В София ЯНУАРЧЕ жега го мори, русенките пият бира до зори!

• 12 020
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
  • София; Дружбето
Миша също като стане може да си играе час преди да се сети да пишка, после към 12, след обяд 1-2 пъти. абе събират и се на ден максимум 6 пъти да сяда на гърне, освен ако не е настинала. Не вярвам, обаче, да успее да стиска цял ден Rolling Eyes
Рали ,кой тоя, не можах да го разпозная така от страни Blush

# 46
  • Варна
DaVinci, възпитателките в яслата са много мили -  помогнаха му бързо да се адаптира и да ходи с желание на ясла. Едва ли са го наплашили, по-скоро Вики се инати (или гърнетата са различни - не зная) . Факт е обаче, че първото нещо, което разпознахме като говор е "а бой де"  Mr. Green, а това въобще не ми е в речника.
И аз не го разпознах - напомня ми на някой политик, но кой точно  newsm78?!

# 47
И аз не го разпознах - напомня ми на някой политик, но кой точно  newsm78?!

Министърът на финансите - Симеон Дянков.

# 48
Наздраве на всички!

# 49
  • при принцесите
Привет и от мен smile3525
И Деси сега по тия жеги ми пишка супер супер рядко. Може и с 3 пъти на ден да мине. А пие страшно много вода. Ама се поти. Според мен е нормално сега при такива температури да пишкат по-малко, ама чак пък цял ден, наистина Thinking
Дали ако занесете неговото гърне (или същото ново) в градината, няма да има някакъв ефект Rolling Eyes

# 50
Привет, дружина ...  Simple Smile

Не съм ви чела детайлно, но виждам, че тук се пие и се пее - явно всичко е под контрол  Laughing

Ние се завърнахме от моренцето - силно загорели - много уморени - и някой особи много непослушни  Crazy

Като се посъвзема тези дни ще се включа по детайлно, може и със снимки ...

Сега дет` сЪ вика, да викна едно - Наздраве - Wine Glass

# 51
  • София, Лагера
Рали, на Албена много н и хареса. Има хоjели на много прилични цени, плажната ивица е широка, има и платени чадъри, но има и място ако си носите ваш къде да го сложите. Сравнение със Златни и Св.Константин и Елена е в пъти по-хубаво.Това е само ако сте решили да прескочите по-наблизо.Влез в www. albena.bg
Peace Рали, и аз подкрепям! Пенсионерски, уреден и спокоен курорт, тъкмо за хлапета!
Вики, и Пресиян пишка рядко по тези жеги, въпреки че се налива с вода. Вчера бяхме на вилата и нито веднъж не е пишкал.
Елина, Йоан е като клонингче на тейко си!  Hug Ех, как пораснаха тез бебенца! А ти сякаш не си раждала!  Flutter

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 10:27 от Ноеми

# 52
  • София, Лагера
Девойки, знаете ли някое приятно местенце, където да идем другия уикенд?
Изискванията са да бъде между Сф и Пловдив, че ще бъдем с малко бебе от Пловдив и бременна в 8 месец от Сф, та да не ги разкарваме много.
Оптимален вариант - вила за наемане (12 души сме, 5 стаи), но и малко хотелче върши работа.

# 53
# 54
  • Русе
Да Винчи, нямам думи за снимките  Hug Малката е разкошна, както винаги  Heart Eyes
Ив, не мога да се включа в анкетата, защото раждях в частна клиника.
Ноемски, и аз имам спомен, че и вие пускахте морски снимки от хубаво място. Ако се не лъжа, беше от КК "Русалка" newsm78
Хубав ден   bouquet

# 55
Давинчи, много сте хубави, малката наистина е прекрасна!

И аз не мога да гласувам в анкетата на Ивонска, поради същите причини като на Рали.

# 56
 Party имаме си рожденичка юбилярка!
didi_im, честито, да си жива и здрава! Весел празник, много любов и щастие!

# 57
didi_im ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!
Давинчи страхотни снимкииии!!

# 58
Здравейте и от мен!
И ние се завърнахме благополучно от морето, но още пускам перални и бърша прах, та после ще ви чета и пиша.........
Много целувки от нас!

newsm59Диди им - да си жива и здрава, много красива, обичана и щастлива!  newsm59

# 59
Диди, честит празник! Здраве и от всичко хубаво-по много!

Общи условия

Активация на акаунт