МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 956
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Така значи. Аз като съм от Търново, а не от София и Пловдив, кучетата ме яли.  Mr. Green Понеже съм нахална, мисля да се натрапя на срещичката ви. Само децата да са здрави, бройте ни и нас.
Ние сме болни. Дойдохме на море, за да окапем. Засега само батковците, но очаквам включване и от Марти. Лили, какви са тези емотикончета? Наказание за неписане-преди срещата ще дойдем да те видим на вилата. Моят мъж се присети, че са работни дни, но пък да не си ни канила.Сега отивам да видя какво има пак за пране, че нещо все не намират легена. Морски целувки само от Марти, че май само той е в състояние да дава такива.  Hug

# 106
  • София
Здравейте и от нас с Албенски полъх! Пристигнахме в неделя.Времето е чудно, но днес Йоанчето е с разстройство и пропуснахме плажа  Sad Останалите бяха на басеин.Пием Смекта, хапва солети и банани и се надявам да премине бързо  Praynig Praynig Praynig Сега Пепи ще качи снимки от Семково, а по-натам и от морето.

Добре дошла на новата ни многодетна майка  Hug Hug Ще се радваме на снимки и разкази за вас.И моя най-голям син е Петър и на 05.09 ще навърши 17г., жив и здрав да е.Твоя къде учи?

Цоци, благодаря за поканата за срещата.Ще се чуем по-натам да кажем дали ще успеем да дойдем.

Много солени целувки!

Edit// Ето и снимките - Цък

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 15:29 от тедивас

# 107
Ред е на поздравите от Бургас  Hug
В неделя имахме изключителното удоволствие да ни гостуват сем. Каишеви.
В подробности няма да изпадам...Всички които ги познават , знаят че не може да се опише с думи срещата с толкова позитивни хора
Споделям с вас малкото запечатани моменти

Вечно усмихнатата Ирина с красивите ни принцеси
моята Бояна и е голяма фенка
за да получиш от пубер усмивка ,трябвало компютър
и на мен ми беше много хубаво
женската стая

Цоци , твоята документация много ме развълнува ...Лек път ...Поздрави на мама и се пази Hug
И за коя Нели говолиш ? За Нели от Разлог?
Ей, оплаши се че ще и взема и двамата сина за зетьове и се покри в дън гори Поздрави я  Hug

Теди ,много сте пораснали ....Боже, от кого не бях ги виждала дечковците  Heart Eyes

Специални благодарности на Марти за целувките Връщам му ги   Kiss

Раде , ще ме вестяваш ли? Надето ще я чакам

А да ви кажа - не ми се тръгва с малките на почивка ....ще ми е по-изнервено ,а и

Мъли , мълчи дешко ...Най- големите ми страхове .Бонев от вчера е на вълна - почивка в Турция с децата . Даже оферта имаме Първо се зарадвах , пък после като ме налегнаха едни таквиз мисли ...Ще видим... до септември има ще време ...съвсем мъничко

Поздрави от нас за всички вас !

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 21:41 от Тъщичка 3

# 108
Леле-е-е, Теди, тези деца като гъби растат! То какви ти деца, Пепи си е мъж, а Мони да я пазите, че каквато е красавица... пу-пу! А Анди и Йоан са двама достойни младежи! Направо се смаях!

А защо банан, бре джанъм? newsm78

# 109
Така значи. Аз като съм от Търново, а не от София и Пловдив, кучетата ме яли.  Mr. Green

Whistling Whistling Whistling
и мен ме яли..... Joyкато гледам.

# 110
Момичетаааа..... не знам откъде да започна.....
Разкошни снимки показвате! Тъще, много сте лъчезарни и ти с твоите момичета и Каишка с нейното домочадие. А чаршафите в детската стая са досущ като нашите newsm68
Теди, а вашите снимки направо ме хвърлиха в едни мечтииии.... така ми се ходи на планина, Семково изглежда чудно, а Йоан, Анди и Мони явно са щастливи .... Пепи нещо го няма по снимките? Съжалявам, че нищо не можах да направя за вас като ви видях при пристигането ви в София, ама бяхме на тагадък из града.
Цоци, клипчето ме просълзи, не знам защо smile3541 Много се вълнувам от бебешки истории. Идеята ти за среща в Благоевград е чудесна! Радвам се, че си се сетила за мен, каквато съм несериозна. Ще се радвам да дойдем, стига да имаме възможност.

МАлко за нас:
Децата (Боян и Гери, де)свършиха със спортовете засега. Те биха продължили със стрелба, плуване и фехтовка, но аз няма да имам възможност да ги водя през цялата учебна година. Пък и базата в Славия е доста стара, мръсна и прашна, а за астмата на Боян това е решаващо - ще ходи само на плуване.
Ходиха и на Зооучилище в зоопарка за една седмица. естествено и това им хареса. Този понеделник пък се върнаха от пленер в Ниш. Там ходиха от читалището, в което рисуват.
Изобщо беше натоварена програмата дотук. На мен ми дойде малко нанагорно всеки ден разкарване нагоре-надолу и търсене на място за игра за малките. Сега имаме кратка почивка и от другата седмица заминават тримата "големи" с баба и дядо на морето.
Междувременно сме още доникъде с ремонта. Опитваме се да не се изпокараме с майка ми, но вече съвсем ми омръзна да чакам. Ппроблема е в това, че я чакаме да си прибере вещите, които смята да запази от апартамента на баба ми и да ни позволи останалото да изхвърлим. Да, ама не! Вече повече от година това просто не се случва. Нямала време, да не сме я пришпорвали, ама и да не сме й пипали нещата. Според нея нищо не ни пречи да правим ремонт (разбиване, зидане, замазки, плочки и т.н.) в апартамента, както си е пълен с покъщнина .... smile3514

Много ми е криво, защото не искам да я наскърбявам, но тоя ремонт вече е ужасно належащ. Исках за 10-годишнината от сватбата ни, вече да сме на ново място... а то до 25-ти септември време не остана...

# 111
Днес морските целувки са от Бело и Исо, защото Марти е болен. Него не знам как да го държа гладен. Тази нощ в 12 ни изненада неприятно. После не се е будил и се надявам да не е същата инфекция. Като закуси, ще си покаже.На него много ще му липсва плажът, ако трябва да си остане в хотела. Вчера следобед не мога да го откъсна от мидичките. В момента, в който си изрови някоя и е в устата. Само от морето го е страх. Но вече вълни почти няма и пак мисля да го пробвам.
Юле, няма да се даваме на кучетата Mr. Green Само трябва да си измисля къде да отидем в петък и в неделя около срещата, че пътят е дълъг и да има повече преживявания.
Поздравите и целувките от Бургас са прекрасни. Няма да питам целувката от коя от каките е-той Марти си знае  Hug
Теди, надявам се, че Йоанчето вече е добре. При нас минаваше за един ден, дано и при вас да е така. Сега се качвам да будя сънчовците и да направя проверка кой ще ходи на плаж.
Целувки за всички ви и весело изкарване на почиващите-с много, слънце, спокойно море и без болести!  Hug

# 112
Честит Рожден Ден на малката Анна!!! Танче да ви е жива и здрава, да ви радва. Много усмивки и прекрасен празник!!!

# 113
Благодаря ,Сузи,мила!Пиши по-често ...ние сме малко лоши ,ама само малко....

Ето ви албумче на рожденичката ,направих го набързо ....http://www.snimka.bg/?album;aid=410390

Тортата   http://images.darilka.multiply.com/image/1/photos/2/600x600/14/P … mp;nmid=221710001

# 114
Честит празник на малката Ани!Да ти е жива и здрава! Да те радва и обича. Късмет в живота и пожелавам Hug
Танче -  весел празник, и целувки на госпожицата!!!!

# 115
Татянче-Сладуранче ,Ч.Р.Д. на малката рожденичка!
Да ти е много здрава и само радост да ви носи.

Пу пу!!! Много хубави снимки.
Кога сте били в Часът на мама?
И аз съм участвала в предаването.
Даже мислех да пускам такава тема:Кой е бил в Часът на мама?
И всеки да сподели каква е била темата на предаването.И впечатления.
Как ви се струва идеята?Или е тъпо?

# 116
Били сме там два пъти ,Ана.Втория път бях с Пешеходката и говорихме за избора на имена .На 19.01.2009.А първия път бях сама ,страшно притеснена и ошашавена - на 20.05.2008 ,ама дали е точнта дата - не помня !Говорих за куража и силата .... newsm78  екипа е много мил и много предразполагат.Бих участвала отново. Laughing

# 117
...екипа е много мил и много предразполагат.Бих участвала отново. Laughing

Пък аз не бих участвала. Naughty
Темата беше "Планирано секцио".
Бяхме аз и д-р М.Бранкова-лекарката дарила с живот трите ми деца.
Чувствах се отвратително.Въобще не ме предразположиха.Бях в осмия месец бременна.
По едно време се чувствах като част от мебелите,защото цялото ми участие приключи с две казани от мен изречения.
Да не говорим,че това е тема,която не може да се изчерпи за 15 мин .
Преди не харесвах предаването,защото се засягаха няколко теми в рамките на един час.
И като че ли се попретупваха набързо.
След моето участие спрях и да го гледам.
А и да ви кажа от позицията на почти 40 годишна с три деца-повечето неща,които се обсъждат са ми скучни.

# 118
  • София
Здравейте, момичета,

Благодаря ви за хубавите думи за децата.Да, растат си като гъби.

Танче, да ви е жива и здрава рожденичката!!! Да ти е все така усмихната и да те радва!  Hug

Ана, ние сме участвали на няколко пъти.Всичките пъти сме оставали с много добри чувства. Последно бяхме в конкурса"Татко на годината".Мисля ,че вчера пак са го повтаряли.

Кабо Алма, така каза докторката, че е подходящо при разстройство. Днес е по-добре детето, слава Богу. Дано така да е до края  Praynig Praynig

Целувки!

# 119
  • София
Ех, Танчеееее, разчувствах се на албумчето на Ани - една година като един миг!
Честит ви празник! Само здраве и усмихнати дни да имате с малката принцеса! Бог да я пази и още много , много такива хубави торти да ядете все по хубави поводи!

Теди, Тъще, хубави хора - хубави снимки! Така е то!
 И всички сте едни пъргави булки...
Наслуки, браво на тебе - грижиш се за активния спорт на децата и вместо да почиваш сега ремонт те чака...успех там с мама  Praynig и скоро да приключите!  Hug

Благодаря ,Сузи,мила!Пиши по-често ...ние сме малко лоши ,ама само малко....
Мдаааааа, отсъствия ще ти пишем...къде са ти синеоките сладури в подписа....я, малко повече текст и снимков материал! И честито и на теб за малкия Йоан - навърши две годинки детето! Здрав, послушен и благословен да бъде ( и наборката му праща целувки, и пита как е "млякото с какао"  Laughing...някакви техни си кърмачески работи Laughing Laughing Laughing).

При нас нищо ново....сведена до минимум физическа активност...умствената също е ваканция, така че....да не се излагам и да си ви кажа чао!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт