МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 963
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Относно срещата, мисля че тази година ще е добре да е в София. Имам пред вид едно място и като получа отговор, ще ви кажа. Албенчето преди 2 години намери едни симпатяги, които допринесоха за приятното изкарване на малките палавници. Ако може пак да ги попиташ дали биха дошли, Албенче? Ако не, ще потърсим други, тук поне детски клубове има коолкото искаш. За продължителността на събитието, няма проблем да е по-дълго, може и цял ден да го направим, стига децата да не се преуморят  Laughing За хапване можем пак да си донесем по нещо, за предпочитане домашно приготвено, може и конкурс да си спретнем  Wink Може да измислим и някакви подаръци за децата, за което ще се наложи пак да съберем по някой лев. Аз ще пробвам пак да потърся подаръци.Миналата година бяха много щедри  дарителите ни ,нали? Като примерна дата можем ли да насрочим 28.11.-събота или 05.12.-следващата събота? Джули, ти по това време си в кампания, кажи кое е по-добре за вас?
Моля всички да се включите по темата, за да можем да задвижваме нещата на време.

Е дано да е в София.Явно добре си изкарвате на тези сбирки и вие и децата.А предишната среща къде е била?

# 511
  • София
Добро утро на всички!

Предварително искам да се извиня, ако поста ми ви се стори малко остър.
Писах за предстоящия празник с конкретни въпроси и помолих всеки, който ще участва да се включи с отговор за датата, но досега никой нищо не е писал.  Rolling Eyes Знам че не съм Председателката, нито зам. председателката на клуба, но те имат доста други грижи и много се съмнявам, че ще могат да се нагърбят с организирането на празника.Много ще се радвам да ги видя , разбира се  Hug
Та така, бихте ли били така добри да уважите желанието за организиране и да се включите с мнение за датата на събитието.
За да се търси място и спонсорство трябва да имаме конкретна информация,а не по принцип... Надявам се до края на месеца да изясним нещата, за да може да се работи по домакинството.

За идващите от далече (Тъщичката например ) можем да потърсим място за преспиване някъде.

greta.kr , да изкарваме си страхотно. Ще се радвам да видя всички ви на тазгодишния празник  welcome

# 512
включвам се по темата за срещата.
Не ме мислете. Ако мога ще дойда, ако не - ще гледам снимки! Mr. Green Не се съобразявайте с мен. много са ми дините под мишниците, та дори краткосрочни планове не правя. За дългосрочни - дори и не помислям!!!!

П.П. Я ни вижте с Галин какви сме гаджета Joy Joy
http://media.snimka.bg/4340/014934677.jpg

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 22:04 от JuliS

# 513
Цитат
включвам се по темата за срещата.
Не ме мислете. Ако мога ще дойда, ако не - ще гледам снимки! Mr. Green Не се съобразявайте с мен. много са ми дините под мишниците, та дори краткосрочни планове не правя. За дългосрочни - дори и не помислям!!!!
Същото важи и за мен!

# 514
Нямам възможност да се включа в организацията на подобна среща.
А пък да донеса нещо домашно приготвено на купона е пълен абсурд. Joy

За това мисля, че не мога да имам претенции за дата и място.

Когато го организирате, непосредствено преди датата, ще реша дали ще дойдем или не.
При това единствените, които имат желание за подобен вид срещи от нашето семейство са: Аз и почти двегодишният ми син. Peace

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 16:11 от ana_

# 515
  • София
Джули, Танче, благодаря за отговора. Ана, от вас се иска само да дойдете  Wink Не е задължително да донесеш нещо, приготвено у дома, това е само идея. А за това кой ще дойде, трябва поне един месец преди датата да се планува бройката на децата, за да се търсят подаръци. Надявам се да успеем и тази година да се съберем и повеселим заедно.Три години подред се събирахме, да не прекъсваме добрата традиция  Laughing

# 516
ОК! Разбрах.
В такъв случай няма да ни броите за подаръци.
Ако дойдем, ще съм само с малкия и ще му взема аз някакъв подарък,съобразявайки се с подаръците на останалите деца. Peace

# 517
  • През девет земи в десета
Теди,на нас щом ще е в София срещата,ще ни е удобно и двете дати Peace Засега не се заформя пътуване  декември месец.Ако имаш нужда от нещо относно организацията звънкай по телефона или на скайп,с каквото мога ще помагам.

Ана,ние събираме някакви парички,сумата е символична,за да платим наема на залата и ако има аниматори за децата,подаръците са лакомства,миналата година Теди осигури спонсорите за тази цел и книжки,съобразени с възрастта на децата,за тях досега грижата имаше Кабо Алма.
Който няма възможност да приготви нещо домашно,може и купено да донесе,иначе си организираме кулинарен конкурс.Целта е да си направим купона,да се видим,децата да се налудуват,да си получат подаръците от Дядо Коледа и преживяването определено е много по-приятно от коледно парти в някой детски клуб Wink
Иначе нашата кака също няма да дойде с нас,виж Гого е друго нещо,още си е дечко Heart Eyes

# 518
  • София
тедивас, включвам се по въпроса за срещата. Аз бих дошла поне с двете по-големи деца, а защо не и с трите. Laughing Лично за мен датата 5.12 е добра, защото пък на 28.11 няма да мога.

Има ли нещо, с което мога да съм полезна в подготовката? В търсене на спонсори съм много боса и вероятно няма да мога да помогна, но в практическата част /напр., опаковането на подаръците Wink/ мога да се включа.  Simple Smile

# 519
Аз съм съгласна и с двете дати, но ако е коледно тържество, все пак ми се струва, че трябва да е през Декември...друг е въпроса, че на 5-и имам рожденничка, ама не вярвам това да попречи кой знае колко.... Теди, много си права, но как да ти обещая нещо, като празника на малката ще се прави според ситуацията - принципно ме бройте за!

# 520
Който няма възможност да приготви нещо домашно....

Ти купи ли си продуктите за еклерите?Мммммм...........

Да се изкажа и аз по въпроса - ще се включа активно в подготовката - поне моралната част, но когато наближи тогава ще мога да кажа нещо по-конкретно. И двете дати са добри, но защо напр. не се направи и на 06.12. - какво от това като е неделя? Аз съм и за тази дата, точно Сватятата да ни донесе торта от техния чрд, ако е останала.......Или пък защо да не е на 12-13.12.? Нека се съобразим с максимално повече хора за да се съберем повече семейства......Въпреки,че подозирам сега една борба за дати, всеки ще си дърпа неговата черга и май ще се насоча към това да държа дата към края на ноември - 28-29.11.......Все пак предния празник бе на 01.12., а 29 ще е само 2 дена преди това......

Моля, предлагайте и други дати! Нека всеки погледне календара, всеки да си спомни долу-голе ангажиментите си през декември и да предложи дата......Да, вярно до сега все в събота сме се събирали, но може и да разчупим този модел. А и ако се съберем към 10-11ч. - ще имаме време и да се приберем навреме, а и всеки да си подреди нещата още от предния ден за да не му е нанагорно в неделята.....

Апелирам....моля ви, момичета...Имаме възможност да се събираме май вече само 1 път в годината по масово......Моля ви, не пренебрегвайте този ангажимент доколкото е възможно. Дайте да се организираме, но наистина искам максимално повече да сме! И всеки да даде най-доброто от себе си.....То е ясно,че няма да угодим на никой, като се събираме толкова хора - все някой ще е сърдит(може и да съм аз напр.), но нека всяка от нас направи необходимите компромиси за срещата......

Фея, ти не си идвала до сега...Моля те, направи един компормис заради нас за почивните дни.....Пък после можем ние да дойдем да ти напазаруваме(и да го изядем) и да ти изчистим........

Ана, ще се пристрастиш към срещите ни, уверявам те! Грета, смело и ти при нас - отсъствия не приемаме!

Хубави почивни дни ви желая, момичета! Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 07:53 от Мама Цоцоланка

# 521
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на любимата ми вещица  bouquet
 newsm51 newsm59 

Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя,
 и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

bigdance2 Tada hbday

# 522
  • София
Момичета, така като се поразприказвате и се обнадеждавам, че среща все пак ще има  Hug Hug Hug

Цоци, би ли пуснала една анкета за датата, че аз досега такова нещо не съм правила  Embarassed Да кажем до края на месеца поне за датата да сме си изяснили нещата, пък по-натам ще действаме и за другите работи.

Тъщичка, вие ще успеете ли да дойдете? Другите мами от далечко, ще можете ли да ни удостоите с присъствие?

ЧРД на Вещицата! Бъди щастлива!   bouquet  bouquet  bouquet

Пешеходке, мила, ако се хареса датата 5.12. за празника, дали ще можете да си направите рождения ден на 6.12.? Много ще ни липсвате, ако и тази година не дойдете. Цоци, и вие дано да не пропуснете тазгодишния празник. Не сме се виждали от мноооооооооого време.

Момичета, ако имате други познати многодетни семейства, можете и тях да поканите, но трябва да им обясните, че ще се събират пари за подаръци ( около 6-7-лв. на дете, може би ) и че трябва да потвърдят за присъствието си на празника по-от раничко, за да знаем за колко деца да търсим подаръци.

Кабо Алма, имаме ли някакви пари за наем на помещение?

# 523
Чести рожден ден на ВЕЩИ!!!
Жива и здрава да си! Любов, късмет и спокойствие ти желая!  bouquet

# 524
Честит рожден ден.Желая ти много радост ,късмет и любов.

Празника е добра идея ,но аз не мога да правя планове отсега ,защото след последната операция незнам как ще съм с пътуването(то и сега си е кошмар)

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 20:40 от любЕТО

Общи условия

Активация на акаунт