Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте! Почна новата година и всички се запиляхме нанякъде  Laughing
За моето Божи днес е първият цял ден в яслата, дано му хареса да спи там. Аз типично по януарски се скъсвам от бачкане, та едва ми остава време да погледна форума. Качила съм неизвестно колко кила и искам да намеря време за спорт, ама къде ли?!
Вие как сте следпразнично?
Дано имам време утре да ви покажа малко снимки.

# 601
  • welcome to the Jungle
Светли, аз се старая да гоня килата, ама ... Outta Joint
Поне 3 пъти седмично правя на Синди Кроуфорд някое от 40 минутните й упражнения. Отделно преди тренировка пия Л-карнитин, отделно напоследък правя по 1 денонощие  в седмицата само на портокалов сок и никаква храна и пак килата са отгоре, мамка им. Явно трябва да започна и да тичам 3 пъти в седмицата и тогава ще започна да се пооправям.  ooooh!

Дано на Божи днес му хареса в яслата и да спи. Като си спомня първия такъв ден на Любослав и как живописно ми бе преразказан от лелите - как се съблякал дибидюс и ритал с крачета по леглото. И когато дошло време за ставане, - моя герой заспал сладко и блажено  Mr. Green

Гери, дано разкарате сополите бързо  Peace . Разкажи повече за новата работна среда, де  Wink

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ ДНЕС!  bouquet
Бъдете жив  и здрави!

# 602
Алоха.Завърнах се от брисането по горя и поляни!
Ха честита ви Нова година.Много здраве на всички желая.На Зоя честит и мъж,да и е жив и здрав,редовно да хапва и да пълни памперса  Mr. Green.
Светли,не го мисли младежа,още малко и няма да иска да го взимаш от яслата  Grinning
Аз от вчера почнах да спортувам и да си се храня режимно,че отървах коня и съм качила от лятото насам 5 кила.Та сега до лятото ще ги боря.
Цунки и хубав ден на всички.   bouquet

# 603
За много години, девойки и деца! Да е здрава и успешна 2010!!!!

Хехе, Лъвице и аз залагам от около 2 месеца насам с гимнастиката на Синди. Страхотна е! Уж изглежда лесно, ама е супер натоварваща. Имам си дори розови гирички подарък от дядо Коледа Laughing

Честит имен ден на всички Татяни!  bouquet

# 604
  • Варна
Привет и от нас!

И ние тази седмица вече в пълен комплект сме кой на работа, кой на градина. Ели успешно пребори гнойната ангина, която пипна на 2-ри. Днес дори има награда бонбон от яслата, защото само тя пяла  Laughing. Нейното пеене не е за пропускана - мелодията е точно, но е на "Еленски" език както казва Вики.
Срам не срам  Embarassed - спортувам с лъжицата и въртене на стол. Никога не съм била фиданка и няма и да бъда. А така ми се кара колело, особено от както купихме на Вики  Rolling Eyes. Аз дори за малко го пробвах  Mr. Green.
Светли, сигурна съм, че няма да има проблем с яслата  Peace.

# 605
Ха, не мога да повярвам  Sunglasses и аз 'почнах пак фитнеса  Twisted Evil Мразя го, но какво да се прави, искам да изглеждам добре и умея да бъда упорита. Около празниците успях да отслабна с 3 и 1/2 кг  Party (предимно белтъчини ядях и затова), още толкова и ще съм в идеалната си форма  Wink В четвъртък съм на тренировка с личен треньор (много съвестно момче открих в един фитнес в Люлин, да не повярваш). Смятам да ходя 2-3 пъти седмично от 15 до 16 часа и после направо да си взимам голямото дете от детската градина. Честно казано вкъщи не мога да се мотивирам  Rolling Eyes Имам няколко диска и мъжа ми ми купи дори и  Wii fit ( http://www.apartmenttherapy.com/uimages/chicago/Wii-Fit-2.jpg - конзола на Нинтендо, където фит-а е спортна приставка - има бягане, йога и какво ли не), но всичко правя веднъж седмично най-много и през другото време все си намирам оправдания  ooooh! Сега вече се чувствам длъжна някак си, като съм поела ангажименти с треньора, купила съм карта за фитнеса и т.н.  Laughing А цените са съвсем прилични за щастие. Смятам да подсиля ефекта и с антицелулитни масажи...

Все повече се замислям да пусна Тони на детска градина от септември (ще бъде на 3г и 3 месеца), надявам се и с него да нямам проблеми, както с брат му, но едва ли. Истината е, че го глезя повече май Embarassed

# 606
  • Варна
Мдаммм, благодаря за пожеланията, ма не стана номерът със спането. Легнал, завил се и не спрял да се кокори. Даже клюмвал, но не се отпускал да заспи. Към 2 ми звъннаха да го взема, поне да се наспи у нас. Да видим днес, но им казах да не чакат толкова, че се преуморява докато се приберем и цяла вечер крив.
Мога само да ви завиждам, че имате време за спорт. Честно да си призная покрай хубавото време напоследък се нагледах на майки с колички навън и така ми се прииска да се шматкам по 5 часа из Морската ... Щъки, помниш ли? Тогава от миткосване такава фигура бях докарала... Ееееех, спомени  Crazy

# 607
Мдаммм, благодаря за пожеланията, ма не стана номерът със спането. Легнал, завил се и не спрял да се кокори. Даже клюмвал, но не се отпускал да заспи. Към 2 ми звъннаха да го взема, поне да се наспи у нас. Да видим днес, но им казах да не чакат толкова, че се преуморява докато се приберем и цяла вечер крив.
Мога само да ви завиждам, че имате време за спорт. Честно да си призная покрай хубавото време напоследък се нагледах на майки с колички навън и така ми се прииска да се шматкам по 5 часа из Морската ... Щъки, помниш ли? Тогава от миткосване такава фигура бях докарала... Ееееех, спомени  Crazy

Ах как и на мен ми се иска да с шматкам пак по 5 часа ,да си върна спокойствоето,да не бързам вечно ,да не се карам на детето си всеки път като ревне,да не си изпускам нервите,да и обръщам повече внимание...такава носталгия ме е налегнала за хубавото минало време   Cryсега всеки ден на работа в къщи нямам време да си оскубя веждите па да не говорим за прическата ми ,че не съм се боядисвала от месец и половина........ох ох....мъка мъка
наоплаках ви се да вървя да спя ,че утре пак 5 часа ще ставам.

# 608
Ама че идилия  Laughing Всички една треска ни е затресла. И аз съм в плюс с килцата. Пробвах с танци, ама все по-рядко стигам до тях  Embarassed Никакво време нямам. И аз като Маслинка - и веждите си скубя по тъмно... Но пък мога да се похваля с най-хубавата и най-голямата ни придобивка - НОВ АПАРТАМЕНТ. Вярно, че сега почват трудностите с майстори и харченето на големите пари, ама съм много щастлива. Михаела продължава с нейните алергични реакции. Вече и аз не знам от какво. По коледа направихме към парацетамол. Добре, че поне към нурофен не е алергична. От няколко дена е с огромни мехури по ръцете и краката. По крачетата преминават вече, но по ръчичките ме притесняват. С мазила и антихистамини не минават. Пак ще се ходи по доктори. В края на месеца ще правим изследвания и ще видим. Май и на телк ще минем вече. Като си помисля за детската градина и как ще я опазят там от храната и ми настръхва косата. И на мен така ми се е приискало отново да скиторя с майки и с количка  Embarassed Ама мъжо не ще да участва. Кой знае, като се преместим и децата имат своя стая, може и да се навие  Rolling Eyes На работа ми е голям гърч напоследък и почти не сядам пред компютъра в къщи. Сега намерих време и взех, че се заплеснах с писане. Няма да досаждам вече. Целувки на всички  Heart Eyes

# 609
  • София
Добро утро.

Нямада пиша за килата, че при мен трагедията е много голяма.

За градината треската вече ме е втресла, дали ще го приемат. А ако и съвсем без работа остана, и за това точки няма да взема и направо............ Crazy а тези дни и Алекс реве ту за мен, ту за баща си, като го оставяме при баба му и дядо му Sad, но влязох за друго

а именно днес ставам на 33.

А почерпете се от тази весела- темагична за майки и деца торта.

# 610
  • Варна
ЕЕЕ, Yoya, честит апартамент! Да е пълен с щастлив смях!
Много гадно това с алергиите, от опит ти съчувствам. При мен има голям напредък откак минах на хомеопатия, горещо препоръчвам, особено за деца имало страхотни резултати, опитай! А за парацетамола - да не е било Панадол? Ако е така нищо чудно - отдавна излязоха изследвания, че съдържа вредни неща, даже в Германия готвеха да го забранят, но не съм следила какво стана. Доколкото помня съдържа някакви химии за вкус, които се оказват вредни.
Моя го хвърлих. Сега имам течен български парацетамол без цвят, само вкус на ягода, но последно като вдига температура над 39 я свалих с Беладона (хомеопатично).

Сега да похваля детенце, вчера спа в яслата  Heart Eyes. Само час и половина, но съм доволна, звъннаха ми веднага да го взема, беше спокоен и игра цял следобед с настроение.

mmm, сега виждам, честит рожден ден, много здраве и спокойствие ти желая, да се сбъднат всички пожелания, които получиш днес!   bouquet

# 611
  • София
mmm_, честит рожден ден! Да си много здрава и щастлива, да почнеш нова хубава и добре платена работа! Весел празник!

Yoya, супееер! Честит нов апартамент! Много красиви и щастливи моменти да имате в него!

# 612
  • Пловдив
Привет момичета  Hug Тая пуста ферма във фейса ми е взела акъла и нямам време за друго  ooooh! С часове седя пред компа понякога  Embarassed
Та така. С две думи за нас. Добре сме, здрави "да чукна на дърво". Аз бях в отпуска 2 седмици, но от понеделник запрятам ръкавите отново. Вики я гледат баща й и леля й като той е на работа. Та така. Записах я на градина и от септември живот и здраве тръгваме  Tired не ми се мисли за тогава. Дано свикне бързичко... Praynig
Новото при мен е, че си купих КОЛА  Flutter Party много й се кефя, мечтаната ми беше. Не е нещо особено, но за мен е прекрасна  Hug Рен-Клио 1,4 червено  bowuu с 2  врати. чудно ми е  Grinning Така похвалих ви се.  Peace
Йоя честит апартамент на вас ! Много добра придобивка ! Със здраве  Hug
mmm ЧРД на патерици  Embarassed Много здраве желая на теб и цялото семейство   bouquet и съседки сме и да не разбера  Laughing
svetli   браво на сладура, дано все така да е спокоен в яслите  Hug
На всички, решили да се борят с килограмите - Успех  Peace
За сега е това, че трябва яйца да пускам на съседите по ферма  hahaha Hug
Здраве на всички ви   bouquet

# 613
  • Варна
Ммм, честит рожден ден на патерици и от мен! Бъди много здрава, обичана и удовлетворена от всичко в живота си.
Йоя, да ви е честит новият дом! Винаги да е изпълнен с весел смях и глъч  Hug.
Асе, честита да ти е и твоята придобивка! Винаги е голям кеф, когато получиш мечтаното  Wink.
Светли, браво на младежа. Расте и става самостоятелен  Heart Eyes.
Маслинка, как добре те разбирам, мила. Мислех, че само аз ходя с бухлясали вежди  Mr. Green.

# 614
  • София
Асе, честита кола.  newsm01 Да си я караш със здраве, дълго и безаварийно. Как сега записа Вики на ясла? В частна ли?

Ели май е хванала вирусче, защото нейното приятелче в яслата вчера е повърнало и преди малко тя го направи 2 пъти. Намерих свещички (хомеопатични за повръщане) и веднага й сложих. Стискайте палци да ни се размине по-леко и без разстройство.

Общи условия

Активация на акаунт