ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 184
  • 422
  •   1
Отговори
# 60
А аз колкото повече чета ББ,толкова повече се обърквам,започва да ми се губи хронологията на събитията и затова спрях да ги чета Wink

# 61
А аз колкото повече чета ББ,толкова повече се обърквам,започва да ми се губи хронологията на събитията и затова спрях да ги чета Wink

Мила бърка ти се хронологията - защото момичетата не карат последователно - дават инфо за неща които се случват в различни периоди от филма и затова се объркват тотално представите  Simple SmileSimple SmileSimple Smile и Само една малка подробност която всеки път ми се набива на очи - бившата на Мехмет се казва НИХАН -  а не НИХАТ - нихат е мъжко име по принцип

# 62
Именно,но си мисля,че затова ми е толкова интересен.Знам какъв е края,знам в най-общи линии какво се случва,а останалото го научавам  „в движение„ Peace

# 63
  • близо под тепетата
Запис, да не ви изпусна Peace

jilka, много са хубави песничките Heart Eyes особено след като видях и превода на първата, още повече ми харесаха. Сигурно и втората е толкова прочувствена Mr. Green Heart Eyes даже си ги свалих Laughing

# 64
# 65
Аз с нетърпение следя ББ, така или иначе доста епизоди ще изпусна. Само това ми остава, да чета какво се случва  Sad
ББ След като Мехмет знае че е бременна, защо смята че детето не е негово при отвличането?

Видяхте ли новия Хай-клуб??

# 66
Selvet, благодаря, сигурно голямо чудо ще да е било, като че ли такива неща не се случват навсякъде...

Чуйте и тази песен с клипчето:     http://www.youtube.com/watch?v=QZFi_bkHvHc

Още 1 много готина песен, превода го има по-назад, Selvet го направи, за което още веднъж благодаря!!!

# 67
Вчера го четох, много малка статийка.....

# 68
Е, статийката е пълна с грешки... кой й обръща внимание!  Crossing Arms Корицата обаче ме кефи!

ох, това пък откъде е??? Много тъжна сцена!

# 69
shoppp, това са едни от най-романтичните и красиви моменти във филма,когато Мехмет по васякакъв начин се опитва да си  върне Инджи. Страшно много ме развълнуваха, а и останалите просто те разтърсват

ББ:Защото при посещението си в болницата при Енгин, той му казва нещо, което не разбрах и явно това подлага на съмнение Мехмет, мислейки че тя е имала връзка и преди това с Енгин. Поне така предполагам.

# 70
Това са моменти от филма, когато Инджи окончателно напуска Мехмет и преди те да се разведат. По горе обясних какво прави той. Има още по-вълнуващи моменти

# 71
Съгласна!!!!!!!! Тъпа и изпразнена статия!!!

А аз как се бях натокала.... Както си вървя по пътя, погледът ми попада на витрината на павилиона за вестници и гледам - нашите хора...Гледам минута-две стерео, прежалвам си левчето, припкам до офиса обратно и се кефя колко ли работи ще науча!!!! _ _ _ -а му!!!

Това на нищо не прилича........... 

# 72
magito1986, обясни ми как ги сваляш, че до сега сина го правеше, а сега го няма и не зная как, а много ми се иска де си ги сваля и кача на телефона

# 73
Тя тази песен във филма звучи, когато Инджи напуска Мехмет след загубата на бебето. Аз обаче избрах тоя клип заради момата.Страхотна е!!!
Направо да те е яд, че не си мъж

# 74
Много тъжно ми стана като гледах клипчето. smile3518

Общи условия

Активация на акаунт