ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 117
  • 422
  •   1
Отговори
# 375
Определено Шереф иска да раздели Мехмет и Инджи,ама ще видим дали ще и се получи Thinking

# 376
Може някой да го е писал, но за всеки случай...Тарък в момента водел шоуто "Феномени", предаване за ясновидци, в което му гостували разни ходжи, баячки, врачки и др. паплач.  Rolling Eyes

# 377
  • София
*джули*  ,

Цитат
после в майчинство и живота ти ще е песен

ББ: тази вечер ще заговорят за дете, тя ще отиде на лекар и ще се установи проблем, той ще започне да се чувства виновен за аборта

# 378
А в сериите довечера ще хванат ли  камиона с наркотици?Какво се случва с Гюлсун връща ли се при семействота , а Кадер  сдобрява ли се с майка си ?

# 379
  • София
Ох, колкото и да се мъча да приема Мехмед и Инджи за двойка, не мога и не мога, не ми се връзват и това си е.Личи си,че тя е по-голяма от него и изобщо не и подхожда тази роля.Кожата и е ужасна,чудя се как я целува Мехмед.Другото за което явно съм изостанала, но за пръв път чувам, че тениски с апликации са бутикови и трябва да се продават в бутик.Не можаха ли да измислят наистина дрехи, подходящи за бутик? И дедкото с тези реакции към най-близките си хора ме дразни ужасно.Лицемерите одобрява, а искренните отблъсква.Май му харесва да го лъжат?

# 380
Абе и Инджи и Шереф са решили да съсипят Мехмет „за негово добро„ ooooh!
L O V E  welcome

# 381
Аз пък мисля, че си отиват като двойка. Какво не и харесваш на Инджи хубаво момиче е,но все пак то е въпрос на вкус не могат да се харесат на всички  Wink

# 382
Аз пък мисля, че си отиват като двойка. Какво не и харесваш на Инджи хубаво момиче е,но все пак то е въпрос на вкус не могат да се харесат на всички  Wink

Отиват си и още как Flutter Актрисата е много.........чаровна и определено прави впечатление Peace

# 383
Ами като на филм момичета. Такъв е сценарият .....  Joy на който му харесва...   bouquet

# 384
Добр'утро перли

AlxaS - Карам по ред на въпросите  Wink:

- Ако примерно е между напълно непознати (аз влизам в magazin и искам нещо), обpъщението kъM MeH e "Ханъм"/Бей(ефенди)
- K/o съм в офиса към мен се обръщат с малкото ми име и Ханъм открая - примерно Минке Хнм(не съм Минка Mr. Green), но не може да е с фамилното и Хнм отзад. (Ha TR Hnm=Hanım)
- И отделно ,когато е за закачка, както бе в случая с М. и И.

Тъй че с 2 думи - правилни наблюдения имаш  Peace Laughing

=======

Tarık Ünlüoğlu Не знам дали води това предаване, но участва в един много смешEн сериал(Benim ANNEM R mELEK=Беним Аннем Бир Мелек = Моята майка е ангел  Whistling- http://img2.blogcu.com/images/b/i/l/bilgisayarkariyerparaask/ben … ek_1238104629.jpg )

=======

Дъра-бъра на кафе  Flutter Crazy Wink Mr. Green Peace

# 385
  • Sofia
Аз пък не мисля, че на Мехмет по нещо му личи, че е по-малък, даже напротив, особено когато е с по-късата коса и с брада, далеч не ми прилича на момченце Naughty И Инджи му отива, вярно на моменти не е особено красива, но то не е и необходимо да е абсолютна красавица, а по-нататък към края на сериите тя става наистина много красива, тогава ми се струва най-хубава от целия филм

# 386
  • при най-добрия мъж...
На мен си ми харесват като двойка,отиват си.Пък и коя жена е красавица 24 часа в денонощието?Винаги има моменти,в които не изглеждаш особено добре.

# 387
Мисля си,че ако са искали Инджи да е перфектната красавица,гримьорите щяха да я направят такава  Peace Целта по-скоро е да я покажат като нормален човек-със своите предимства и недостатъци!

# 388
  • София
Хубаво, на мен не ми се връзват и все по- неподходящи ми се виждат. Различни вкусове и виждания. Не можете да ме убедите, че е така, само и само да не развалям общото мнение.Не говоря за перфектни красавици, просто ,която и друга да беше, щеше да подхожда повече на актьора.А с Пънар или Панар  newsm78, щяха да са перфектната двойка.

# 389
Хубаво, на мен не ми се връзват и все по- неподходящи ми се виждат. Различни вкусове и виждания. Не можете да ме убедите, че е така, само и само да не развалям общото мнение.Не говоря за перфектни красавици, просто ,която и друга да беше, щеше да подхожда повече на актьора.А с Пънар или Панар  newsm78, щяха да са перфектната двойка.

Разбира се,че няма да те убеждаваме.Ако всички сме на едно мнение какво точно ще дискутираме newsm78

Общи условия

Активация на акаунт