Отговори
# 525
Здравеите. Влизам да почерпя за рожденния ми ден , днес ставам на 29 г. Днес и Евгений имат тържество в яслата и Дядо Коледа ще му донесе един голям камион. Това е от мен лек ден на всички.

# 526
  • Варна
Трапезица, честит рожден ден! Много щастие, любов и сбъднати мечти!

Тържеството в яслата на Божи беше вчера. Той беше много впечатлен, светеха му очите, каза, че дърпал брадата на дядо Коледа  Laughing и ужасно е горд с подаръка. Вечерта не даде на баща си да го пипне  Laughing. Само повтаря, че това е "подалък дадо Коуеда" и иска да го нарежда - ето това е

# 527
  • София
Много гот това с тържествата в яслите.

Гери, честито ти годишнина.
Трапезица, и на теб Честит Рожден ден.

Ние днес вилняхме с пълна пара в снегът. Умори се, огладня, но отказа супа и ядене и хапва - баничка със сирене, сушени кайсии и зайо байо. Страшна диета.

Взех му едни детски витамини, защото е полудял на тема, искам да пия лекарство. И аптекарят го погледна строго - Младежо, да не прекаляваш с лекарствата - само по едно на ден.
И Алекс го прие сериозно, да видим сега колко ще се пазарим. Ами всички баби пият, с баща му също, че често имаме главоболие, а той не пие дискриминация.

# 528
Трапезица, да си жива и здрава! Много щастие и късмет!  Hug

И нашето тържество беше днес, подаръкът не е нищо особено, но си получихме календарите. Малиии, ако знаете какви са ми хубави  Heart Eyes  Heart Eyes, страхотна снимка се е получила! Ще си поръчам още 2-3, че тези 3 за кого по-напред. Иначе имаме и 8 джобни календарчета и две новогодишни картички, но друго си е да се кефят бабите на стенни календари, а ние имаме много баби, да са ни живи и здрави.  Simple Smile Пуу-пу-пу, от 2 часа им се любувам и не мога да им се налюбувам! Те и без това наживо ми късат нервичките, поне на снимка да им се порадвам!  Mr. Green

# 529
Трапезица, честит рожден ден! Много здраве, късмет и усмивки!
Честито и на всички празвували тия дни     bouquet
Болничките бързо да оздравяват и дано няма скоро тъжни постове и лоши новини  Praynig
Ех, тези хубави календарииииии  Laughing На нашите Михаела е много намусена, че нещо не я изкефи фотографа, ама пак са си сладки
Аничка, и ние съвсем дребнички - все още нямаме 90см, а на кг не сме мръднали и грамче, което ще рече, че още сме под 12кг. Ама да е здравичка, пък другото няма значение.
Кети, по-често да поработваш и да се чувстваш така.
Косето и мен ме разсмя от сърце с атрибутите на Дядо Коледа. Аз още не съм накупила подаръците - голям срам. Нямах никакво време напоследък  Sad
Ааа, без малко да пропусна най-важното при нас - станах леля на малък мъж. Днес са ги изписали и нямам търпение да го видя. Каките не са във възторг от факта, че е момче, ама съм сигурна, че много ще си го заобичат. И другите хубави неща почнаха да ни се случват - баща ми прохожда със супер темпове след операцията, на ръката му махнаха теловете и конците, та и тя се оправя, мама също е добре, а и сме на път да си купим така мечтаното по-голямо жилище(пу-пу да не ни мине котка път). На работа имам малко грижи, ама и там ще се наредят нещата. А и няма как другояче - на Коледа стават чудеса  Wink

# 530
Момичета благодаря ва много за поздравите. Евгений е с червено гърло и хрема и се гледаме у нас. След като батко му и баща му бяха болни сега е негов ред .Вчера дядо Коледа му донесе един камион с много животни и сега си играе с него.
Това е от мен. Чао на всички и лек ден.

# 531
  • Варна
Трапезица, честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава, обичана и щастлива.
Гери, честита годишнина и на вас със закъснение! Дълги години любов и разбирателство  Grinning.

Йоя, радвам се от сърце, че нещата при вас се нареждат лека по лека  Hug Peace. Да ви е жив и здрав най-новият член на фамилията. Не каза как се казва обаче  Mr. Green.
Ей, Лъвичке, вясна се и ти  Hug.
И при нас вчера мина тържеството. Децата бяха много доволни и щастливи, особено Вики, която получи така мечтания омнитрикс. Ели обаче пак е сополива и дано е здрава по празниците  Praynig.

# 532
  • София
Здравейте!
Нещо не съм много активна, ама като гледам и вие не сте.  Wink

Трапезица, честит рожден ден на патерица. Да си много здрава и щастлива.   bouquet

Вчера се разделихме със зайо. Sad  Една съфорумка го взе и се надявам да се грижи за него и да се чувства добре.
Ели е горе-долу добре, като изключим, че пак й хрипти носа.  Confused
От другата седмица ще работя на ново място (в същата фирма ама на друг адрес) и ще пътувам повече.  Confused Дано се сработя с новите колеги.

Много целувки на всички и да сте здрави.

# 533
  • Варна
И аз нямам много време - дообед на работа, следобед като заспи Божи пека сладки  Laughing

Иначе в тоя студ и тримата се простудихме и се сополивим, но поне е само това. Дано Новата година донесе най-вече здраве на всички ни!

# 534
  • welcome to the Jungle
trapezica , да си жива и здрава и ти и любимите ти хора( с малко закъснение от моя страна)  bouquet!

Мацки, незная как е по другите градове, но в София забелязвам някаква истерия  Sick по магазините. В ДЖЪМБО дочувам, че при всички каси-работещи, се чакало по 45 минутки за плащане, а опашките били почти километрични... Трилентов бул. България бил се превърнал на паркинг, та даже и в лявата лента паркирали  Crazy.

Водих на 9 .12 учителките на Оги да пазаруват подаръци и насред обед, в 13-14 ч. магазинът беше ПРЕПЪЛНЕН, а 9.12 си беше обикновен работен ден, при това с намалено количество студенти  Mr. Green.

МЕТРО - Младост  същия кошмар.... (по разказ на сестра ми, която се беше излъгала в неделя вечер да го посети)
Хиполенд - Люлин, пак в работен ден - 16.12, и при това магазин извън града  -  с пълен паркинг и трудно разминаване вътре...

Какво се случва, незная, но не помня такива истерични стълпотворения по магазините от както съм се родила Rolling Eyes

# 535
Лъвице, липсваше ми направо ,радвам се ,че наминаваш ! За истерията по магазините от миналата година го забелязвам това чудо в Пловдив ,затова сега действах от рано с подаръците,та даже и с някои храни! Миналата година ми се стъжни да чакам ,а и Диди беше по -малка и много нетърпеливаи...  Crazy  лудичка ставах. Трапезица, честит ти празник на "патерици" да си здрава и много щастлива!!!   bouquet  За сега Диди се размина от Аб ,но го имам изписан за всеки случай ,ако се влоши  за празниците. Днес на мен ми предстои ЦС   Confused и ми е едно подтиснато ,но много се надявам на добри резултати ,ох да не спамя  темата с моите глупости.  Желая прекрасни  дни на всички ви!

# 536
  • Варна
Днес на мен ми предстои ЦС   Confused и ми е едно подтиснато ,но много се надявам на добри резултати ,ох да не спамя  темата с моите глупости. 
Praynig
 Peace

# 537

Мацки, незная как е по другите градове, но в София забелязвам някаква истерия  Sick

Здрасти!  Laughing То всяка година е така. Онзи ден бяхме в Метро, имаше много народ, но не сме чакали повече от 10-15 мин. на опашка. Може би утре ще идем късно вечерта, към 10-11, надявам се напливът да е по-малък. Тъкмо да доизморя халите и да не ми скокнат в 7 сутринта на 24-ти.  Wink Още не съм решила какво да готвя за Бъдни вечер, имам не повече от 3-4 идеи за ястия. Постните сърми поне са купени като продукти, както и бобът... И оттам нататък - ноу айдия...  Tired

# 538
  • Варна
Лъвичке, криза е все пак  Sick Mr. Green. Хората ходят на топло по магазините да пестят ток  Laughing. Оф, то хич не е смешно даже. Тази година рождения ден на Вики ще бъде вкъщи именно па тази причина  Sad. Надявам се пак да си изкарат супер децата.
Лусия, стискам палци всичко да е наред  Peace Hug.
Светли, голям Коледен ентусиазъм те е обхванал май  Grinning Hug.
Гери, дано се сработите с новите колеги и да се чувстваш на място  Peace Hug. Сигурна съм, че зайо ще е добре в новия си дом. Важното е Ели да е добре и да няма алергени край нея  Peace.
Аз тази сутрин се събудих с локва в леглото. Елза се изпишала  Rolling Eyes. Мъжът ми затворил банята и тя горката ме маркира. Между другото мина време докато осъзная какво се е случило, защото урината и въобще не мирише като на големите котки. Сигурно е нормално.

# 539
Аничка, защо ' Sad', бе мила? Аз пък предпочитам детските рождени дни вкъщи да си ги правим. По-уютно ми е, децата разхвърлят на воля, тичат, скачат, танцуват... Не се притеснявам от никого. За рождените дни в т.нар. 'детски клубове' даже не искам да си казвам мнението.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт