ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 069
  • 422
  •   1
Отговори
# 330
Аз пък я разбирам Инджи и как се разкъсва между работата и семейството.
А Пънар и Онур са и двамата големи инати.
Много ми стана смешно как се изнесоха Мехмед и Онур от бара, като ги погнаха мацките.

Това за бара,добре че дойде Онур че Мехмет можеше да се потдаде!!

Да, но Инджи все твърди, че прави всичко това заради Мехмет, е щом го прави заради него, вместо да се юрва на работа когато той иска да са заедно, по добре да му отдели внимание на него, много по-ефективно ще бъде.
Аз не мисля, че Мехмет щеше да се поддаде, просто изглеждаше объркан и стреснат.

# 331
Тя иска да знае, че е независима и да се докаже пред семейството. А фирмата и е като дете, което е центъра на вселената за нея в момента, а не Мехмет. .

# 332
Тя иска да знае, че е независима и да се докаже пред семейството. А фирмата и е като дете, което е центъра на вселената за нея в момента, а не Мехмет. .
Аз мисля че Мехмет е най- важен за нея, а на второ място е фирмата й,но тъй като е в началото на кариерата си полага много усилия да успее и за това малко пренебрегва Мехмет

# 333
Аз мисля че Мехмет е най- важен за нея, а на второ място е фирмата й,но тъй като е в началото на кариерата си полага много усилия да успее и за това малко пренебрегва Мехмет

И аз мисля така, дядото снощи много добре им го каза- понеже те са получили всичко на готово, не я разират какво е да започеш от нулата

# 334
  • Sofia
Е, да, така е, тя нека си работи, ама да отиде един уикенд с него, човека толкова се е постарал, пък после ще си навакса. Те в Истанбул загубиха един ден в разходки, още един в Париж нищо нямаше да й стане... Тя баба Сафие хубаво и каза, ама кой да слуша Crossing Arms

# 335
^ blaze^ ,

аз също цяла вечер се гласях мен да води в Париж никак не бих мъ се противила на Мехмедчо ама не той  Инджи та Инджи  Joy  Crossing Arms Joy

# 336
хаха, valenceto_ , трябва да идем в Истамбул да му отворим очите на Мехмет  newsm62 newsm62 smile3534

# 337
нали и аз така си мисля  Joyмисля си че даже и ще си подхождаме само дето не съм по-голяма от него  Whistling Joy Joy 

# 338
еее може да си пада малко педуфилче  Joy Joy

# 339
ееее вие пък сега много сте гадни разликата е прилична и готина  Crossing Arms

# 340
хахах не се сърди GrinningVery Happy (знам че не се сърдиш) а ти на колко си?

# 341
хаха не се сърдя разбира се Simple Smile на 20 ще му викам батко ама при тази конкуренция  Thinking айдееееееееее не остана до филма  newsm44 newsm68 newsm44

# 342
хаха еее ти не се притеснявай  Wink нали казват че бълагарките са най-красивите жени Simple Smile така че ти голяма конкоренция няма да имаш.. Ние Бълагрия ще те подрепяме  Praynig

# 343
хах аз имах предвид че в България конкуренцията е голяма нали момичета  Embarassed

# 344
  • Попово
хайде спрете се мацки, овладейте се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт