В София ЯНУАРЧЕ жега го мори, русенките пият бира до зори!

• 12 031
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
  • София; Дружбето
Диди, честит юбилей. Здраве, щастив, любов, пари, коли и т.н ти пожелавам Mr. Green Hug

искам на море, ма много. Надявам се на моя юбилей да отида Crazy

# 61
  • София
Диди, честито и наздраве!

# 62
  • София, Лагера
Ноемски, и аз имам спомен, че и вие пускахте морски снимки от хубаво място. Ако се не лъжа, беше от КК "Русалка" newsm78
Рали, ние миналата година бяхме на Русалка. Природата е уникална, направо изключителна, но храната не беше много добра и цените бяха височки. снимки от Русалка

Тази година бяхме на Албена и съм много доволна. Ако догодина има бебе, пак там.  Whistling

Ние днес бяхме на гости на една приятелка на вилата им в Бистрица. Събрахме се 15-16 човека и 7 деца - голяма лудница и голям кеф! Пресиян си прекара времето в басейна, а после заспа внезапно (това отдавна не му се беше случвало). Много хубаво се получи! Ще кача снимки после.

Гласувах в анкетата.

# 63
  • София, Лагера
О, свате, ха честит рожден ден!   Hug

ДаВинчи, много хубави снимки! Тази разбива  hahaha

# 64
Оф, мамка му....Ели вдигна 38,5, очите й гурелясаха. А точно утре сутрин имам адски много работа.

# 65
Прекрасни снимки, DaVinci! Дано й мине скоро на сладураната Ели  Hug

Ноем, от къде са снимките от втората част от албума ви от Албена?

Момичета, явно сте си изкарали готино на морето  Simple Smile

Ив, и аз гласувах  Peace

# 66
Добре дошли на завърналите се от море. Страхотни снимки на пораснали деца.

ninishte, няма ли да покажеш малко снимки на децата.

didi_im, честит юбилей с малко закъснение!

# 67
  • София, Лагера
Нина, от едно село край Елена са. По принцип като пътуваме към морето си разделяме пътя на две и спим някъде по средата на пътя. Много много хубаво място е това, а каква страшна сливова ракия има!!!! Sunglasses

Ето и снимки от снощната детска веселба: http://www.presiyan.snimka.bg/album.php?album_id=406939

ДаВинчи, как сте днес?

# 68
  • София
Диди, честит рожден ден на патерица! Бъди здрава, щастлива и много обичана!  Simple Smile  bouquet

ДаВинчи, как сте днес?

# 69
Цяла нощ беше с температура, спали сме на пресекулки. Към 4-5 ч. дадох Панадол  и я смъкна колкото да заспи дълбоко. Слагах й и едни лепенки за чело за охлаждане, но облекчението беше слабо. Баща ми дойде да я гледа сутринта, за да си свърша задачките. Точно сега сме в патова позиция в работата заради новия министър. Не се знае кой ще остане и кой ще махнат, та хич не е добре да ме няма...ама майната й на работата.

# 70
 Praynig дано бързо се оправи малката и тази нощ да е спокойна  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 71
  • Пловдив
Здравейте и от мен момичета!
Знам,че се включвам рядко с писания,но със сигурност гледам да ви изчета.И ние бяхме на море,до Видин ,но вече съм на работа(нищо не усетих от отпуската) Crossing Arms
Аз да питам тези,които сте махнали памперсите-как постъпихте с този през нощта.Аз от миналото лято съм махнала памперса през деня.От известно време и когато спи следобед нямаме фал.Но вечерния не знам какво да правя.Почти винаги е напикан сутрин (верно-пие мляко).Мисля си да взема да я вдигам през нощта да пишка или пак да изчакам още... newsm78.Ще се радвам на всякакви съвети!
ДаВинчи,надявам се вече да сте добре! Praynig

# 72
Тани, аз лично го изпишкам нощем Ники. Когато се събудя - към 1 или 2 часа. Като почне много да ми се върти , при нас това е знак че ще пишка. И инцеденти сме има ли, като не се събудя пиква и пищи. Ама не е фатално
Късмет използвай лятото

# 73
  • при принцесите
Момичета, много благодаря за пожеланията Heart Eyes Hug

Беше ми много тежък уикенд. Празнуването беше на два пъти, със стари и млади. А сутринта, както и в събота вечерта бяхме на детски рождени дни Crazy Та съм леко за реанимация Laughing

ДаВинчи, скорошно оправяне Praynig

# 74
  • София; Дружбето
Taни, аз направо махнах всякакви памперси. Първите дни пишваше сутрин и започваше да плаче, после се научи да стиска, докато стигне гърнето. Сега се случва нощем да и се допишка, тогава ни събужда, пишка и пак заспива. Мисля като махнем решетката, че сама ще се оправя през нощта с тази дейсност Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт