ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 074
  • 422
  •   1
Отговори
# 315
Лека нощ от мен  smile3524

# 316
  • Пловдив
Лелееее, докато изчета темата и кое време стана #Crazy Четох-четох, но някои неща не ми станаха ясни, затова да попитам - ББ: тази Нихан откъде се пръкна? Нали още в първият епизод я отнесе камиона? newsm78 А в един момент изниква, при това с бебе - то ясно, че бе бременна от г-н Синеочко, ама така да я тресне камаза, а тя да си е жива и здрава, че и бебето и също... Също така из темите прочетох, че дядото, Мехмет Фикри, бил разочарован от подмолните действия на жена си Shocked - тя не беше ли починала преди години??! newsm78 Ако тези въпроси вече сте ги разисквали - моля да ме извините, че се повтарям, но не успях да прегледам подробно и останалите 7 теми за ПЕРЛА Embarassed

# 317
Добро утро
Утре заминаваме на море,ако може някой да ми даде малко инфо за предстоящото в 
 филма
Благодаря предварително! Hug
Успешен ден на всички Peace

# 318
Лелееее, докато изчета темата и кое време стана #Crazy Четох-четох, но някои неща не ми станаха ясни, затова да попитам - ББ: тази Нихан откъде се пръкна? Нали още в първият епизод я отнесе камиона? newsm78 А в един момент изниква, при това с бебе - то ясно, че бе бременна от г-н Синеочко, ама така да я тресне камаза, а тя да си е жива и здрава, че и бебето и също... Също така из темите прочетох, че дядото, Мехмет Фикри, бил разочарован от подмолните действия на жена си Shocked - тя не беше ли починала преди години??! newsm78 Ако тези въпроси вече сте ги разисквали - моля да ме извините, че се повтарям, но не успях да прегледам подробно и останалите 7 теми за ПЕРЛА Embarassed

ББ: Нихан е оживяла след блъскането от "камиона" и понеже е останала парализирана не е искала да е в тежест на Мехмет,но въпреки всичко ражда Мехмет Младши син на "Синеочко" както го нарече ти. Peace
Дядото се омъжва повторно за една баба-използвачка,г-жа Шереф я разобличава след като бабата и скапва живота.След като разкрита дядото се развежда с нея и заминава някъде от срам и болка как е допуснал да го излъжат така
Това е от мен дано съм задоволила любопитството ти....

# 319
  • Под тепетата
Момичета,може и да сте писали по-назад,но въпреки това да ви питам:колко епизода всичко е Перла?Дано да има още много,големи фенове сме в къщи.

# 320
Аз чак сега разбирам че се разминават епизодите по БТВ и турските

да, оригиналните епизоди са 100 (от 75 до 80 минутни)
а тук са 161 епизода (от по 45-48 мин)

В оригинал си завършват нормално, на сублимен момент, на най-интересното и на стоп кадър. А тук... където падне, по средата на диалога и слагат надписите
  newsm53

# 321
Ясно ми е вече че Гюмюс на турски значи перла. Само не мога да разбера защо като се обръщат към Инджи, доколкото чувам от оригиналното аудио я наричат Гюмюс, а в българския дублаж е преведено името й като Инджи newsm78. Какво трябва да значи Инджи, едва ли е галено от Гюмюс?

Joy Joy Joy

е направо ме умори този постинг.
КАКЪВ ГЮМЮС бе човек, хаха...?

Че и три пъти го написа

GÜMÜŞ (ГЮМЮШ) = СРЕБРО
İNCİ (ИНДЖИ) = ПЕРЛА

Гюмюс значело "перла"  Joy
Нито има такава дума, нито ГюмюШ значи "перла"

п.с. в арабския дублаж главната героиня (Гюмюш) е Нуур, а Мехмет е Моханад.
Но там не се чува, защото е пълен дублаж и отдолу не се чува оригиналния глас

А да не би на теб емоциите да ти идват в повечко!? Така чува момичето, така го пише...
Става въпрос за BG audio, не за арабско. Сериалите, които се излъчват по Бтв. И наистина понякога се чува завършек на С, друг път на Ш, но когато турския език не ти е близък звученето ти е странно.

Честно казано и на мен ми омръзна да чета поправките на BGpapa.
Ако обичаш, въздържай се малко. В крайна сметка целта на темата е друга.
В темата "Сълзи над Босфора" , ти беше като "добро утро" това , как не било Леле , ами Лале.
Сега и тук.
Толкова ли ти е важно?
Така чуват хората , така го и пишат.
Нали всички разбираме за какво иде реч?!
Нека да спрем дотук и да не създаваме излишни напрежения.

Наистина много "отрязано" завърши тази серия, но поне буди по-голямо любопитство.
А Инджи мен вече почва да ме дразни с това "себедоказване".
Не смятам, че е нужно чак такова престараване и Мехмед ако й се разсърди сериозно , няма да е без основание.

# 322
Качени ли са някъде снощните серии, че не мога да ги намеря?Благодаря ви предварително!  bouquet

# 323
  • Sofia
Много тъпа беше постъпката на Инджи, много ме ядоса  #Cussing out Ако беше тя на мястото на Мехмет сигурно щеше да се сърди поне 5 епизода, добре че той поне бързо й прости. То ако не беше Онур...много е готин тоз човек, ама големи са инати с Пънар. Но според мен ще се оправят, едва ли ще има развод Thinking А Инджито май не съзнава какви ги върши, заслепила се е с това нейното доказване, а дали ще успее колекцията този път?

Един въпрос с ББ Когато се появявя Нихан Шереф на чия страна е, на страната на Инджи или на Нихан, когато Инджи е скарана с Мехмет заради Нихан тя доволна ли е?

# 324
  • Варна
Качени ли са някъде снощните серии, че не мога да ги намеря?Благодаря ви предварително!  bouquet
http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=79 … d40d80e602253bb68

http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=c9 … e7e637fb37b23320f

# 325
Аз пък я разбирам Инджи и как се разкъсва между работата и семейството.
А Пънар и Онур са и двамата големи инати.
Много ми стана смешно как се изнесоха Мехмед и Онур от бара, като ги погнаха мацките.

# 326
Един въпрос с ББ Когато се появявя Нихан Шереф на чия страна е, на страната на Инджи или на Нихан, когато Инджи е скарана с Мехмет заради Нихан тя доволна ли е?

ББНихан се появява когато Пънар и Онур и Мехмет и Инджи отиват на зимен курорт по повод рд-то на Мехмет. Първо Пънар вижда Нихан и споделя с Онур и те всячески се опитват да предотвратят срещата им, но малко преди да тръгнат във фоайето на хотела се засичат... А доколкото на чия страна е Шереф. Този път тя е на страната на Инджи и когато тя се изнася с бебето Шереф ходи помага й даже и се опитва да ги събере

# 327
Аз пък я разбирам Инджи и как се разкъсва между работата и семейството.
А Пънар и Онур са и двамата големи инати.
Много ми стана смешно как се изнесоха Мехмед и Онур от бара, като ги погнаха мацките.

Това за бара,добре че дойде Онур че Мехмет можеше да се потдаде!!

# 328
Здравейте и от мен  почитателка на филма. Бих искала да попитам тези които знаят- ще си омъжи ли Бахар, какво ще стане с Кадер и майка й, а с Берг създава ли семейство?

# 329
Здравейте и от мен  почитателка на филма. Бих искала да попитам тези които знаят- ще си омъжи ли Бахар, какво ще стане с Кадер и майка й, а с Берг създава ли семейство?

BB: Бахар ще се омъжи за Гьокхан - ще си имат едно детенце - момче, Берк също ще се задоми - ще си има две деца - едно момче и едно момиче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт