Отговори
# 240
Само да ви кажа бау!
после ще се връщам да чета, че явно доста съм пропуснала.

Поздрави на всички, които са имали поводи за празнуване. Целувки на болните - бързо да оздравяват!

Ели, бях в чужбина, когато си ми звъняла. Днес по-късно през деня ще гледам да се чуем.

Ние прекарахме много добре, починахме си, ядохме рибоци, пообиколихме - ще ви разказвам допълнително по-късно, че сега нямам време. Лудницата си ме чака с нетърпение. А и времето е едно...

Чао засега.

# 241
  • Beyond the Frontiers
Ламичке, усетих се.  Mr. Green Като взе да ми говори на патагонски  Wink Няма проблем, не се  притеснявай  Hug

# 242
Здравейте

аз днес хсъм на работа, Даная вече е при баба си, и ми е адски мъчно ! Надявам се да посвикна !

Марта - чудесно преживяване !

марини - успешна работа !

Све - получи ли ми личното съобщение, исках просто да знам, ако имаш някаква информация ! Ако ползваш скайп моляте напиши ми го исках да ти предложа една къща !

Успешна седмица на всички

# 243
Привет и от мен!
Завърнахме се от Обзор и утре се стягам за работа. Много съм доволна от отпуската си, но като всяко хубаво нещо бързо свърши  Wink. Бяхме пет семейства с деца на еднаква възраст и лудницата беше тотална. Много емоции, много игра, детски рожден ден на плажа и пълно разтоварване. Пусто моренце много ме зарежда, но както се пее в песента на Мери Бойс Бенд "Отива си лятото, идва есента". Снимки ще кача по-натам. Хич не ми се пренастройва на работна вълна, но няма как. Трябва да проверя и какво ще искат в градината и да стегна ясленчето за новата учебна година  Grinning.
P0LLY - ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН на патерица!

# 244
slance80, Ламята неСпаска Добре завърнали се, чакаме снимки и разкази Wink
Лятото, хич не ми се иска да си ходи, днес въпреки лошото време прекарахме много време навън, на Мони и така му харесва.
Ходихме за обувки, че вчера едва намерих нещо което да му става от по-затворените, та днес шоуто беше пъъълно.
Отново бяга по чорапи из пазара, после в другия магазин се тръшка яко, не можах да пу премеря обувки , просто се наложи да тръгнем, аз с навирени очи от безсилие, ама честно ви казвам, вече не мога и да го удържа , физически ми надвива  и избягва. Та накрая в един магазин купихме и си тръгна с тях, по някое време забелязах, че куца Confused, май не са му много удобни, но ще видим.
Ходих до яслата , продължавам с набирането на изследвания и , ако успеем в четвъртък е на ясла. Ще се похвалим.
Приятна вечер от нас, здраве ви желаем.

# 245
Добро утро, момичета!
Ето снимки от нашата почивка - http://beloslava07.multiply.com/photos/album/35/35
Аз от два дена съм със запушен нос и непрекъснато кихане. То в това време  buria какво ли друго да очаквам. И аз като Неци ще трябва да купувам на Бела нови обувки и пантофи за есента, че всичко й е умаляло. Миналата година не взех, но сега непременно ще й купя гумени ботушки. Много са практични за такова време.
Хубав и успешен ден желая на всички!

# 246
  • София
Добро утро, момичета!
Ето снимки от нашата почивка - http://beloslava07.multiply.com/photos/album/35/35
Аз от два дена съм със запушен нос и непрекъснато кихане. То в това време  buria какво ли друго да очаквам. И аз като Неци ще трябва да купувам на Бела нови обувки и пантофи за есента, че всичко й е умаляло. Миналата година не взех, но сега непременно ще й купя гумени ботушки. Много са практични за такова време.
Хубав и успешен ден желая на всички!

Вие сте били в Хелиос Бийч - доволни ли сте?
Гледам и вие сте били посетители в лунапарка Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ние всяка вечер акостирахме там докъм 23 ч.  Laughing Laughing Laughing

# 247
catty m- Принципно останахме доволни, но миналата година бяхме в Helios Bay и знаехме, че може да е и по-добре. Разбрахме, че ще събарят Beech-a и на негово място ще построят  Helios Bay 2.  Peace
А лунапарка си беше във всекидневната програма  Laughing.

# 248
Здравейте слънчеви момичета Hug

Ч.Р.Д. Поли  bouquet

Да знаете, че продължаваме с Петърко редовно да разглеждаме албумчетата на априлчетата. Голяма радост Simple Smile

МАРТА изключително много се радвам за теб. Лично аз хич не съм фенка на Мадона, но преживяването ти е истински ценно, още повече предвид всичкото ти старание и желания... просто си представям в какъв океан от емоции си плавала Hug. Дано по-често ни се случва това - мечтите да се сбъдват Heart Eyes.

Гледайки растящите априлчета и четейки приключенията с купуването на обущета много ме вълнува един въпрос, отправен най-вече към мъжките мами (но и към дамските де) - кой номер обущета носят вашите хлапета или колко сантиметра е стъпалцето им? Чудя се дали има някакви норми за големина на крачето, както има за ръст и тегло newsm78.

И да споделя, че на Петърко за яслата взехме пантовки на Зетпол, които catty m ни препоръча още преди месеци. Тези дни попаднах на тяхното магазинче-склад и съм много доволна от качество, цена и вид Sunglasses.

# 249
  • София
Боби в момента е към 25 номер (или поне преди месец беше с такъв). Не знам каква е "нормата" за тяхната възраст.

Мелодия, сподели къде е това магазинче-склад на Зетпол? Много искам да ви видя, домъчна ми за вас  Hug

# 250
Мелодия, сподели къде е това магазинче-склад на Зетпол? Много искам да ви видя, домъчна ми за вас  Hug

Това е линк към сайта на магазинчето, има и карта Peace

И на нас ни е домъчняло за вас. Тази седмица съм в нещо като отпуск, може да се видим. Ти как си с времето?

Утре вечер ще водим Петърко да подстрижем къдриците Cry

# 251
slance80 При вас е било сериозно шоу с толкова хлапета. Ние нямаме приятели с деца на Монко на възраста, но сега се родиха доста мъничета и Монко ще им е батко на всички, лелеее ще има на какво да ги научи.  Rolling Eyes
Melodiya Да , многодобре изглеждат тези пантофки.
Моля те пиши повече за Петърко, на мен ми е много любопитно да узнавам за неговите постижения, много му се радвам на таланта. И съм го хвалила доста, дано не ти е неприятно. За мен е изумително, на фона на моето слънчице Wink
За обувките и номерата
Монко има 25, 26 и 27 номер обувки и пантовки. Мерих стелка на едни , които са му съвсем плътно вече по крачето и е 16 см. стелката, тоест, по малка стелка от 16.5 вече не му става.
      Днес го измериха 1м. и 15 кг. И това мойто злоядото дете, ц ц ц.. да му се неначудиш. Явно при него все още млякото прави чудеса, че само това яде и кебапчета. Не знам дали има друго дете , което цяло лято да не е опитало краставица или домат, а имаме страхотни домашни, ама...

С трепет чакам утрешния ден, пръв учебен за Монко, одеве се зачудих дали ще го запомня и ми светна, че е 09.09.09, та има шанс, ако съвсем не изкуфея.
Лека нощ

# 252
  • София
Неци, Бобо цяло лято не е опитал никакъв друг зеленчук освен краставица и морков. Добре,ч е пие прясно мляко на корем, това му е основното хранене (не включвам боклуците). Според нашите е към 16 кг.  Rolling Eyes Баща ми твърди, че не яде не от липса на апетит, а от инат. Овне. Успех утре на яслата.

# 253
Вече е в яслата, всичко си беше добре, но като доведоха 2-3 ревящи дечица и той започна.... Не ми дадоха да влезна да разгледам. Много се притеснявам как ще се разберат. Нищо не можах да им кажа за навиците му и такива неща, ще налучкват. Според мен трябва поне половин часов разговор с родителите на всяко дете преди да го приемат. Ама според мен..Мъчно ми е

# 254
  • Beyond the Frontiers
Неци  Hug Hug Hug
Повярвай на теб ти е по-тежко, отколкото на малкия. Confused И двамата ще свиквате. Като почне да играе с децата, няма да иска да си ходи. Grinning

catty m, нашите младежи, май не само са адаши, ами еднакви предпочитания имат. В къщи винаги имам минимум2-3 кутии мляко, защото пие по литър на ден Shocked То и аз много мляко пия, но Борис направо ме разбива. И боклуци яде всякакви, но мисля че е около 13-тина килца, не повече. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт