живее ... На една приятелка и се роди бебче така ... после какво диво маце стана ... ама да ни ви разправям  Laughing Laughing[/color]
Кики ето виждаш ли ... не бива да се притесняваш ... на бебчо нищо му няма той-е добре и накрая ще те зарадва с розовите си пръстчета в устенцата като се роди  Heart Eyes

# 267
Здравейте, момичета,

Не писах за случилото се, защото не исках да ви стресирам и разстройвам, но е факт, че понякога съдбата ни е приготвила такива изненади, че няма начин да ги предотвратиш...

Няма да изпадам в подробности, но ви моля да се пазите, при най-малкото неразположение, съмнение, че нещо не е наред, веднага отивайте на доктор. Следете си микробиологията всеки месец, знам, че са предвидени само 3 за всяка бременност, но няма нищо по-страшно от една скрита инфекция, ако смятате, че ви претупват, настоявайте, нека ви преглеждат и шийката, прегледа със спекулуум не е страшен....просто се пазете, сега вие и вашите бебенца в коремчетата сте най-важните, не се правете на герои, защото моето упорство не доведе до нищо добро....

Благодаря ви за подкрепата, бебка има нужда от многото ви стиснати палчета Hug

П.П Миа, би ли ме вписала в първата страничка като родила. Беба ще се казва Борислава, роди се на 31.07, 850 гр., благодаря   bouquet

# 268
комикс,миличка честитоооо!!!Вече мога да ти честитя!Ти си нашата майка-героиня!Не спрях да се моля за теб.Много ме разчувства с поста си!
Нека е жива и здрава малката Борислава!Да се бори много силно и стане хубаво здраво момиченце!Да радва мама и тате!

А на теб много сили и кураж!  bouquet Heart Eyes  bouquet
Плача от радост за вас.

# 269
КомиксHug Hug Hug! Какво хубаво борбено име си избрала за малката принцеска само! Браво! Дръж се и не унивай! Всеки изминал ден е една спечелена битка! Всички тук, в проблемоното и в Искам бебе се молим за теб и бебка! Толкова много съпричастни сърца, толкова много положителна енергия и надежда... няма начин да не се оправят нещата!  Flutter Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт