Отговори
# 585
                                                          Честита Нова Година  мили ми момичета !
                                         Пожелавам ви много здраве другото всичко си идва от самосебе си !

Дано тази година е изпълнена само с положителни емоции и сбъдване на всичките ви мечти били те в професионален или личен план .
Зойче  честита радост в семейството да е много здраво бебчето и много да слушка !

# 586
  • Варна
Честита да е за всички ни новата 2010!
Желая ви да е изпълнена с много здраве, любов, късмет и прекрасни мигове, които ще помните цял живот.

Зойче, жив и здрав ви е малкият мъж! Много радост да ви донесе и много да се обичат с кака  Hug.

# 587
  • welcome to the Jungle
Честит рожден ден на Аничка*! Бъди ни жива и здрава и много щастлива!   bouquet

За много години, момичета!
От здраве и щастие да не се оттървете!  Hug

# 588
Аничка, желая ти цялото щастие на земята! Много да те обичат и да те слушат в къщи! Весело изкарване и много подаръци!   bouquet

# 589
  • София
ЧРД Аничка!  bouquet

# 590
  • Варна
Благодаря ви, момичета! А ето и почерпка от мен  Simple Smile.

# 591
  • София
Ани, честит рожден ден! Да си много здрава, щастлива, обичана, уважавана, да имаш много късмет и успехи.

# 592
  • София
За много години и от мен момичета bouquet!

Нека новата 2010 да донесе на всички това, което искат! Бъдете здрави, щастливи и късметливи!

Честит рожден ден, Аничка bouquet! Пожелавам ти цялото щастие на земята! Бъди винаги обичана жена и майка!

Зойче, честит ти малък мъж! Да расте здрав и умен! Да си го отгледате с много обич и в разбирателство!

# 593
Аничка, Честит Рожден Ден!!! Hug
Желая ти много здраве, лично и семейно щастие!  Heart Eyes  bouquet bowuu

# 594
Честит имен ден на всички празнуващи,да сте живи и здрави,и много усмивки!
Честит рожден ден на Аничка,много здраве,семейно щастие и благополучие!  bouquet  bouquet  bouquet

# 595
  • София
Честит имен ден на всички Йоани ! Heart Eyes

п.п. до колкото помня  Иван нямаме.

# 596
  • Варна
Аууу, Ани, на голяма патерица Честит Рожден Ден! Желая ти здраве и щастливо семейство!

Честити именни дни на всички празнуващи! Този месец може да не смогна да честитя на всички  Laughing, за което се извинявам предварително.

# 597
  • Варна
bouquet Честито на всички именници от вчера и днес!  bouquet

# 598
  • София
Честито на именниците от днес и вчера! Да са много здрави и щастливи!   bouquet

# 599
  • София
Хей, къде сте?  Wink

Надявам се, че сте здрави. Ели ходи на ясла, ама за съжаление има сополи.  Confused Аз се чувствам добре на новото място.

Спокойна вечер на всички.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт