Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХРИСИ и НУШЕ! Желая ви да сте най-щастливите майки и да бъдете обградени с любов и нежност!

# 226
  • Чехия
Честит Празник, Нуше, Пате и Taнче  на патерица. Бъдете обичани мами и съпруги.

# 227
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПАТЕТО И НУШИ И ОТ НАС

Ние днес с Ани сме си вкъщи, че нещо "ясленският" сопол пак ни натисна и снощи беше малко топличка, днес и накашля вече и ще я водя на лекар. Какво ли ще ни помогне и той, на всеки 3-ти ден ходене на ясла сопола ни потича здраво, успяваме петък, събота и неделя да го позамажем, тръгва в понеделник и в сряда пак същото  #Cussing out То като гледам повечето деца в групата са сополиви и/или кашлят и соътветно и ние вече сме така. Давам прополис, давам Герисан, давам калциев глюконат, файда няма. Ако сте установили нещо да ги трепе тия сополи давайте идеи, ние преди почти не сме имали, ама вече не пропускаме  #Cussing out

Неци то менюто го пише в яслата, но на мен понякога ми се струва, че не отговаря точно, може и да не съм права. Иначе горе-долу ми харесва това, което дават, Ани и тя не се е оплаквала, а според лелите "яде сама и всичко си изяжда", даже и допълнително. Малко и това ме съмнява, че е бая гладна вечер, но нейсе  #Crazy

А за нещата, които Ани ми разказва вчера ме изненада със супер репликата "ти си дуда", ужас, ама то това да е, че тя както много приказва очаквам скоро цели псувни да ми цитира  newsm78.

# 228
  • Beyond the Frontiers
Ясленски неволи - Дени същата история сме - събота неделя, закърпим ситуацията. В сряда вече тече, като фонтан. И на мен Борис цяла нощ ми е кашлял, но ще го водя утре на лекар.

Меню - питам го, какво ядат. Обясни ми супичка и праскови. Ама всеки ден това ми отговаря  Wink Доста се зачудих и реших, че ме лъготи. Ама се оказа, че наистина всеки ден имат супа, основно и десерт на обяд Embarassed И то детето просто казва имета но това ястие, което знае. Mr. Green

# 229
Здравейте! Ние и без ясла сме болни. От неделя Дани е с температура - ту я сваля, ту пак я качва. Лекарката установи херпангина, а от сряда и конюктивит. И двете са вирусни и много упорити.

Иначе от 5 октомври живот и здраве и той е ученик. Много ми е тъжно да си кажа честно. На нас ни искат 2 слипчета, 1 кат дрехи, лигавник, чорапи, вътрешни обувки и 2 книжки. Явно навсякъде е различно.

# 230
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте!!!
Напоследък се загубих, но всъщност освен с Ели /отпуск съм/ по цял ден се занимавах с подготовката и истерията ми по осъзнатият ми наркотик МАДОНА!
Приятелките ми от форума знаят за какво става дума . Аз съм официален член на фен клуба на Мадона и много се гордея от този факт!
Та накратко изпълни се моята мечта - бях на първи ред в средата, гледах я от метър и половина. Виждах кожата и , лака по ноктите и зениците и! Тя ме погледна поне 50-ина пъти, усмихна ми се персонално и т.н. и т.н
Мадона беше в невероятно настроение не спря да се усмихва , тя пееше с усмивка на устата- такъв концерт не бях гледала , а повярвайте ми , че съм гледала хиляди нейни неща. От 25 години съм и як фен! Тя е с пъти по-хубава на живо , направо е божествена! Публиката ни също беше убийствено яка, а не като миналата година в Дюселдорф - германците са направо умрели риби! Ние феновете се бяхме подготвили с доста неща да я изненадаме и го направихме- форумски еднакви тениски, бели ръкавици, чашки за наздравица /на една от песнте тя пие нещо от една чашка/, 3 метрово форумско знаме, още куп плакати и 1000 разпечатани от нас листчета thank you ,/ които раздадохме на хора от голдън съркъла/ и ги вдигнахме на последната песен! Тя определено оцени тези неща , защото не спря да ни се усмихва и да показва вдигнат одобрително нагоре палец , в момента , в който видеше нещо от тези неща!
Няма да ви надувам повече главите , а иначе има мнооого за разказване , но като се видим на живо!
Ето малко снимки от мен, наистина съвсем малко , защото исках да попия всяка секунда от концерта , а не да се залисвам със снимане!
http://elisasho.multiply.com/photos/album/25/25

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 16:34 от MAPTA

# 231
POLLY, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава и ти желая само хубаво настроение, никакви лоши мисли и успех във всичко, с което решиш да се занимаваш занапред!
МАРТА, вярна фенке, видях те и по телевизията-майка как се кефиш преди концерта и тихичко завидях...
При нас засега градината върви добре! Равносметката засега е един ожулен нос, няколко синини, едно напикаване и няколко нови думи, от които две жизненоважни: "НЯМА" и "НЕ ИКАМ"! От нощес има и разстройство, а сега му потече и носа, та май и настинка трябва да добавя към списъка. Надявах се да е от растящ кътник, но не мога да видя и сега се чудя утре да ходи ли на градина?! Иначе, добре свиква, не плаче, играе си с децата, яде, спи...но трябвало "да поработят върху дисциплината" му! Каква изненада,а?! Laughing
Аз също се чувствам срванително добре на работа - всичко си е по старому: в старата стая, със старите папки и т.н. Само ранното ставане ме убива - не знам дали някога в живота си ще свикна да ставам рано! Confused
А, вие къде сте всички, момичета-кокичета, в това дъждовно време? Wink

# 232
Честит рожден ден, Поли!
Здраве, любов и сбъднати мечти!

МАРТА-аааа, супер изживяване, а? Как ти завидях! Не толкова за Мадона, колкото за сбъдването на най - съкровената ти фен-мечта. Бравос!

Marini, браво на сладкия Саши! Радвам се, че е свикнал бързо. А дисциплината ще се оправи с времето... Моят Боян още не спи в яслата, въпреки че свикна и си ходи без драми. Ама при нас проблема е в майка му: имам две баби на разположение и им намирам занимания. Иначе ще скучаят  Crazy. А и да са по - близо до децата...
Иринче, как е коремчето? Имате ли вече яснота за пола на бебчо? А ти как се чувстваш: попремина ли неразположението?

Moto, бързо оздравяване на Дани!

# 233
Честит рожден ден, Поли   bouquet
Бъди здрава, обичана и много щастлива Hug

# 234
  • Чехия
Поли, ЧРД с пожелания за пълна къща с радост, удоволетвореност и щастие. Ако имаш някоя съкровена мечта, то нека най-скоро да ти се изпълни. Весел празник.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 11:25 от ivalex

# 235
Иринче, как е коремчето? Имате ли вече яснота за пола на бебчо? А ти как се чувстваш: попремина ли неразположението?
Е, Све, раничко е още за пола! Едва в 11 г.с. съм /скоро май е време за новата лентичка/! И аз чакам с нетърпение да разбера дали са прави всички пророци, които казват, че като ми е толкова лошо ще е мома! Да видим! Wink Иначе, все още ми е лошо, но предимно вечер - наобратно на всички бременни правила! Вече четири дена вечерята ми си остава на мястото и виждам лъч надежда, че ще премине скоро, но...Коремът ми даже се е позаформил лекичко, но все още минавам за преяла! Laughing
Възползвай се от бабите на макс, след като имаш тази възможност, но пък и Бобчо свиква с децата, така че вероятно за неговата натура плавният преход е по-добър! Нашият дивчо нямаше никакви грижи с отделянето сутрин, поне първите 4-ри дена! Ще видим тази седмица, ако ходи, защото с това разстройство май не е много подходящо! Поне баща му е отпуск все още и ще се гледкат двамката,май! Wink

# 236
  • Beyond the Frontiers
Поли, честит рожден ден.

Марини, внимавайте с това разстройство - хидрасек, го прерязва веднага.

Аз да се оплача: звънят ми в четвъртък в 17:05 от яслата на Борис - идвайте, че Борис повръща. На бегом отивам, докато стигна до личната лекарка повърна още 3 пъти. честно ви казвам, направо щях да припаткам. Докторицата, вика, ако имате познат в болница отивайте най-добре директно да му слагат система. Shocked Shocked Вече се виждах пак в мизерната инфекциозна болница Cry Въоръжихме се с глюкози и т.н и на час по лъжичка. Аз пъхам, той-връща.......На другия ден нищо муняма - нито повръщане, нито разстройство.
В яслата още 20 деца по същия начин. Явно става въпрос за някакъв гаден и бърз вирус, така че се пазете. За капак вчера ни хвана и нас: та единият така  Sick, а другия  smile3550 и но смени  Toilet Цирк. Днес и ние сме добре.

Поздрави  Peace

# 237
Елиии, ама и Вие сте си препатили... Добре, че е било за малко и вече сте добре. Целувки на Борис!

Иринче, как 11-та седмица? Имам чувството, че си поне около средата, толкова отдавна май беше, когато ни съобщи... Добре че не попитах рита ли вече  Crazy. Голям резил!

# 238
Поли, ЧРД Много здраве , късмет и любов ти желая.

Све, ми Априлче чака marini  Wink, аз по това се ориентирам и си спомням с известна носталгия, за трепетите по бременноста.
elku - elena Същото повръщане изкара Монко на морето , за една нощ сигурно 30 пъти повърна, много беше страшно, а и се намирахме в Обзор дори няма поликлиника и т.н, на утрото все едно нищо не е било. И продължи с мен... Съжалявам , че сте го изпитали, дано не се повтаря, да се плашим така с никой да не се случва Praynig

mariniСтискам палци скоро абсолютно всякакво неразположение да премие и Саши да се оправя бързо.
MAPTA Страшно се радвам за тази сбъдната мечта, това си е страхотна емоция. Аз също я харесвам Мадона, от малка я харесвам, но ме подлудяват такива толкова хора на едно място, просто не понасям такъв тип концерти, малко ми е параноично, не мога да го обясня. Снимките са страхотни, Мадона е наистина страхотна.

Ние и в дъждовния ден бяхме навън, Монко се наигра по локвите , и в пясъчника. Най забавното е , че нямаме топла вода и така ще е поне месец, но пък хубавото е , че ТЕЦ-а не работи и не бълва гадости, та малко ще подишаме.

# 239
Момичета, благодаря ви много за поздравите по случай рождения ми ден! Трогнахте ме много!

Общи условия

Активация на акаунт