ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 168
  • 422
  •   1
Отговори
# 165
Мисля че са отскоро тези, а на яхтата е от тази година  Laughing

# 166
В момента изглежда така.
Рекламата на Head'n shoulders е нова

# 167
  • Sofia
е, на тая пуста яхта хич не е хубав, аз и преди го казах де  Confused

http://www.yeniasir.com.tr/images_haber/2009/06/25/d18.jpg

и тук не ме кефи:

http://www.magazinci.com/pic_lib/bigSize/2009-07-06_kivanc_tatli … ug_reklam_004.jpg

в кой ли период е изглеждал така  newsm78

Най ми харесва в "Перла" и като двойка са ги подбрали, незнам после в другия филм дали ще го възприема, тази Сонгюл има някакво особено излъчане (не е супер красавица), с което допълва неговата красота  Wink

И аз мисля абсолютно същото, това все едно аз съм го писала Grinning. А този другия филм, поне от клипчетата, нещо не ме грабва така, няма я тази химия  и нежност между двамата (сигурно съм предубедена)  Rolling Eyes

Обача наистина голяма истерия е по Къванч в Дубай, то ние както се чудим, нищо чудно ако някой ден дойде в БГ и тук да е така Wink  Embarassed

# 168
  • Попово
Най ми харесва в "Перла" и като двойка са ги подбрали, незнам после в другия филм дали ще го възприема, тази Сонгюл има някакво особено излъчане (не е супер красавица), с което допълва неговата красота  Wink

Simple Smileмного са готинки  Hug Heart Eyes

# 169
До сега гледах негови снимки и моите наблюдения са, че в Перла най-добре изглежда Hug

# 170
# 171
  • София

Готино е!
Абе момичета, как се справяте с липсата на филма? На мен взе ама много да ми липсва.

# 172
  • Варна
MATA KOSMATA, още малко остана. Дано само да не измислят някой нов мач.

# 173
Май на всички липсва филма.С нетърпение чакам понеделник.Надявам се да не дават пак мачове,че ще полудея Crazy

# 174
  • Sofia
И на мен ми липсва.

# 175
На мен МНОГО ми липсва, както и на всички вас. Дано няма мачове, че вече ... ще им вдигна скандал на БТВ  Laughing ! Даже ми се струва, че има още многоооо време до Понеделник - не два дена, а две години! Но поне чета какво пишете тук, за което страшно много ви благодаря и глед клипчета на турски!  Sunglasses

# 176
Питате ли ни тези дето ще изпуснат голяма част от филма  Cry

# 177
и за съм тук  Party
Тази седмица не прецакаха много с тези мачове  #2gunfire

# 178
# 179
  • София
Цитат
В момента изглежда така.
Рекламата на Head'n shoulders е нова

monda,

ти ме разби, аз си мислех, че отдавна е било и сега е влязъл във форма  Sad тц тц тц, я да си гледам аз филма и да се обадя на БТВ да сменят този идиотския кадър, с който започват и свършват рекламите Sad

glezanka_pld ,

с червената риза снимката е най-яка, ББ: то и във филма я има на тоалетката с спалнята им Simple Smile в трудни моменти той си я гледка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт