Отговори
# 540
  • Варна
Анту, защото знам колко много и харесва в "Капела". Направо полудяват там.

# 541
Здравейте момичета,чета си ви редовно.Честито на Трапезица и Гери на патерици,да сте живи и здрави и дълги години семейно щастие!Ние почти цялото семейство сме болни,само мъжът ми държи фронта..Мити от събота е с кашлица и Т37,6,та от него и малкото и аз се разболяхме за една нощ.Днес цял ден съм се борила с  с Т на Стами 39,5 и след сиропи,свещички Нурофен студени компреси Т пада до 38,3 и започва пак да се качва.Според джипито не е за АБ,щото е вирусно,на Мити му изписа Тамифлу и утре ще ходя и на малкото да вземам.И на мен не ми е добре,но заради бебето не мога да пия какво да е,охх оплаках ви се.Дано вие да сте здрави Hug Peace
Дядо Коледа дойде в яслата и донесе коте което кръстихме Мишо,днес дадоха и снимките на децата много ми е сладък.Надявам се да оздравеят бързо че за новата година да ги оставя двамата с Мити на село при моята майка.
Пожелавам ви весело посрещане на празниците,да сте много здрави,много усмихнати!

# 542
  • welcome to the Jungle
di80, за бъдни вечер да сте здрави всички - от сърце ви го пожелавам   bouquet

Аничка, моя близка плати 650 лева за 2-часово детско парти в клубче  Outta Joint. НЕ бих ги дала тези пари. Не са финансово измерими с възможностите ми  Crossing Arms. От друга страна - детското щастие и радост не се "добива" с луксозно заведение и скъпи лакомства, а с невинно детско безгрижие.

Анту, моите като ги заведа на шумно и претъпкано място с много изкушения и после още 2 часа не могат да се успокоят в къщи. А Любанко не спазва правилото, че късното лягане задължително е свързано с късното ставане  Blush. Става си към 6:30-7 петленцето и ни прави и останалите да кукуригаме.  Mr. Green
Момичета  Hug , и вие ми липсвате  Hug!

Луси, как мина ЦС, как е положението?

# 543
Момичета ,благодаря ви за подкрепата толкова сте готини всички  Hug . Лъвичке, мина добре ,а резултата е хубав идеше ми да литна от щастие (едната е по-малко пропусклива,но се надявам ,че като е минало контрастното в-во да се е подобрило положението) Нова година -нов късмет са казали хората! Сега ще започнем с леки стимулации и таймиране на цикъла и дай Боже да стане ,ако не ще се наложи да се запозная с най-добрия д-р в България ,че на моя док.още не му е излязъл лиценза и работи съвместно с него ако се стигне до процедура някаква. Стискайте ми палци ,аз съм обнадеждена много -знам ,че ще успея!!!

# 544

Анту, моите като ги заведа на шумно и претъпкано място с много изкушения и после още 2 часа не могат да се успокоят в къщи.

E това е кофти. Моите това е начина да ги 'трупясам'.  Mr. Green Изтощават се и после спят като къпани. Ако си играем тихо и кротко у дома /не че комбинацията от думите 'тих' и 'кротък' със 'Стефан' и 'Макс' е възможна де/, после не мога 2 часа да ги паркирам по леглата. Айде, Максим ми е по-лесен, сам си казва, когато му се доспи и щом помирише възглавницата, е отнесъл, но батко му е ужас - искам вода, искам да пишам, искам кола, искам книжка, гладен съм, жаден съм... Кошмар.

Ди80, бързо оздравяване на всички!  Hug

Луси, стискам, много силно стискам!  Praynig

# 545
Ехо!Как сте мамчета.Минавам да ви прочета да драсна два три реда.Сравнително добре сме!Малко си набихме пръстите на ръката,но вече ги сгъва и имаме напредък.По късно пак ще ви драсна цунки от мен и честито на рожденниците на голееееееееееееми патерици!

# 546
  • София, под Карлсон
Привет, момичета!

От сега ви пожелавам весели празници и много здрава, щастлива и успешна нова година, тъй като ще пътувам и няма да имам нет. Челая всичко най- хубаво на вас и семействата, дано новата година е по- добра от отиващата си Praynig  Hug

Весели празници и да намерите хубави подаръци под елхата  Simple Smile

# 547
И аз ви желая весело посрещане на празниците, много усмивки и приятни мигове на Бъдни вечер и Коледа! Ние утре отиваме при майка ми и баща ми на Ловеч. Настроила съм се за супер семейно изкарване. Ще видим и бебето на брат ми (Аничка, казва се Кристиан). Като се приберем, ще разкажа за подаръците и реакциите на децата. Луси, желая ти успех от сърце  Hug Гери, сигурна съм, че бързо ще се сработиш с новите колеги, не го мисли  Heart Eyes Лъвичке, винаги е удоволствие "да те види" човек.   bouquet

# 548
Йо, да ви е живо и здраво бебенцето!  Hug
Аз направих сладкиша за утре, подаръчните пликове с Маккуински неща са в гардероба, утре ще имам само да поизчистя и да направя сармите. Останалата част от ястията оставям във вещите ръце на мъж ми. Даже и питката. Замразила съм си плодови сокове във формички за лед и утре ще си ги консумирам с пенливо вино. Нямам търпение вече. Щом и мен вече ме е завладяло Коледното настроение, утре може и да се получи един наистина разтоварващ ден.

Весело посрещане на Коледа утре, забавлявайте се и не мислете за проблеми!  Hug

# 549
  • welcome to the Jungle
Луси  Hug, поизплюй камъчето за "най-добрия доктор", че ми сърцето ми прескача от щастие, когато му прочета името за пореден път.
Или с други думи - стискам ти палци. Щом ЦС е с добри находки, остава да си окопая лапите надълбоко и да ти чакам лентичката с нетърпение.
Но нетърпение за мен /нас...за теб повече търпение от необходимото   bouquet и позитивизъм, естествено    bouquet

Анту, блажени са вявращите на това, че петлетата не разбуждат селото  Mr. Green Напоследък нямаме сутрин, когато поне едното от двете петлета не закукурига по тъмно  Whistling.

Yoya, не ни отписвай за празниците, молим  Sunglasses, интернетът е навсякъде, а крастата си я носим от къщи  Blush

# 550
Лъвичке, ти го знаеш най-добре  Grinning д-р Стаменов разбира се! Колкото и да му се възхищавам на професионализма ,тайничко се надявам да не опираме до него  Wink и да  успеем по по-лесен начин . Пожелавам ви весели празници момичета! Да сте здрави и щастливи заобиколени с любов!

# 551
  • София
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на празниците!
Вие, вашите семейства и близките ви да сте много здрави.
Да сте много щастливи, да имате късмет и успехи във всички начинания!

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 16:48 от GERY80

# 552

Мили мои съфорумки желая на всички вас весело изкарване на християнските празници !
                     Желая ви много здравена вашите семейства и новата 2010 да изпълни форума с много бебчета!

# 553
  • София

Ще си присъединя към пожеланията.

Весело посрещане на празниците!

# 554
Приятелки, сложихте ли трапезите? Ние сме почти готови!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР, ДОМОВЕТЕ ВИ ДА СА ОСВЕТЕНИ ОТ КОЛЕДНИ СВЕТЛИНИ И ДЕТСКИ УСМИВКИ, ТРАПЕЗИТЕ ВИ ДА СА ЩЕДРИ, А В СЪРЦАТА ВИ ДА ИМА САМО ЛЮБОВ!! ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!

bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт