Септемрви '09 - 35

• 11 694
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
здравейте и от мен.
аз днеска нямах Интернет и  затова не ви писах,и аз имам бяло течение но на мен АГ не ми е давала нищо за пиене.
чао за сега ще ви чета.

# 76
MammaT да ви е живо и здраво детенце    bouquet  ura nbirthday

# 77
Живо и здраво да ти е детенце,  MammaT   bouquet
Новини от Бубара?

# 78
  • Троян
Аз ще купя нови дрешки,защото си представям след време как гледаме снимки и Номер 2 ,казва "Толкова ли не можахте да ми купите нови дрешки,а съм с тези на кака? #Cussing out"

# 79
А аз нямам търпение да облека първите дрешки на Лео на сестричката му. Представям си го, като първа прегръдка ...като нещо специално. Изобщо толкова ми е мило и сантиментално като си го представя. Е най вероятно ще купя нещо ново и розово, защото ще е момиче, но в никакъв случай не смятам че е задължително да е нова дрехата, дори напротив.
А какво представляват тези комплекти за изписване? Някакви по специални дрехи ли са? Защото тук не продават такива и всеки си взима каквото прецени.

# 80
  • София; Дружбето
КОмплектът за изписване са най-одикновени дрехи - боди, гащеризон, шапка, одеалце, но вместо всичко това да е 10-20лв, струва 50-60 и нагоре. Нашето номер 2 няма да е с дрехите на кака Laughing Ще е с други дрешки, просто няма да е комплект, а нещо, което сама ще си сглобя.Абе въпрос на личен избор

# 81
Здравейте момичета. Колко сте дейни, няколко дни не съм влизала, а сте започнали няколко нови теми  newsm51

Първо честито и от мен на мама Rozalina и бебе Борислава. С много любов да се отгледате, много зрава и щастлива да порасне!

Ние сме си от вторник в къщи. Беби има нисък хематокрит и днес само ходихме да му прелеят кръв. Казаха, че това е достатъчно за около месец, а след това като стане по-тежък организмът му сам щял да справи. Иначе сме добре. Толкова ми се спи, че днес като ми казаха да дойдем да си го вземем след 3 часа дори се зарадвах и с мъж ми отидохме веднага да подремнем  Laughing.
Виждам, че обсъждате темата с дрехите. Моят съвет е на последния гинекологичен преглед, на който ходите да разберете горе-долу размера на бебето и да купите дрехи в зависимост от това. Колкото до вида - беби в болницата ги държаха само по боди с късо ръкавче и отгоре завит с чаршаф и дебело одеяло. На мен в началото ми беше трудно да му ги прекарвам през главата, но свикнах. Сега в къщи имам проблем с големината на дрехите - всички са огромни  Laughing. Обикновено го обличам с боди, ританки и жилетка отгоре, когато ходим при лекаря, а в къщи е само по боди.
Сега ви оставам, че пак мрънка за ядене. Целувки от нас

# 82
  • където има любов
Добро утро мацки!Пак много сте изписали...
Неки ,добре дошли у дома!Радвам се ,че вече сте заедно!
Мама Т ,да ти е жива и здрава дъщеричката!
trollipen ,снимките ти наистина са чудесни!
Относно комплекта за изписване и аз мисля да не купувам.Онзи ден като излизах с една приятелка да пазари за предстоящото раждане ,нищо не харесах,тоест мисля че имам по-хубави дрешки които мога да съчетая.Най-вероятно ще купя ,само някоя пелена-одеалце че всичко от Алекс ми е в розово,а и все пак чакаме бъдещия фен на Левски Joy,някакси не върви да е в друг цвят.

# 83
Добро утро!Заповядайте кафенце!

Сега да отида да направя кафе и на гостите,че се размърдаха и те чувам!

# 84
Ей, ранобудни бе Simple Smile Мислех, че аз ще съм първа тази сутрин, ама докато изчета, пък и назад малко почетох Simple Smile Gorbi, обожавам кафенце сутрин... А и днес имам нужда от едно по-силно май!
Днес сме на езда с Ина, това ще й е подаръка за РД.
И да споделя, че сега се сещам: в мола в Маркс и Спенсър, има мн хубави бодита - 5 и/или 7 броя за по 35-45 лв. Т.е. бройката излиза по 7 лв, което е супер. Проверете и във Фокс - напоследък имат прилични намаления!!! На каката съм купувала мн хубави неща на доста сносни цени.
Знае ли някоя от вас каква е процедурата, ако ходя на ЖК в една болница, а искам да раждам в друга? От Токуда искам да се махна и май за Окръжна съм се насочила?

# 85
  • София; Дружбето
Добро утро Grinning Мерси за кафенцето. Гледам напекло е слънчице и днес ще е топло, надявам се няма да е жега
7 лв за боди ми се струва ужасно много Shocked Аз повече от 3 лв за такова нещо не давам. Все пак ще се носи месец два, не цял живот Crazy Ама всеки живее според джоба си де. При нас на пазара има страхотен магазин за детскки дрешки, където изборът е огромен, продавачките са винаги усмихнати и могат да ти покажат всичко дори и да не купиш. Та от там си пазарувам от както се е родила дребната. Е, някои неща са от Англия, но връхните дрехи, защото за тях наистина цените тук са надути

# 86
Добро утро и от мен Hug Сега трябва да пиша мн тихо, защто мъжо още спи luvbedМиличкия- един ден има да се наспи и аз да го изръчкам толкова рано no Като тихата стъпка съм в момента Mr. Green
Неки честито завръщане у дома - желая ви по - редки срещи с докторите Hug
Комплект и аз не съм взела, майка ми ме помоли да я оставя и тя да купела нещо Joy- ще и направя това удоволствие!!!
Макар че аз вече сии купих почти всичко де.. ама каквото ми вземе тя - няма да го върна Mr. Green
Вчера пак замъкнах мъжо на пазар- в Пигис Хаус. Купихме шишетата (комплекта на Авент), залъгалки (пак на авент), термометри-за тяло и за вода. На мен си взех еднократни гащи и намерих там и бархетни пелени(малко скъпички ми се видяха, ама като знам че трудно се намират...) та....това е общо взето. От списъка ми остана само корито за къпане и количката, която мисля да я взема като се появи бебе( и без това няма да излизаме поне 10-20  дни)
Голяма чуденка ми е козметиката- моммичето в магазина вчера каза че на Биухен била най- копувна newsm78- незнам , искам съвети от приятелки- всеки е доволен от различни неща Rolling Eyes.Има време де ще мисля още, вие ако имате съвети давайте Hug
Сега отивам да пия 3 в 1-то и чакам фирма днес да ми изпере дивана и матрака- пак ще пада чистене днеска усещам newsm28 wash
Лек и прохладен ден от мен  Hug

# 87
MammaT мисля че не е нещо сложно , просто като дойде време си вземаш от ЖК в токуда картона(обменна карта) и направление номер 7 и с тези документи може да си раждаш кадето искаш.

# 88
  • Габрово
Добро утро и от мен!
тролипен, наистина са страхотни снимките, особено там с корема и цветето Grinning
А за бъркането вяка седмица май ти ме пита- не знам дали и защо ще се прави, така ми казаха други жени посещавали ЖК при моят доктор, ама дали е добре тва не знам  Rolling Eyes

dundito 2 , Бюбхен не е лош избор и аз също този път ще се спра на тази марка  Peace

Неки, радвам се за хубавите новини, ама разкажи по-подробно де, кърмите ли се, кротко бебе ли е Манос?

За бодита и аз не мисля да давам повече от 3-4 лева. За гащеризончета може и повече да се изръся макар, че то едва ли нещо ще му седи добре на бебето поне в началото.

Иначе аз мисля най-много след седмица да почна да изкарвам бебка, защото после идва зима и все затворени ще сме та поне да се възполазваме максимално от последните летни дни.

# 89
MammaT мисля че не е нещо сложно , просто като дойде време си вземаш от ЖК в токуда картона(обменна карта) и направление номер 7 и с тези документи може да си раждаш кадето искаш.
Благодаря ти, Dundito! Аз знам, че не е сложно, ама не знам точно какво трябва да ми дадат от Токуда. Това май трябва да означава, че направлнието е като всяко друго направление и не е за определена болница - мога да отида да раждам и в Сливен, ако искам. И се дава 45 дена преди термина ли? Правилно ли разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт