Отговори
# 255
Здравейте, ние бяхме 10-на дни на морето. Беше супер. Случихме на време и на място. Бяхме в Евксиноград, разкошно място, разкошен плаж, хубава храна.  Въобще идеалното място за почивка. Снимки имам много, че там всичко е за снимане, но ще кача по нататък като ги отсея малко, че са безобразно много.
За мерките - Дари е 11 кг, носи 23 номер. На дължина незнам колко е, че не дава да я премеря, но е далеч от 1м, като Монко.
На новите ясленчета и майки - бързо да свикват пожелавам и без болести.

# 256
  • София
НециHug Hug Hug Елку го е казала най-добре.

Елку, абсолютно същата история - по литър прясно мляко. Даже се беше научил да си отваря хладилника и да си го вади сам. На село пие домашно млко, преполагам, че и заради това не е заслабнал Simple Smile В петък си го прибираме вече, нямам търпение да го нагушкам малкия дзвер  Heart Eyes Heart Eyes

Евксиноград е наистина много красиво място, но съм го виждала само на снимка, за съжаление.

# 257
Мммм, чудно е в Евксиноград! Нямам търпение да разгледам снимките на Поли.

Мерки: Боян е около 13 кг, неизвестни см и 25-ти номер обувки. Май е стандартен отвсякъде.

Неци, споко бе, човек! Госпожите ще се справят в яслата, колко деца са им минали през ръцете... а пък ако те не се справят, Монко със сигурност ще го направи Hug. И аз излишно много се притеснявах, а ето, че с Боби няма никакви проблеми. Даже днес е ЯЛ!?!?! Което е невероятно...ама факт.

# 258
  • гр.Варна
Здравейте!
Ние също носим около 25 номер обувки.На някои фирми и 26.Мерки:1м и 16.300кг.Височината е от Юли и сигурно е вече над метър.Расте като гъба Криси!
Неци,споко.И на мен ми беше трудно в началото,но много скоро всичко ще си дойде на мястото. Hug
Све,поздравления за Бобо.Рано или късно нещата с яденето ще се оправят.Убедена съм! Heart Eyes
Поли,чакаме снимки!

# 259
Здравейте Simple Smile
Тук от 4 дена почти не е спирало да вали и сме в домашен арест. Понеже обсъждате мерки и теглилки, да се отчета, че според кантара и сантиметъра на личната лекарка миналата седмица Рая е 92 см и 11.200 кг. Носи 23 номер обувки, но има едни балеринки 22.5, които също й стават.
На височина и коса е дръпнала много за разлика от килограмите.

slance80, catty m, ние бяхме в Обзор от 28.08 до 3.09. Simple Smile Това е първата ни почивка, от която нямаме нито една снимка Mr. Green Mr. Green Не ни остана време за това, нищо че цялата компания разполагахме с 3-4 фотоапарата. Crazy

На 15.09 е първият учебен ден на моето диване. Не съм особено притеснена, да не кажа никак. Единствено се надявам да не боледува много. За всичко останало вярвам, че ще се адаптира лесно и няма да има проблеми.

# 260
Linofrina - E-e-eгати съвпадението и да не се видим на морето Blush
Мерки - Бела скоро не е мерена на сантирметри, но е към 14 кг и носи 25 номер обувки. ЯВно ,няма да е с моя 37 номер  Joy.
Неци - Според мен Монко много бързо ще се адаптира в яслата, така че не се тревожи излишно. Първите дни ти се свива сърцето, но после няма да е така. Дано да сте попаднали на свестен персонал. Това е едно от най-важните обстоятелства детето да се чувства спокойно и да свикне бързо с промяната. Peace

# 261
Неци, как мина вчерашния ден? Сигурна съм, че Монко ще се адаптира бързо!
Стискам палци на всички априлчета-ученици и техните родители!!!

Амалия не посещава личната лекарка за мерки и теглилки - ние сме от родителите - идиоти, които не си мерят детето. Иначе се очертава дребно зло - Към 88 см. е висока, тежи 11,8-12 кг. в зависимост от настроението. Яде като разпрана, само дето не се спира за една секунда.
Бърбори непрекъснато. Вчера най-искрено попита баща си защо като чете списание, нищо не разбира!!!  Shocked Shocked Shocked Той й казва, че е защото не познава буквите, а тя - е как, нали и аз го чета?
Прави невероятно дълги изречения - понякога уцелва съгласуването на времената. НАпример - Хайде да помолим баба Амалия дали ще ме изведе на люлките?
Когато се обръща към някого, трансформира името с "е" на края. Како Майе, бабо Амалие, како Калине, мамо Ине
Не ми се ходи на никаква работа - комедията в къщи е непрекъсната, Амалия е изключително забавна - не ми се изпуска и една секунда от шоуто. започна със защо-тата - до откат! докато не усети нещо познато, не спира да пита: Е, защо?

и така.

хайде да си направим софийска комбинирана в някой клуб и софийска женска среща в някоя кръчма? отдавна не сме събирали зверчетата?

# 262
  • София
Ламята неСпаска , ох, скъсах се да се смея на поста ти  Joy Joy Малката е явно много забавна.

Борис употребява въпроса "Ко туй?" с много смешна интонация.

Да с епохваля, вчера бях на концерта ан Мейси Грей, беше страхотно, а тя и двете й беквокалистки бяха невероятни.

Ирини, вчера май те мернах покрай НДК, към 18 и нещо... Но те видях повече в гръб, ако си била ти де  Rolling Eyes

# 263
Не стига, че ме няма никаква по организациите, ами само задачки предлагам.

Тази година ще направим ли календар? Поли? Миналият беше много сладък, остава ми за спомен и много бих искала да си имам всички априлчета пак. Ще събираме ли снимки? Ако искате можем да го направим по-рано, защото предполагам, че към края на годината ще настане истинска лудница по фотографските студия.
Кой ще бъде така добър да бъде така любезен да направи колажа? м? Фотографките?

animal085 newsm43 newsm43 newsm43

Аз, понеже съм ви луд фен, даже бих сложила фанелка или блузка на Амалия с надпис Априлска банда 2007 и колажа от първата година. Правихме от кърмаческия подобни, но нищо не разбирам от такъв печат и предпечат...

# 264
  • Beyond the Frontiers
Тука сме..... Laughing
И по трите предложения съм за....
Само да ги съчетаем с план програмата на служебните занимания, че ще имам две пътувания - до Казанлък и до Банско. Wink

# 265
Тука сме..... Laughing
И по трите предложения съм за....
Само да ги съчетаем с план програмата на служебните занимания, че ще имам две пътувания - до Казанлък и до Банско. Wink
За бебе-априлска среща - хубаво е да бъде събота или неделя, когато не сме/сте на работа и разбира се, когато сме в София. аз от 19 до 22 септември няма да съм налична.

# 266
  • Beyond the Frontiers
Ясно ми е на мен, че пак всички ще хайманосвате за празниците  Wink
Знаете ли колко е хубаво в София, като се изпразни по празниците. Кеф Mr. Green

# 267
Е,  catty m радвам се, че си имала такива вълнения.
Ламята неСпаска Леле, това малкото ламче ме срази от смях. Сигурна съм , че е адски забавно да се слуша такова дребно да говори разни неща в изречения. Монко е далеч от това положение още ги блещи еднииии китайски, ама напредва де.
P0LLY И аз чакам снимките с нетърпение. Радвам се, че сте изкарали хубаво.

Благодаря ви за успокоителните думи за яслата, вчера към 12 отидох да го взема и изненадата беше голяма, Монко със същите дрехи, които отиде сутринта(в нас за 4 часа поне 2 пъти го преобличам по различни причини
) и с лигавник Shocked, такова нещо не е носил и в най невръстна бебешка възраст, така го дърпаше винаги...
Казаха, че после не е плакал и вече си сформирали една групичка 2-3 палавници. Но не се оплакаха жените де.
Казаха, че е ял хляб. 
Днес като го оставях вече беше драматично, в двора на градината се мотаят бездомни кучета и котки и той като ги видя искаше да ходи при тях , едва го вкарах вътре. Голям рев и тръшкане беше, а едно детенце повърна докато го обуваха и то плачеше много . Предложих на майката да не го оставя, че може да е вирус, но сестрите, казаха, че  от притеснение е повърнало. А майката му се караше. Абе явно ще свикнем , но за сега ми е доста шок и ужас.
Хубав ден  Heart Eyes
За календар, се наемам да направя, няма проблем. Пращайте снимки нa mamiapril@abv.bg Simple Smile

# 268
Леле, Неци! сигурно е сърцераздирателно! плачещи дечица, миличките. Стискам палци бързо да мине адаптацията.
и най-искрено ти съчуствам! не знам аз дали бих имала сили да издържа Амалия да прави сцени всяка сутрин. Сигурно ще прави, де...

# 269
  • София
Идеята за нов календар е супер. Добре, че има сръчни мами да се нагърбят с тази задачка, че аз хич не знам как се правят

Леле, Неци! сигурно е сърцераздирателно! плачещи дечица, миличките. Стискам палци бързо да мине адаптацията.
и най-искрено ти съчуствам! не знам аз дали бих имала сили да издържа Амалия да прави сцени всяка сутрин. Сигурно ще прави, де...

За съжаление, това е неизбежна част от адаптацията SadSadSad Сърцето ми се късаше сутрин, вечер докато не го видех не се успокоявах Sad Но да ви кажа, Бобо свикна  с яслата, а аз не съм все още  Shocked .

Общи условия

Активация на акаунт