Първо Ели
Браво, че не си направила грешката да търпиш заради Ева
Кураж и скоро да си намериш човек, с който да бъдеш щастлива 
Аз леко се поизгубих, защото мойта голяма щерка я застигна болест, която ни хвърли в тъча. Чак сега, когато е по-добре пиша.. Та болестта е коклюш и го е хванала като бяхме на море. Първо решиха, че прави бронхиален спазъм, та правихме ПКК и една много печена лекарка зацепи от какво е болна. Както каза тя, ако не бяхме описали така подробно състоянието и едва ли би се разбрало толкова скоро
Всъщност тя няма ваксина за коклюш, защото тогава един педиатър ни каза, че в Б-я тази болест я няма от 20 години, а дори и да я преболедува нямало страшно....
А то си е доста страшно, особено миналата седмица като правеше по 5-6 пристъпа на вечер с повръщане и задушавене почти ....Сега е с една идея по-добре, но може да продължи между 1 и 8 месеца След пристъп обикновено падаше, защото толкова енергия и отнемаше, че оставаше безиханна...Абе много мога да говоря, ама спирам
, само така
Коя е лекарката?
Докладвай!
Кой я гледа?
Радвам се че пак съм при вас
силна прегръдка за теб и Биш! 
Правя я заради витилигото, т.е има вероятност черния ми дроб да е много натоварен и затова се наложи да се изчистя. Не че има промяна в петното, но като резултат се доближих много близко до формата, в която бях преди Ая да ме развали
Що си траеш, ма, жено, нали сме затова, да даваме кураж (а който може - и акъл). Ха дано се оправи бързо Бишчето!