В София ЯНУАРЧЕ жега го мори, русенките пият бира до зори!

• 12 049
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
ООООО Номиньо пак ли запиваш? Иска ми се да ме осиновите във вашето семейство  Mr. Green
Първо Ели  Hug Hug Hug Браво, че не си направила грешката да търпиш заради Ева Peace Кураж и скоро да си намериш човек, с който да бъдеш щастлива Heart Eyes
Аз леко се поизгубих, защото мойта голяма щерка я застигна болест, която ни хвърли в тъча. Чак сега, когато е по-добре пиша.. Та болестта е коклюш  и го е хванала като бяхме на море. Първо решиха, че прави бронхиален спазъм, та правихме ПКК и една много печена лекарка зацепи от какво е болна. Както каза тя, ако не бяхме описали така подробно състоянието и едва ли би се разбрало толкова скоро ooooh! Всъщност тя няма ваксина за коклюш, защото тогава един педиатър ни каза, че в Б-я тази болест я няма от 20 години, а дори и да я преболедува нямало страшно.... Tired А то си е доста страшно, особено миналата седмица като правеше по 5-6 пристъпа на вечер с повръщане и задушавене почти ....Сега е с една идея по-добре, но може да продължи между 1 и 8 месеца Confused
След пристъп обикновено падаше, защото толкова енергия и отнемаше, че оставаше безиханна...Абе много мога да говоря, ама спирам Crazy

# 166
Рали, много са ви хубави снимите, ама той модела е такъв бонбон  Heart Eyes
Сту, коклюш  Shocked Ужас, добре че е поотминало лошото и дано всичко приключи колкото се може по-бързо  Hug Как се предава това нещо? Ами Ая като е контактна или пък вие? Не е ли опасно  Rolling Eyes
Айде и аз да покажа малко снимки, да видите, че хич и не съм се тръшнала да мра  Laughing
Миналата седмица бях на една страхотна сватба, сложих си новите обувки, ходих да се поглезя през деня и резултата са два букета от някакви мъже, както и бележка с един румънски телефонен номер   Crazy - http://ellenita.snimka.bg/family/svatba-01-08-2009.409523.14104854

# 167
Сту, коклюш  Shocked Ужас, добре че е поотминало лошото и дано всичко приключи колкото се може по-бързо  Hug Как се предава това нещо? Ами Ая като е контактна или пък вие? Не е ли опасно  Rolling Eyes

Ми Ая е с ваксина и няма опасност, а вероятността да ни хване нас е нищожна. Обикновено малките деца боледуват от това.
А ти, мацко, си зашеметяваща  Flutter, само така   bouquet

# 168
Леле, Сту, кошмар....Добре, че вече е зад гърба ви и  все пак сте разбрали какво е.

Ели продължава да се влачи полуболна. Вече ми свършват опциите за гледане. В петък бяхме при МЛП, не откри нищо обезпокоително, но все пак каза, че ако температурата продължава, може да се мисли за възпаление на пикочните пътища. През уикенда уж беше добре, но в неделя пак й текна носа и чат-пат вдига лека температура. От юни преминава от едно боледуване в друго и направо ми е писнало.

Елеонора, страшна си, мечта за всеки мъж.  Hug

# 169
  • София
ОйОйОй, Сту!  ooooh! Hug

Защо си траеш, ма??!  #Cussing out Коя е лекарката?  Thinking Докладвай!  Crossing Arms Кой я гледа?

Ели, прекрасна си!   bouquet Излъчването ти е много хармонично.  Sunglasses

# 170
Тук съм,Ноеми, за сега не мисля да изчезвам Wink Радвам се че пак съм при вас  Hug  Ето малко снимки и от нас: http://dessichka.multiply.com/photos/album/24/Kris_na_more_2009  И казвайте по бързо кога е запоя  newsm78

# 171
  • София; Дружбето
Леле, Сту, коклюш. Звучи ужасно, даже не си представям какво ти е. Дано Бишето се оправи бързо и да се възстанови напълно Hug
Аз си дебелея и злобея Mr. Green Вече ми писна и се зарекох никога бременна вече Crazy
А сега отиваме на разходка, че дребната не ще да седи в къщи. Едвам я прибирам на обяд и вечер.
На болните  - бързо възстановяване

# 172
Добро утро!
Сту, егати, нямам думи  Cry силна прегръдка за теб и Биш!

# 173
Десичке (розова пантеро), стига ни ги показва тези снимки, а покажи младежа, който държи Криси за ръчичка  Mr. Green Blush

ОйОйОй, Сту!  ooooh! Hug
Защо си траеш, ма??!  #Cussing out Коя е лекарката?  Thinking Докладвай!  Crossing Arms Кой я гледа?

Лекарката е страхотна - д-р Куфарджиева и Субев ни прати при нея за спирометрия, а се оказа, че е коклюш. Та така!
Ох мацки, аз втора седмица съм на една очистителна процедура със страничен ефект отслабване newsm44 Правя я заради витилигото, т.е има вероятност черния ми дроб да е много натоварен и затова се наложи да се изчистя. Не че има промяна в петното, но като резултат се доближих много близко до формата, в която бях преди Ая да ме развали  Mr. Green Laughing

# 174
  • София, Лагера
Малей, Сту!  Praynig Що си траеш, ма, жено, нали сме затова, да даваме кураж (а който може - и акъл). Ха дано се оправи бързо Бишчето!

... има вероятност черния ми дроб да е много натоварен и затова се наложи да се изчистя. ...
Мацко, то що ли така тоз черен дроб, че ти нали не пиеш   Rolling Eyes Joy  hahaha

Ели, много си готина, пък и както си млада... и си сингъл...  Crazy ех, размечтах се  Mr. Green

... та като се заговорихме (поне загатнахме) за мъже, Десичка, хайде кажи нещо де!  Wink

# 175
  • София, Лагера
Ей, грешни мисли ме полазиха...  Rolling Eyes има една женица, която работи нещо при нас и чиято дъщеря наскоро роди. Попита ме за лекар и й препоръчах моя. Останаха много доволни от него. Един си говорих с доктора и той каза, че в последствие е отказал да им бъде педиатър... защото те не искали да слагат никакви ваксини на бебето, а той не желае да поема такива рискове за своите пациенти...
та сега направо ми е на езика да отида и да й разкажа за Бишчето...
Малеййй, и като почнат с тези състоятелни доводи, че има шанс едно на ненам си колко си самата ваксина да увреди детето...  ooooh! ooooh! ooooh! айде да не се паля много!

# 176
  • София
Сту, радвам се, че постепенно нещата започват да отминават! Дано Биш бързо се възстанови и забрави за този ад с пристъпите!  Praynig А Куфарджиева наистина е много добра, може би най-добрата в областта си в София, макар и доста възрастна!

Ели и Десичка изглеждат страхотно на снимките!   bouquet

Момичета, кога ще се видим? Аз следващите 2 седмици ще съм отпуска и ще съм на линия и за дневни, и за вечерни разпивки (с дете естествено, ама то пие почти наравно с мен... айран...  Mr. Green) Само другия понеделник не мога и от 18 до 28 август все трябва да измислим нещо, м?! Simple Smile

# 177
Ноем, след случая с Бишето даже и моята приятелка, която отказваше да сложи ваксината за морбили на детето си, започна да се замисля и най-вероятно ще се навие!
Точно се бях размислила по този въпрос с ваксините...Само Биш го хвана пустия коклюш, всички други деца, а те не бяха малко, се разминаха заради това, че са имунизирани!
За протокола - тя сега е значителнои по-добре, пристъпи през деня прави рядко, а вечер само по 1 -2. Смятаме да я заведем в Сандански, защото влажния въздух е единственото, което може да помогне. Пие АБ, но той е само за предпазване от евентуални усложнения.

Мацко, то що ли така тоз черен дроб, че ти нали не пиеш   Rolling Eyes Joy  hahaha

Blush Blush Blush Embarassed Embarassed Embarassed

# 178
Сту, ужас! Дано бързо се оправи душичката. Софи нали и тя беше в контакт с племенника, който се разболя от коклюш въпреки, че е ваксиниран, но отървахме тогава, а се бях побъркала.
И аз се чудя, що ли ти е така натоварен черния дроб.  Thinking  Sunglasses

Ели, супер си.  Hug

# 179
  • София
Айде, стига се питахте и подканяхте - за петък вечер колко са ОК?  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт