ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 124
  • 422
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Изобщо не смятам че биха били перфектна двойка с Пънар. Да, тя е симпатична, но героинята на Инджи трябва да има много по-различно излъчване, от това на Пънар .  Simple Smile

# 391
момичета моля ви дайте линк към сношната серия (втората) на предната страница има ама е на лапаче и не ми се отваря можеби защото не съм регистрирана предварително благодарности   bouquet

# 392
  • Пловдив
Мисля си,че ако са искали Инджи да е перфектната красавица,гримьорите щяха да я направят такава  Peace Целта по-скоро е да я покажат като нормален човек-със своите предимства и недостатъци!

Точно това мисля и аз. Нормално е жената да има 1-2 брадавички по лицето, някоя малка пъпчица. Дразни ме унификацията- всички с еднакви носове, извивка на веждите, устни. Инджи без да е лъскава красавица, е очарователна, има много изразителни големи очи, нежна и женствена е.

За Пънар- тя има съвсем друга излъчване, няма да стои до Мехмед никак. Не и в тази роля на Инджи каквато е като героиня.

# 393
.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 15:20 от TraYkovA

# 394
  • Варна
В лапаче ги качват постоянно, за останалите сайтове не знам  Simple Smile

# 395
Ок,значи ще оставя само lapache Peace

# 396
защо бе??в vbox7 ги има новите,
http://vbox7.com/search/?vbox_q=perla&ord=date

# 397
Е аз какво съм гледала тогава newsm78 Embarassed

# 398
хм... е аз нали оставих линкове към снощните два епизода на предната страница в lapache  newsm78

# 399
момичета може ли едно въпросче ББ: в една от следващите серии гледах че стрелят по Мехмет и приятеля на Бахар някой има ли представа дали това не е дело на Тарък? Confused

# 400
нали на Инджи не й стана приятно когато Мехмет отказа до отиде на ревюто и тя разбра как се е почувствал той когато не отидоха в Париж....честно казано понякога и двамата не са прави

# 401
момичета може ли едно въпросче ББ: в една от следващите серии гледах че стрелят по Мехмет и приятеля на Бахар някой има ли представа дали това не е дело на Тарък? Confused

BB: Стрелбта е насочена към Гьокхан , но улучав Мехмет в каракът - и да дело е на Тарък - на ВЕчерята на която Бахар запозна Тарък и Гьокхан - Тарък много брутално се изпусна - и Гьокхан го заподозря - именно за това се срещна с Мехмед за да му сподели подозренията си - а Тарък се уплаши че Гьокхан ще разкриее мръсните му планове и поиска от Джевдет да го сплашат .

# 402
ясно това към коя серия ще стане?

# 403

BB: Стрелбта е насочена към Гьокхан , но улучав Мехмет в каракът - и да дело е на Тарък - на ВЕчерята на която Бахар запозна Тарък и Гьокхан - Тарък много брутално се изпусна - и Гьокхан го заподозря - именно за това се срещна с Мехмед за да му сподели подозренията си - а Тарък се уплаши че Гьокхан ще разкриее мръсните му планове и поиска от Джевдет да го сплашат .
едно въпросче и от мен  bouquet
след това ли ББЕнгин ще отвлече Инджи. И защо го прави

# 404
Selvet ,

благодаря ти много   bouquet след като го написах въпросчето му намерих и отговора в твоят блог който е много готин  Wink

Общи условия

Активация на акаунт