Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАТКО ИЛИТ! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, БЛАГОПОЛУЧИЕ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ С ДАМИТЕ НА СЪРЦЕТО МУ - КАЛИНА И ИЛИТ!

Аз снощи се включих доста късно на срещата, но пък беше удоволствие да си поприказваме с Илит, Мелодия и Страчи.
Живот и здраве в петък ще си вземеме детето за уикенда, така че, ако има желаещи може да се видиме с децата в зоологическата градина или в някой парк.
elku - elena - Много екстремно преживяване е това да имаш майстор в къщата. Не се давай, но си щади нервите.
smooth - Изключително приятни фотоси  Peace
Ламята неСпаска  - Целувки на Амалия и бързо да отшумява.

# 76
Честит рожден ден на татко Илит и от нас! Желаем му много здраве и щастие с прекрасните Калини и мама Илит!

smooth, бебе Марк е страшен!!! Hug

П.С. Я аз да ви покажа smooth в действие  Wink http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=14015098 и http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=14015100

# 77

ехееее....Руми....как ме барна само.....хихихихи.... Joy

# 78
Смут, страхотна снимка на аватара!
Аз нямах възможност да се включа в срещата, за което много съжалявам, но нямаше кой да гледа Дари. Сигурна съм, че сте си прекарали чудесно, ако има снимков материал пускайте да гледаме.
Ламята неСпаска, дано днес Амалия да е по-добре.
Дари също беше отново 2 дни с температура, този път беше червено гърлото, и реших да я оставя до края на седмицата вкъщи, че дано се позакрепи малко.
Вчера в това ужасно време се почувствах толкова есенно. А Дари направо полудя вкъщи. Накрая вече и аз неиздържах, обух и гумени ботуши и дъждобран и излязохме на двора да джапа. Лошото е, че когато джапането е разрешено, всъщност не е толкова интересно.

# 79
  • София
Привет, момичета. Завърнахме се от нашата морска почивка и въпрекич е останахме малко разочаровани от хотела, си изкарахме страхотни 7 дена. Бобо се радва толкова много на водата и пясъка, ходихме и до Иракли (страхотно място наистина, Неци), Бобо е вече официално без дневен памперс. Преди морето изкара варицела на село, слава богу леко и карантината свърши 3 дена преди да тръгнем з апочивката. Сега е пак на село, а ние сме се заели с малък ремонт вкъщи. От понеделник съм пак на работа, да видя как е при новото ръководство.

Марини, видях в предишната темичка хубавата новина, много се радвам за вас. Пожелавам ти една лека бременност, леко раждане и една хубава девойка през април  Hug И аз толквоа исках да имаме пак априлче, но не би, а и мъж ми не е навит за сега за още едно бебе вкъщи Sad

Смут, страхотни снимки от уличното кърмене  Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТАТКО ИЛИТ! Много здраве, щастие, късмет и любов!

Ще изчезвам, че ме чака половинката да ходим да купим боя, след това ще прочета и новата тема. Ларсен, страхотно морско оформление, благодаря  Hug

# 80
Татко Илит,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Нашето семейство ти пожелава дълъг, пълноценен, стойностен живот, изпълнен с много радости и обич, и споделен с любящото ти семейство Hug

# 81
  • София
Хей, здравейте мами!
След 1 месец на къмпинг се прибрахме у дома. Тотално съм дезинформирана за случващото се наоколо, за което се извинявам.
Е, преглеждайки последните страници не пропуснах благата вест  - Марини, леко бременеене и здраво и послушно бебче на финала!
Страхотни снимки за пореден път от Nijntje и smooth - Благодаря ви!

Ей, тези девойки като водни животни бяха - не можем да ги извадим от морето! Особено Ида вади камъни, миди, водорасли... На плажа "водолазен екип" им викаха.  Wink Вълните ги минаваме под вода ...
Половината време тати си беше на работа и бая зор с двете #Crazy Направо лагерите ми стопиха. И на финала пътувахме до София сами Confused за скромните 6 ч #Crazy То не беше "пишка ми се, кога ще спрем, ака ми се, боли ме колана, кога ще спрем, гладна съм, искам това детско, кога ще спрем, искам друг диск, искам моливите, кога ще спрем, дай ми книгите, куклата ми падна, искам сладолед, кога ще спрем, нашата бензиностанция ли е това?"

Иначе много пораснаха и двете, Мими много говори вкл. разни шегички. Като направи коментар от сорта на "Да, бе, да, д(р)ъжки" или "Айде бе новек (човек), не назбра (разбра) ли?" Mr. Green
Характерно й е, че почти всяка дума започва с "на"
солети - налети
бонбон - набон
мария - намия
самолет - намолет и т.н.

Днес Мия саботира отложено с повече от 2 месеца  Embarassed ходене на козметик. Точно преди да излезна падна от люлката вкъщо по лице и ревввввв Confused Нослето вднага се поду и прокърви Cry Сложих лед, дадох Арника и хайде в Пирогов. За щастие няма счупване на носа, само натъртено Praynig
А милото по пътя само си държа леда на удареното място Blush
А пред ренгена обясняваше как ще правим "(Щ)трак Намийка на по(р)т(р)ет"

ХАйде вече по-редовни ще бъдем Wink
Лека нощ!

# 82
Малко на патерици ,но от сърце...
Честит рожден ден на татко Илит!Желаем ти много поводи да казваш "Наздраве" с преливащо от радост сърце!

# 83
Добро утро на всички   food010
Марини - честита радостна новина! Едно пухкаво, здраво бебче на пролет stork-girl
Аз от вчера съм в отпуск до края на август  newsm44. Нашата община е решила да пести от издръжката на яслите и ги затвори за целия август месец, не за ремонт, а като мярка за справяне с кризата  newsm34. Това ни постави в шах, защото няма кой да се грижи за Криси и понеже имам "невероятен шеф", който не ми позволява и ден да отсъствам, въпреки дните платен отпуск, които имам, трябваше да си взема неплатен отпуск. От друга страна съм много щастлива, защото ще прекарам повече време с Крисунка. А тя милата определено има нужда, детето си е направо травмирано, всички и всичко, което го няма е "на лабота", когато казва чао, следващата реплика е "йека лабота".
larsen, стискам палци да се събере група с дечица. Наистина е хубаво, когато работата ти харесва и ходиш с усмивка.
Разглеждах доста албумчета, страхотни пораснали дечица!  Heart Eyes А кога бяха бебенца....сякаш беше вчера.
Много прегръдки и усмивки в този дъждовен ден!  Hug

# 84
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, пиша по молба н амоя приятелка с един зов за помощ:

Зайчето Белла е на три месеца, не е декоративно малко зайче, а е бяла красавица с черни петънца, която когато порастне ще стане средно на ръст зайче. В момента е дребничка за възрастта си и слабичка. Зайчето е било купено от зоомагазин за детенце на 5 годинки, живяло е с детенцето в апартамен, изключително социализирано и любвеобвилно е, обожава да се гушка и гали, не хапе, може би именно защото е живяло с дете и е спало в креватчето му нощем. През деня си е имало клетчица, в която кротко е хрупало морковки. За жалост родителите и бабата на детето не са имали ясна представа за грижата, която е нужна дори за такова непретенциозно по отношение на отглеждането животно, като заека и след известно време им дотежала грижата за животинката, поради което излъгали детето, че зайчето отишло в зоопарка и го дали на баща ми да го занесе на близки на село. Обаче тези близки решили, че тъй като зайчето не е декоративно, па макар и така слабичко и дребно могат да го угоят и заколят след няколко месеца. Което аз просто не мога да проумея, защото зайчето е домашен любимец, живяло е с детенце, свикнало е с ласки, социализирано е и макар че не е декоративно с дълъг косъм е най-сладката душица на света, толкова е красива и мила! В момента зайчето се намира на нашия балкон, не ми даде сърце да позволя на баща ми да го занесе, за да го заколят.... Проблемът е, че аз си имам пет диви звяра, моите котки, които макар че не са диви в буквалния смисъл не допускат никакви "нашественици", нито от котешкия, нито от кучешкия, нито от какъвто и да било друг животински вид и ми е доста трудно да опазвам зайчето от тях, защото те пред него са гиганти и все пак са си хищници...
Ето защо търся спешно дом за красавицата Белла, като зная, че тя ще дари с много обич новите си стопани, защото наистина е най-милото същество, което съм виждала, а е толкова кротка, с такава наслада си ляга в скута ми, когато изляза навън при нея и си стои да я галя.

Моля ако някои може да помогне ще пусна телефон на личния.

# 85
  • Чехия
Илитка, честито на мъжлето ти с пожелание да изпълни мечтите си, да е лъчезарен и любящ татко, и дълги години да те радва и обича.

# 86
elku - elena Стискам палци да се намерят добри стопани за зайчето Белла Praynig
Ние на този етап ще се въздържим, на мен много ми се иска животинче, но Монко е много груб в любовта си и вече имаше инцидент Rolling Eyes.
sissi
Жалко, че ще останеш без заплата за един месец, но наистина ще се порадваш на Муцуната в този следък период. Прекрасни са ни дечицата.

ara75 Добре завърнали се, страхотно звучи 1 месец къмпинг, браво на вас. Сигурно си имала и трудни моменти, но то и в София щеше да си ги имаш Rolling Eyes. Жалко само за инцидента с люлката, но щом след "портрета" са се изказали добре, няма страшно ще мине Hug
Чакаме снимки...

catty m Радвам се, че сте успяли да се докоснете до този своеобразен рай - Иракли.Снимки и от вас чакаме.

Nijntje , smooth Страхотни снимки! Страхотниииииии.

Ние днес бяхме при новородено бебе на моя приятелка и всички го гушкаха, като го гушнах аз и Мони като замрънка и ми дърпа ръцете надолу, ревнуваше ли незнам или искаше да гушка бебето повече незнам.  Grinning
Времето за ясла наближава Confused, със доста смесени чуства съм още от сега. Разбрах, че спят към 12 , много рано ми се вижда, Мони към 2 заспива, но ще видим.

# 87
Благодаря на всички за окуражителните думи и подкрепата! Hug Hug Hug
sissi ,радвам се всеки път като видя твой пост в темата ни.Забравихме се... WinkМакар и без заплата...да си изкарате незабравим един месец и много гушки на Крисунката! Hug
Ара,да цункаш "Намия" по удареното носле от мен.И моята дъщеря е палава и постоянно се удря някъде,ама и много се катери...като катерица е...Да са ни живи и здрави! Praynig Heart Eyes
elku - elena ,дано да се намерят стопани за зайчето. PeaceА какво стана при вас,привършва ли ремонта или още си тровиш нервите с майсторите? Wink
Чакам снимки на завърналите се от почивка!!! smile3509

# 88
  • София
Честит рожден ден на татко Илит! Зло да го забрави и само здраве и щастие да радват дните му!

ara75 ние днес май за малко сме се разминали в Пирогов по едни и същи кабинети.  Sad Бяхме на разходка и като се прибрахме, Вики се затича да се качи на дивана и на равното се преспъна и си удари лицето на долната твърда част на дивана. Много се притеснихме, защото тя не искаше да се отлепи от мен и дишаше на пресекулки (много е тъпелива и заплака само за първите 1-2 минути). Питам я аз нослето боли ли те - мълчи, челото боли ли те - мълчи. Къде те боли? - сочи ръката. Бре да му се невиди, никой от двама ни не видя да си е удряла ръката. Хващам аз детето и в Пирогов. След 3 часа и 5 кабинета  #Cussing out се разбра, че ръката е счупена на 2 места (т.е. двете кости) и сега сме в гипс за 1 месец. Направо не мога да спра да плача, а тя сякаш не разбира че има гипс и се опита сама да се облече както винаги.  Cry Дано леко издържи този месец, че като я гледам ми се къса сърцето  Cry

# 89
 450 -потресена съм....милото детенце...единственото, което мога да ви пожелая е бързичко да минат дните в гипса и повече да не ви се случват такива неща!Целувки на малката героиня  Hug

Общи условия

Активация на акаунт