МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 973
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Привет ,гледам навалица има тук ...чакайте.чакайте ....всеки ще си пусне поста .....само не бързайте  Mr. Green

Пускам линк към тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420828.0  Хайде мами,софиянки и несофиянки - много е хубаво да знаете ..
Ето и снимки от именния ден на Мария ,който  отпразнувахме в Копривщица - http://detralex.snimka.bg/family/5-08-2009-koprivshtica.411529

# 136
Честито на Цвети на дива ирл. пешеходка,и на патеричка честито на Анна Мария на Пикасо и за рожденния ден и за именния .

# 137
  • София
Лято е.
По гори, планини и море са се запиляли многодетните семейства...
Ремонтират...
Приемат и изпращат различно число на брой и възраст деца, гости и роднини.
Празнуват и "три дни яли , пили и се веселили"...
Ето защо, ако не беше закотвена темата , щеше да изпадне отвъд първа страничка и ходи , я търси....но нали сме си с привилегии...
Отпускарки...как сме се отпусналииииии....и музите сме ги пратили в отпуск, та затова не пишем...

Пикасо, да е добричка, весела и здрава Анна-Мария! Да ти е благословена рожденничката!   bouquet
(извинявай за еднодневното закъснение, ама така е, като не минаваш да почерпиш и да ни подсетиш)

Пешеходкееееее, мило Цвете, честит ти рожден ден!!!   bouquet
Знам, че си по зелени поляни, вдън гори тилилейски  с един "змей" и нЕколко юнака  Laughing, обаче с нетърпение очаквам да се завърнеш и да зарадваш душите ни със свеж, високопланински хумористичен полъх, че я гледай каква форумска суша е настанала.  Laughing Здрава бъди и усмихната!!!

Е, от мен - толкоз - малко цвят, малко поздрави и в подписа една моя любима песен на "Щурците", защото, както се пее в песента:  "за всеки тук е оправдан един античен израз: ГОТИН!"

Е, готините, Тананик ви напуска да ходи да си чирика и тананика!  Laughing

# 138
привет мами. завърнахме се от хайманосване  Embarassed-  ще пускам снимки като ги свалим на компа. изкарахме чудесно, видяхме се с Тъщата и цялата фамилия....... тя каза ,че ще се похвали- дано само да не е с лошо  newsm53.ще ви чета като влезна в ритъм. утре съм на среща за информация за работа- нещо като интервю  Mr. Greenкато влезна в ритъм ще ви пиша надълго и на широко за да освежа с морски и Дунавси свеж въздух всички които не сте могли да излезете от задушните апартаменти ,а сте бдели верно за да не ни пресъхне темичката. за сега от мен една голяяяяяма  Hug

# 139
Оп,ей ме на...... Heart Eyes
Набързо обаче този път....то и вие не сте много...Благодаря ти Маминка Ваня за поздравите...и да ти кажа честно аз писах вечерта да ви подсетя,но нещо не можах да си пусна поста...и много ме хвана яд...но нищо на другия рожден ден.... LaughingХайде приятно ти изкарване там на моренцето....и после и аз с нетърпение очаквам снимки...
Ето днес си хрупам царевичка /останала от рожденния ден/...и гледам снимките на Танчето...прекрасни ...от един от любимите ми градове..Копривщица...Танче,като ви гледам минало е страхотно...много ми харесаха фотосите на табелите на тоалетните..само не те ли беше грях да го опънеш мъжа ти на този баир... ooooh!...справил се е човечеца...какво да прави...мама снима...и се усмихва....Прегръдки за малките госпожици...А каката няма ли да си я прибираш...или не бързаш...абе нека си постои детето ,че като почне пак у-ще,тренировки/нали не бъркам.../....ох и то вече това у-ще е толкова близо....
Пешеходке...Честит ти рожден ден!Да си жива и здрава и много усмивки и положителни емоции от хората около теб....  bouquet  bouquet  bouquetИ аз чакам да се върнеш с нетърпение...
За още една визита завидях но благородно...Каишке...чакам и ти да разказваш,че Тъщата...то само хубави неща каза... Laughing
Лю6ето,защо си толкова кратка....благодаря за поздравите... Hug
Меги Мей...мъжко майче...айде де дойде си и ти най-после...ама снимки....и разкази...да не пропуснеш....че като я знам Танчето...направо със секирата ги подкарва някой.... hahahaКак са ти мъжете... newsm78
Е, пропуснала съм и много именнички с това прекрасно име Мария...ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!И дано другата година не ги пропусна...а тях никой да не ги пропуска... Mr. Green
Танче...забравих... ooooh!...Да ти е жива и здрава Ани...много много да я нагушкаш от мен!И все така весело да си прекарвате ....и там снимки гледах,но пък ядях фъстъци....Въобще благодаря ти Танче че те има...  bouquet  bouquet  bouquet
На 24-ти съм на изпит пред ДАИ...листовки...айде да идва и да минава ...вече ми писнаха...междувременно...минах на първите си два часа кормуване...е незнам дали ще ми повярвате ...но бях мокра цялата като слязох...а той ми вика..."Не се притеснявай...всички така слизат...пък аз цял ден потен си ходя" Sick #Crazy ooooh!Е мина...но идва следващия,и пак без климатик...защото много се разсейвали младите шофьори....и една малка тясна кола мъжа ми ми избрал...а наща широка просторна...та като вляза едно че се притеснявам...едно че ми е клаустрофобично...абе...не е за разправяне..... Rolling Eyes
Така наоплаквах се...сега е ваш ред...нещо много хора ми липсват,но и "сам война е войн"...искам да кажа и ""...и сама Танчето..."... hahaha
Вале прибрахте ли се...как е Марти...мина ли ви...има много хора които на морето са се разболяли...дано всичко е ОК. вече...и да извадиш поне 10...снимки... Hug
Полито...никакви притеснения .....пиши....то това си е начин на мислене...после само трябва време да мине да се изпълни в действителност..."многодетството "де...не се притеснявай...може да ни разкажеш туй-онуй..... Heart Eyes
Мамчета...оставям ви...при първа възможност,ще кача снимки...и ще разкажа как мина 6-тия рождзен ден на първородната ми дъщеря.....еха как звучи..... bowuu
Лека седмица на всички!И ще ви следя...а може и да пиша...на Танчето... Joy

# 140
  • София
Добро утроооооо......
Picaso, успешен изпит  Praynig  Hug  - дано да е хладничко и да не се изпотиш толкоз.  Mr. Green Аз съм съпричастна...но съм още на фаза - да си науча листовките, да покарам под мъжовия надзор, докато "чупя гипса", че съм отвратително притеснителна и не пот, ами реки и морета ще се леят от мене, като го почна това шофиране...Дори мъжа ми не вярва, че ставам за шофьор, ама аз нали съм рогато добиче - трябва да се пробвам, за да се убедя в правотата му  Laughing .

Каишке, чакам снимки и от теб, успех с работата и бързо "влизане в ритъм" (аз скоро ще излизам от такъв Mr. Green ).

Помилвана, къде си, мила???? ЧЕСТИТО НА ЛАЗАР - ДНЕС СТАВА НА ЕДНА ГОДИНКА!!!! За момента съм сигурна, че е гръмогласен, любопитен, пъргав, смел и здрав, затова занапред да е спокоен и винаги чаровно усмихнат!!!! Прегръдки, целувки и хубав празник на цялото семейство!!!  Hug  bouquet Heart Eyes

polito_87, добре си ни дошла! Нахлувай по-често и по-явно в темичката! Щом още от сега планувате следващото детенце, значи умът ви е достатъчно многодетен, сърцата ви са с добра вместимост и има място за още пискащи невръстни обекти на любовта ви, така че - моля, разкажете повече, покажете се на снимки и ще чакаме заедно новите ви попълнения като му дойде времето!   bouquet

Хубав ден на всички!!!  Hug
Аз пак отивам да си тананикам: na-na-na-na...I was made to love You and be loved by You...na-na-na-na

# 141
  • софия
Здравейте ,днес имам луфт в работата имога да пиша.Ходихме на море в Черноморец,върнахме се и съм на нова работа ,а там нямаше как да пусна интернет до оня ден най-после успях чрез мобилните оператори .Пикасо,ти никога не забравяш никой.Малките са добре все още имам проблеми с най-малкият при записването му за първи клас бях го записала в кварталното ,но когато ходих на родителска среща се хванах за главата.Не ми се иска да пиша поради какви причини не искам да го оставя там и за това в момента търся частно,а и съм на работа до 7,попитах в другият форум имат ли впечатления от ЧОУ Петър Берон ,но никой не си направи труда да отговори,а няма никакви отзиви за него.Ходих на среща в училището също така и имам позната на която децата са учили там ,но ми се искаше поне още едно мнение.Доста сме закъсняли със срока,а и ми трябва да е в по-близките квартали като Младост Дружба, но незная кой са добри.Такива ми ти работи нерви отвсякъде.

# 142
magi mei бих ти препоръчала Българско Школо от близките ти дестинации. За жалост нивото на Петър Берон доста е паднало в последните години и може би затова никой не ти е отговорил.
Иначе из тези квартали в които търсиш и аз доста търсих навремето, но няма добро училище \ частно\ за момента из тях.

# 143
Здравейте маминки,
Наминавам насам да ви поздравя. Четях си ви и аз, но не се включвах напоследък, че започна ли, няма спиране.
Помните ли ме, между другото?
Аз радвам мъжете в къщи с темата за мъфините на Мама Цоцоланка. Grinning  bouquet

Идва новата учебна година и започва новото жонглиране, с водене на училище, на език, на градина...Чудя се ще се справя ли?
Малките юнаци растат, големият юнак е на лагер, обади ми се тази сутрин, че го ужилила оса. Ще си го вземем в неделя и пак ще сме в пълен състав.

# 144
  • софия
Благодаря ти Лени,ще прегледам сайта им.Побеля ми косата вече от тези училища. Laughing

# 145
Здравейте, мами! Днес вече мога да напиша нещо хубаво. След три дни температура, разстройство и повръщане, се завръща нашето си Марти. Много се бях уплашила. Вчера ходихме при личната, а тя ни изписа антибиотик /да сме имали за всеки случай/ и Нурофен, ако много се вдигне температурата. Порових се из форумите и сама си излекувах детето. Не знам вече за какво въобще ходим до поликлиниката. С нетърпение чакам да стане утре, за да кажа, че сме напълно здрави.
Като изключим болестите, на морето си изкарахме чудесно. И условията в хотела, и времето, и плажът-всичко беше като за почивка.Големите си намериха нови приятели, а малкият си създаде поредният фен-клуб от какички  Grinning. Ето и снимков материал. Ще видите най-големият любител на пясък - издърпва кърпите и започва да стиска в ръчичките си. Като намери някоя мида или рапанче и хоп, в устата. Ще видите и много снимки във водата-батковците се накъпаха на воля. Малкият се страхуваше от вълните, но като утихнаха, и на него му хареса. Иначе в басейна се чувстваше като у дома си.
http://picasaweb.google.com/valiabeleva/200911#
А това са снимки от уикенда ни на язовир преди морето.
http://picasaweb.google.com/valiabeleva/MmhQDG#
Другата седмица сигурно пак ще отидем, стига да е хубаво времето. След два дена започва рокерски събор, а моят мъж от ученическите си години е запален любител на моторите и няма как да пропусне събитието, затова аз ще си измислям къде да отмарям.
Сега обмисляме кръщенето, че искаме да го съчетаем с първия рожден ден. Все още не сме решили нито в коя църква, нито в кое заведение. Знаете ли дали кръщават и следобед или по традиция си е само сутрин?
picaso, стискам ти палци! Аз съм от тези шофьорки, дето имат само книжка, а не могат да карат. На път за морето е имало камера и най-вероятно сме минали покрай нея с превишена скорост. Дано само да не е с много, че ще трябва да вземат моята книжка, а аз после не мога си я върна. няма как да признаем, че е карал съпругът ми, защото все пак с това си изкарва хляба. Дано и за мен не се налага да стискате палци по този повод някой ден!

# 146
  • София
Здравейте маминки,
Наминавам насам да ви поздравя. Четях си ви и аз, но не се включвах напоследък, че започна ли, няма спиране.
Помните ли ме, между другото?

Помним, помним, ама ти ни "забрави"  Mr. Green ....Чаках отдавна да се включиш пак и да посладкодумстваш при нас, да пуснеш малко снимки на Тоби - не го крий юнака сладък, сигурно много е порастнал!  Hug  А и батковците да ги видим.....липсваш ни, да не би да те изплаши Татянка с голямата секира? На нея една чешка бира й дай и е готова подкупена!   Mr. Green Mr. Green  Mr. Green
От мен - целувки и китки:   bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз ще се пробвам да видя на Валя снимките, че с моя компютър това просто нещо се превърна в трудна задача.  Crossing Arms  Laughing Ееее, успях - много весели, морски, безгрижни, отпускарски снимки Laughing Ама малкия е толкова бял, и рус, че е като парченце сиренце на фона на вашия загар!  Laughing Laughing Hug

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 21:50 от maminkavania

# 147
Пикасо пак никои не си забравила.И да малко не ми стигна времето и много ми е чоглаво че предния ден имах толкова задачи и не погледнах 1 страничка.Валя правят и следобяд но до 4 часа не по късно.При нас ако е по късно към два три някъде съм чувала.А иначе много е удачно празнуването в един ден.Особенно за голяма фамилия като нашата е трудно с отпуск два пъти за толкова хора.Иначе всичко е по своя ред има време за всичко.Нашите снимки се позабавиха ,но много бях заета след морето да се уча да ги качвам, имаме и от Краиморие,но ще почакат,че едни сладка варя от смокини и се ядосвам .Прибрах ме се от почивката толкова релаксирани че чак още не ми се влиза в ритъм.Но сега сестрами са на море а имат много животни за гледане и трябва да помагам на татенцето да ги храни и почиства.Освен това имахме и купчина от 10 куб. дърва за рязане и прибиране а аз не съм свикнала да седя на пеиката а друг да бъхти и куцук куцук прибирах и редих заедно с него.Да се похваля ама не много да не мине котка път ,крачето ми спадна отока от морската вода и вече стана на размер 38 вместо 40 колкото другото и се чуствам малко по лекичко.Леле мами представяте ли си каква гледка само съм по пясъка куцам и избирам всяка крачка сядам и ставам с финеса на кит и то с неподвижна лява перка.В морето наи се чуствах довре защото там плувах леко и свободно и се движех така както на сушата само в мечтите си го правя.Трудно е и като някои добронамерен току подметне ,,ти кво още куцаш сигурно ще ти се отрази и за цял живот,,Аз в мислите и душата си съм си същото момиче което проббягваше 15км само за разгрявка преди тренировка без болести и наднормено тегло без операции без куцащо краче и тормозещо работещ черен дроб без следоперативна херния и болки в кръста.Ежедневно се боря с физическото натоварване и болка със същото усърдие с което се трудих докато тренирах .И ако вечер съм смазана,то плодовете на моя труд от другата стая ме възвръщат за нови и нови предизвикателства.ЛЕКА НОЩ и извинете че заради такива ревли като мен  мамато пак трябва да се труди над нова темичка съвсем скоро.Сладки сънища на бебчовците и леки размисли на мамите.Успешена вечер на тинеиджърите и сдостоина пачивка на малко по малките такива умарени герои и принцеси.За морето друг път ще разкажа че станах като госта дето все си тръгва ама...

# 148
Здравейте сладурани!  bouquet
Лю6ето...натъжи ме бе душа....не така... Cry...чак ми иде да роня едни крокодилски...но ти си силна...сигурна съм...пък за сладкото не се коси...нали дървата си наредила.... LaughingИскам да ти кажа нещо по така....ама мисля ,че едно простичко гуш... Hug Hug Hug...ще ти се отрази по-добре...а на другите,добронамерените...не им обръщай внимание....нека си приказват,важно е душата да е пълна...а твоята е ...имаш прекрасно богатство...и крачето ще се оправи ...и другите неща и те...ще се позакрепят...важно е да имаш дух...Обичкам те! Heart Eyes
Маминка Ваня...ти жена не офейка ли на моренце...вече почвам да ти се чудя...уж жена без работа...а ... hahahaМарш на море...или ти се изплаши от грипа дето върлува.... Whistling
Вале,уплаши жената...Добре ,че писа че вече Марти е добре...значи не се умирга...Ванче отиваййййй.....Валенце...страхотни морски снимки...и с качество и ...с много усмивки...много ми харесаха,а бебока е толкова беличък...при нас и бебока е потъмнял...а какво прическа имате само... Crazy Crazy Crazy....Стискам палци да няма последствия за твоята книжка ..... PraynigАма ти на къде си се разбързала ,а? hahahaМайтапя се то че не си ти...не си...ама иди го докажи....така че дано няма последствия....аз незнам все още от кои шофьорки ще съм,но ще се види накрая...А и много ми хареса високопроходимата проходилка ...ма аз да ти кажа с толкова голям бебок не съм ходила на море...Кога прави годинка? newsm78
Дез....не сме те забравили...и теб ли те тресе предучилищна треска... ooooh!...А как е Тобиас...Расте....няма да е лошо и снимчици да ни покажеш...и още да разкажеш...просто интерес,не любопитство... Whistling
Лени...как е Влади?... HugПорасна ли малкото човече...Радвате ли му се много...а кърменето как върви...и отново ще ти кажа ...има ли въпрос свързан с у-щата...ти си експерта...  bouquet
Меги Мей...ще се справиш...ще го запишеш малкия сладур...не му се притеснявай...щом нещо не ти е харесало...то няма да ти се промени мнението ...така че действай за да си спокойна за себе си.... Peace Hug Hug
Има много мами за които се сещам..и ми се ще да си побъбря с тях...но по-добре да почиват и всичко да е наред с тях и техните големи семейства...само Танчето нещо напусна фронтовата линия... newsm78...ето това вече ме притеснява...не е казала къде отива... Thinking
Лека нощ неуморни мамчета...спете спокойно...за да сте на разположение утре...на слънчицата разбира се...
Много прегръдки от мен и моята скромна банда.... Hug

# 149
Скукаааа......и времето се разваля ... Weary Добре ,че тук има девойки  да пуслат  по някой пост - Пикасо ,Ванче,дръжте фронта....че мен нещо ме е напуснала музата.....

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:08 от Татянка-бърборанка(DIM)

Общи условия

Активация на акаунт