МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 981
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета! Аз май рано се похвалих, че сме добре. Вирусът много ни е харесал и не иска да си ходи. Не знам вече какво да правя.
picaso, Марти отиде на морето бял и така се върна. Не иска да потъмнява детето и това си е. Но поне не изгаря. И аз досега не съм ходила с бебе на море. През първата година и двамата големи ги оставяхме на бабите като отивахме на почивка. Но Марти се държа така, че заслужава още една ваканция. А проходилката се оказа не чак толкова високопроходима. Крачето на Марти намери някаква по-голяма съчка да стъпи отгоре й и като се заклати на една страна-в последния момент го хванах да не изпробва камънаците върху главичката си. Годинка правим на 10.09. Надявам се дотогава да се похвалим поне с едно зъбче, че вече си отчакахме и евентуално с първи самостоятелни крачки.
любЕТО, няма да се презорваш така! Почивай си и недей да се хвалиш с домашно сладко, че ще ти дойдем на гости. Аз на моите им правих преди 3 г. няколко вида и това ми беше. Вече трудно ще се хвана. Музата избяга някъде и не се върна. А сладкото от смокини им е любимо. За кръщенето питах-трябвало само да е в светлата част от деня, така че ще стане.
maminkavania, на батковците това им е трето море за тази година и затова са толкова черни. Иначе и те са едни бели...
Целувки на всички ви!  Hug

# 151
Маминкаваня,  Hug
Веднага пускам нов материал на Тоби:
http://deziderata.snimka.bg/baby/tobik-gimnastik.411726.14236444
ОИ останалата част от фамилията:
http://deziderata.snimka.bg/family/summer-2009.390268.14188246

Не знам за ничия секира, но черпя веднага с моята любима бира. Laughing

Valia_b, трето море на батковците! Че те са големи късметлии! Малкият е невероятен сладур. Дано вируса бързо ви напусне.
Пикасо, тресе ме треската и още как! Искам да водя големия на немски, а е далече, мен ме е страх да карам и ще започвам да тренирам трасето отсега. А не мога да си обясня, защо така съм се заинатила да го водя точно там, сякаш това е единственият правилен избор. Ще стисна зъби и ще "възмъжея" най-стене, то какво друго ми остава!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 11:57 от Deziderata

# 152
Дез,много хубави хлапета ....Малкия е голям позьор - какви муцки прави само и как вири дупе ..... Grinning  и що черпиш с бира - НОУ ПРОБЛЕМ ! Mr. Green

Валя,този вирус ми е познат ....При нас бързо мина.....аз бях първа и щях да умра ....Ани повръща една нощ .....Миши повърна само два пъри .....разстройство почти нямаха ...но аз започнах превантивно да давам прахчета .....а и кърмата също е добро лекарство ,НАЙ-ДОБРОТО!Няколко дена подред се изцеждах и го сипвах на Миши в шишето - тя си го пиеше .Това беше преди да ни тръшне вируса и все с това си обяснавам ,че го изкара леко.

Пикасо,натискай педала   motorАз няма желание да се уча - да има как да ми го налеят отгоре ,но да учааа...тц!

# 153
Танче, и ние го минахме за по един ден. Само Марти се измъчи-вече пети ден. Днес му направихме отвара от копър и джоджен и не знам кое помага, но засега е по-добре. Само че много отслабна. Вече е под 8 кг. И е толкова измъчен...

# 154
хубави снимки...хубави бебета....да му се доще на човек чак! Mr. Green
Пикасо - стискам паци за изпита. Но ако не дай Боже нещо не стане - ще ти дам моята книжка - аз я имам за авторитет само. Кола не карам - ако искаш харизвам ти я - да се не мъчиш!!!

Дези, мерси за бирата Hug

# 155
  • София
Ауууу, Дез, какви сладури!!!!! Много са хубави момчетата, зелените ви полянки, двойното ви детско возило и....момиченцето с рокличката, което бута въпросното возило....ти ли си това...ясно защо са такива сладури децата!!! Прегръдки и много благодаря за снимките и за биричката (аз не че пия бира, ама добре изглежда на вид...интересно как ще е на вкус Laughing).

JuliS, колко бири искаш за книжката....ще наддаваме с Пикасо, та и аз да се не мъча!  Joy

Picaso, няма скоро да се сбогуваме - хи-хи, даже въобще няма да ви напускам.  Peace В събота пътуваме към морето, но ще е за малко и там пак съм си у нас и имам интернет, така че няма лесно да се отървете от мене. Mr. Green

Хайде, останете със ЗДРАВЕ!!! Оздравявайте, усмихвайте се!   bouquet

# 156
Бързо оздравяване на болничките,късмет и успех на шофьорките,и голямо дърпане на уши за отцъстващитемами:мозила,вечерница ,мамето,ескориал,аила и др. дето не съм ги споменала но ги няма.УТРЕ С МЪЖОТО ИМАМЕ ГОДИШНИНА 14Г.а тои още за някакви си 5,6 говори.Аз ще ви почерпя сега виртуално но ако някои има път към карлово да знаете не само сладичко ще сложа на масата а и друге карловски нещица.А иначе сладкото е готово. ТО Е СПЕЦИАЛНО ЗА МОЯТА ПОЛОВИНКА ЗАЩОТО МУ Е ЛЮБИМО.

# 157
  • София
И тъй, вече е утре!
Честита ви годишнина, любЕТО! Любов, любов и още много смокиново сладко!  Mr. Green  bouquet

След тежкия , задушен, главоболен ден, не мога да заспя и си мисля, че утре трябва да се събудя с други бодри мисли в главата!
Предстои ми опаковане на багаж, но не какъв да е, а бебешки Laughing. Количката, дрешките, разните аксесоари, възширочки блузки, които евентуално биха побрали не особено големия корем на сестра ми.....да топлим бебка...все за нея мисля...Одеалцето, което ших е готово - ще може да пълзи по него и да я завива добрата й майчица поне 3-4години - толкова голямо се получи. Ама нали е случило детето на леля - практична грандоманка Mr. Green.

Хм, поръчаха ми още една шаферска рокличка....ако успея да се справя и с нея ще взема да се заема по-сериозно с тая работа.  newsm78

Кати днес е моята гордост! Пиш на гърнето! Най-сетне! От както миналото лято се сбогувахме с памперсите и се оказа, че си спи цяла нощ суха, започна дългото чакане да се "сприятели" с гърнето. Моето търпение и принципа, който следвах да не я насилвам и да не настоявам, беше възнаградено най-неочаквано! Зарадвах се като дете, запрегръщах я, а тя милата целия ден отива сама в коридора (там беше любимото й място за пишкане и сега там й бях сложила гърнето), не иска никой да я гледа или безпокои и като приключи се усмихва като слънчице и ме вика :"Мамоооо, ис мееее!"(виж ме) и си чака гушкането!  Peace Laughing Heart Eyes

Та така, заприличах на ония майчици, дето се възторгват от разни дреболии около децата си, ама не можах да се въздържа.  Embarassed

Хубав ден на всички птички и пчелички със деца мънички, сладки и добрички!  Joy Joy

# 158
Само поздрав и привет, след дълго митарстване най после се добрах до свестен компютър! Трогната съм, че ме помните, споменувате и поздравявате (в подходящи моменти), благодаря от все сърце за поздравите! Междувпрочем днес (всъщност вчера де, ама
чета тука още от преди 0 часа) ние също (голям поздрав на Любето и мъж и) празнуваме ......9 години брак Joy - щото сме още млади и плодотворни, не за друго Rolling Eyes! Ще давам подробен отчет, снимки йок - много ясно, но това ще стане утре! Моите мъже и племенника заминават на редовното си похождение из Рила, та надявам се малкото Магаривне да ме остави на мира - поне за кратко, колкото да се отчета.
Марги, по диагонал прочетох - моят син е  в Българско школо, ако проявяваш интерес - насреща съм!

Да оздравяват болните, за Марти видях, че нещо е закъсал, Любето да се стяга - чета има да гледа, в тоя ред на мисли - нищо не видях от злата гад (дето не е Пиги), надявам се на добре да върви! Цоц, и аз ужким имах миомен възел, пък като родих снаха ти - изчезна newsm78, да му се неначуди човек и на науката! Та не разбрах - възел ли беше или търсещи подукп...ще ти разправям подробно...Видях пулса на ЗапетаЯ -едно от най хубавите неща тук, в тоя ред - изгледала съм всички рожденници, именници, преминаващи през територията на страната и морски приключения! Всички, без никакво изключение са красиви и щастливи - ха сега де, синдром някакъв! Я, да вземем да го открием - поне пари за клуба ще изкараме Mr. Green.
Видях и нови мами (и кандидат такива)- няма да изброявам, че туку виж пропусна някоя - на всички Добре дошли!
На именниците, рожденниците и всички празнували (а, да и на новоприетите мами студентки  ) на успешните шофьорки (и кандидат такивата - мен не ме гледайте, аз си имам оправдание - хубав ник) - честито и успех! Утре - други ден ще се отчета по подробно - това беше само разгрявката Joy!

И... само да добавя...малко повече толерантност не е излишна в и без това малцинстното ни племе, една забележка стига за интелигентните хора, а който не взема от дума си има ред за вкарването му в пътя! Цоцоланка, модератори и пр. Не се засягайте, ама грубо стана последното (да не споменавам). Уж на мен ми се носи славата, както подразбирам...

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 02:00 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 159
Здравейте, момичета! Пеши вече ще я броим за нова мама-толкова дълго я нямаше. Добре дошла!  Hug Ще чакаме с нетърпение подробния отчет!
Честита годишнина на Любето! Още много по толкова да празнувате със съпруга си!
maminkavania, накара ме и аз да се радвам с теб за постижението на дъщеричката-винаги така хубаво описваш!
Аз много не смея да се похваля, но започнахме второ денонощие без връщане на храна. Но много сме отслабнали. Поне след всичките неволи има и радостна новина-на Марти му се появи първото зъбче. Най-накрая! По този повод един поздрав от мен-
http://www.vbox7.com/play:7ac26baa
Музиката е авторска на сестричката ми и на приятеля й, цигулката, която се чува, е също на сестричката ми, текстът е на една приятелка на двамата, която е написала песента за рождения ден на майка си. Не бъдете твърде критични към певеца-момчето никога не се е занимавало с пеене.

# 160
Пешеходката се завърнаааа newsm44.....хайде и другитееее newsm68

Пиги
наистина от доста време се губи?Липсва ми и зеления шрифт на Феята и още ,още на други девойки....

Ванче ,а одеялцето няма ли да покажеш?Шаферските рокли ги знаем ...

Ох,доспа ми се  smile3507 кога ли ще напиша и аз пост като хората -без СПАМ.

# 161
Ох,доспа ми се  smile3507 кога ли ще напиша и аз пост като хората -без СПАМ.

Моля някой да каже кое в тази темичка се брои за СПАМ и кое не!
Че аз, като една от новодошлите, не съм съвсем запозната.

# 162
Пиги беше пускала точно кое е спам ,но моите постове като напълно безсмислени са си чист СПАМ  Laughing

Спамът, флудът и "чатът" са забранени
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
"Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки  и лични разговори - за празните приказки използвайте чат канала, а за личните разговори има функция Лични съобщения!

Изрично се забранява пускането на теми от рода на "Лека нощ" , "Добро утро", "Как сте днес", игри тип "асоциации", писма на късмета, "лексиконни" теми, линкове към сайтове с игри, печелещи точки от кликване върху линкове и др. подобни. и т.н. Темите ще бъдат изтривани веднага.

Изключение за свободни разговори тип "чат" се прави само в текущата седмична чат (спам) тема в дадения подфорум (ако има организирана подобна седмична тема). Организираните седмични спамо-чат теми се заключват в края на всяка седмица и се изтриват по-късно.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 14:06 от Татянка-бърборанка(DIM)

# 163
Maminkavania, мерси за "момиченцето".  bouquet
Браво на Кати за гърнето! Че това хич не е дребна работа.
Риша е стигнал до кривата круша с гърнето, надявам се в градината да види децата и да се амбицира. Той много иска да е голям. Отказа високото столче, храни се сам, пищи ако се опиташ да му помогнеш. Много интересно ще е с него, усещам... Crazy

Татянка-бърборанка благодаря и на теб за похвалите! Hug
Честити годишнини на любЕТО и на Пешеходката! Много любов и разбирателство ви желая!
На малкия Марти честито зъбче! baloni

# 164
А, Татянче, това съм го чела.
Аз редовно (и не само аз) чатя и спамя в темата за Седмокласниците. Rolling Eyes
Ама повечето сме така и не си забелязваме.
Рекох в тази тема да попитам има ли нещо,което по-старите кучета са въвели и аз не го знам.
Абе питам, ама ще се разбере след няколко дни защо?

Честито на всички празнуващи днес!

Общи условия

Активация на акаунт