Препоръка за училище след IV клас във Варна

• 716
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,

Моля майките от Варна, които са доволни от училищата на децата си, да ми препоръчат училище, където мога да преместя детето си след 4 клас. Не съм доволна от сегашното, в което учи и като преподаватели, и като среда.

За нас е без значение, в кой район на града ще бъде.

Ще съм много благодарна на всички включили се!

# 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=556102.0
Преди по-малко от два часа беше пусната тази тема. Не е лошо първо да четете, после да пишете. Peace

# 2
Дидева,

Пуснатата тема е за мнения за конкретно училище и детето се готви за прием в МГ.

Моят въпрос беше изобщо за отзиви за кое да е училище във Варна, без значение на район.
Молбата ми е, ако има майки, които са доволни от преподаватели и от среда /това също е важно за мен/ да споделят.

Както и да е, ако модераторите сметнат, че темите се дублират, моля да се намесят и да я изтрият.

# 3
Единственото училище, в което си струва да отива детето след 4 клас е МГ. Нивото на Хуманитарна е паднало толкова, че е безмислено.

# 4
Надявам се да има повече инфо по темата за след 4 клас,нищо че съм пуснала тема- ще се радвам да има повече мнения-независимо дали в моята или тази тема.Придържам се към питането на MAMS като питане за у-ще след 4 клас изобщо във Варна.Струва ли се да се сменя школото ако не е МГ?Затова и аз питам за нивото на Гео Милев след 4 клас?Или да се изтърпят още 3 години и да се наблегне на подготовката за след 7 клас.

# 5
Надявам се да има повече инфо по темата за след 4 клас,нищо че съм пуснала тема- ще се радвам да има повече мнения-независимо дали в моята или тази тема.Придържам се към питането на MAMS като питане за у-ще след 4 клас изобщо във Варна.Струва ли се да се сменя школото ако не е МГ?Затова и аз питам за нивото на Гео Милев след 4 клас?Или да се изтърпят още 3 години и да се наблегне на подготовката за след 7 клас.

Точно това исках да кажа - не си струва. За какво му е на детето стрес, адаптация и т.н., щом в 7 клас пак ще се чуди къде да ходи?

# 6
При нас положението е, че баткото остана в същото училище и съм доста разочарована главно от средата. За това искам да преместя малката. Преподавателите са добри и взискателни, но това не винаги е достатъчно, както вече се убедих и аз.
Кажете как е във Вашите училища, преподаватели, среда, база...

Общи условия

Активация на акаунт