много тревоги, дано само по-лесно се адаптира така Вики и питай я редовно дали не я боли, ако добре фиксирана не трябва въобще да усеща болест.Също гледай чувствителността на пръстчетата, като ги пипаш или гъделичка с нещо тъничко и как са на цвят, трябва да си нормално розовки. Аз тия дни не бях на ръба на силите си вече... на 06.08 ми се наложи амниоцентеза, по повод неясен за мен. Една пражка генетичка беше решила, че с негативен биохимичен скриининг пак имам огромен риск за бебето и се наложи да идем до там. Вчера полежавах, нощес имах малко контракции, но сега съм релативно добре. Резултати от бързата генетика от вчера са Ок. Още минавам да ви кажа, че чакаме още едно момиченце.

Раде тези снимки са достойно наследство за Кърмаческия. Цунки на цокащия момък.
. Но като се освестихме, си прекарахме чудесно. Ловихме риба на реката, а Оги много хареса да се плацика във водата. Морето ни се размина, но не страдам особено, за сметка на това минахме през село и прекарахме малко време с баба и дядо, а Оги огледа всички налични животни и му беше интересно. Хранихме камилата в центъра на селото (има импровизиран зоопарк) с вафли
.
, сигурно ще ме е срам да се вясна...
Направо незнам защо го казва. Мъжа ми твърди, че вчера докато чакахме по кабинетите аз и обяснявах, че доктора ще я види и няма да я боли повече (моя грешка), а доктора като влезе на преглед така и изви ръката (явно да разбере има ли проблем), че малката цялата се разтресе и трепереше после дълго време. Дали този момент визира или сега я боли незнам. Като я питам дали я боли и казва да. И не се ползва ръката днес, държи я настрана и ме накара като легна аз да и я вдигна над чаршафа. Напрово ... Само се крия и плача. На 30 см от нея бях, как стана това чудо незнам. Успокоявам се, че можеше и да е нещо за цял живот а това минава, ама нещо ....
НО в Бг има хубави хомеопатични против проблема. Пробвай да попиташ в аптеките. Ти панделчици искаш нали, от сърце ти ги желая.