МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 896
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Не е чесно - ще взема да сваля някое кило от смях!

Аз с удоволствие бих хапнала черешов сладкиш - и тесто от мокета - пак става! И сусамени соленки - не ме плашат!
С нищо не можете да ме уплашите - вие само донесете кулинариите си - и тогава гледайте!
Щом многодетните ви фамилии са оцелели - значи положението не е толкова трагично. Моите деца като не искат да вкусят моите "произведения" просто питат - Кога ще се върне тати? А мъжът ми даже не прави забележки - просто взема тигана и се залавя за приготвяне на вкусотии!  Е  за да не си кривя душата - мисля че и аз мога да приготвя вкусни неща - но това са сладкиши и теста предимно... ( Веднъж толкова бях изгорила един кекс... а децата гладни - чакат и като го видяха - решиха, че ще го изрежем от всички страни и ще изядем останалата част   chef )

Но това май съм го разказвала.... Така че се класирах на едно от челните места миналата година ( при отсъствието на конкуренцията в лицето на Каишка, Пиги и Нели диева, Валето с нейните таралежи - да не изброявам и другите че бяха много!) Но тази година никакви извинения не признаваме - още повече медиите много се интересуват от кулинарни конкурси. Така че вземете се в ръца и кулинарете!

Сега да честитя на всички празнували и празнуващи!

Само хубави неща ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 16:27 от radetok

# 601
  • София
Леле колко много рожденици съм пропуснала  ooooh! Да сте живи и и здрави всииииииииииииииички!

Момичета, да ви подсетя да поканите и други многодетни семейства за празника.Ако някой има желание да изпраща ЛС на майки, които не пишат от известно време, за да ги поканят, ще бъде много хубаво.

Аз мога да приемам на ЛС списъка на децата за празника с написани години, за да може да изберем най-подходящия подарък, ако решим да има такъв. Мисля че уточняването на бройката трябва да стане приблизително до 15.10., за да имаме време за търсене на подаръци.

# 602
Цитат
Пък и в замрежените си от сълзи очи, надали ще видят моето и на Бърборанка изкуство!
Немой така бе,ний за какво ще се бъхтим ? ThinkingЗа да ни гледат с премрежен поглед ли ?Язък ни убостите... ooooh!

Аз черешов сладкиш не искам ...Не съм му фен ....ще си нося сандвичи....Не ме занимавайте с кулинарни изпълнения и моля ви се - най-вече не ме комплексирайте! #Crazy

# 603
Е не искаш, щото споделих с теб как изчистих костилките на черешите, нали? Mr. Green

Аз с удоволствие бих хапнала черешов сладкиш - и тесто от мокета - пак става!
Аз книга мога да напиша за тоя сладкиш, Радеееее. hahaha
Крайният резултат само че беше...ъъъъ...хм....плачевен, ама не заради моите кулинарни неумения, а заради няколко клюкарки, с които се отплеснах в чат и заради които забравих да сложа черешите. Twisted Evil
Още помня, че бяха 300 гр, измерени прецизно с електронна везна, обезкостени и оваляни в брашно, както си пишеше в рецептата, абе всичко както си трябва.
Та така...
Пак ще се редактирам...
Адаш, това ти ли си?И това животно сега ако ми кажеш, че е живо? Shocked И къде са всички тия красоти? Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 21:31 от пепел_от_рози

# 604
Нещо съм се объркала, не не е защото съм "проста"
Просто съм НОВА на това място.
Сега вече може  да се видя и моrте снимки, те не са само на моето семейство, има ги и нашите приятели и роднини, нооо тези който виждате често сме НИЕ.
Съжалявам за грешката и потвърждавам присъствието с на срещата.
Хубава вечер!
И това са снимките, надявам се да съм попрадвила профила си.
http://www.snimka.bg/?profile,albums

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 22:12 от Lilia Ninova

# 605
Нещо напоследък хич нямам време за  форума - тъкмо отворя страницата с темата ни и хоп! сетя се за нещо дето ме чака отдавна да го свърша - пране за простиране, гладене, готвене, подреждане, деца за взимане/водене до училище, голо бебе, гладно бебе ... та, да не ми се сърдите, че нито пиша, нито чета!
Даже и рожден ден не празнувах - бях на родителска среща на хора на софийските момчета. На 25-ти имахме и годишнина от сватбата - 10години семеен живот, ама четвъртинката ми (двамата не сме половинки на едно цяло, защото ни казаха че сме на половин акъл  #Crazy) беше в командировка точно тогава.
Тази седмица уж съм на по-лек режим - учениците ми са на зелено училище в Банско (Рени, дали не си ги мернала някъде?). Обаче Гери звучи много унило по телефона - мъчно й било за мама, искала да се връща... Та не знам дали да не си направя една кратка екскурзийка натам, да успокоя момиченцето си, пък и на мен ми се ходи newsm78
Като сте подхванали кулинарна тематика, да се отчета и аз  - за пръв път ми се случи да изхвърля торта, поради отвратителен вкус hahaha  chef hahaha
Трябваше да е желирана торта с малини, но първо блатът ми се натроши в ръцете, после малините ми мухлясаха, за капак забравих желето във фризера (тръбваше просто леко да се стегне). Само кремът от сметана и крема-сирене ставаше за ядене, ама много се ядосах и всичко отиде в кофата ooooh!
А уж се водех добра готвачка и правех добри торти...

За празника като прочета по-подробно ще напиша със сигурност дали ще идваме, но засега нямаме пречки и се надявам да не се появят.

# 606
Наслуки,и мен ме няма във форума поради същите причини... ooooh! А и вечер,когато всички вече спят успявам само да прочета постовете ви,да се нахиля (без глас,та само се тресе леглото... Laughing ( от хиленето де! Crazy )) и да поспя,докато Лора не реши да се събуди да суче по някое време,Рали се разреве от някой сън и т.н. Но иначе е купон! Peace
Не съм се заглеждала в детските групи,но ще започна!А и ще се радвам да те видя отново-хем имам да ти връщам спасителните панталонки на Билянка  Hug

Лили Нинова,трябва да влезнеш и да направиш албума обществен,за да можем да ви видим или да дадеш потребителското име и паролата.Но първото мисля е по-лесно  Peace

Лилянке,не зная каква е историята на черешовия сладкиш,ама да знаеш,че на всякакво сладко не прощавам,особено,когато е приготвено с приключения   Hug

За нас да кажа-добре сме всички!!!В неделя сложих на каките ваксини против грип и се надявам тая зима пак да  мине без болести.Та се надявам и за срещата да успеем-поне откъм здравословни препятствия ще сме застраховани.Лора става все по-интересна и за момичетата и за нас-започна да пее,да търси комуникаци,да иска само в ръцете и по възможност отсреща да я забавляват поне трима  Naughty

Спокойна нощ и дано утре започне прекрасно за всички вас!

# 607
Майките на бебета, само да сте посмели да не дойдете! Такава нега ме е налегнала... Сега преговарям с вуйчото на едни тризнаци + батко, дано успея да ги придумам да дойдат. Представяте ли си, три 6-месечни тризнака! Направо ме сърбят ръцете! Марти вече надали се дава толкова лесно, а и Галинка и Полито...

# 608
  • София
Ето я моята сладка племенница: http://maminkavania.snimka.bg/baby/boryana.427221.15146188
Днес като ми я прати сестра ми по телефона и голямо гушкане на телефона падна hahaha
Голямо вълнение било това да си леля...Не ми се мисли какво ме чака като ме направят баба  Mr. Green Най-спокойно ми е да съм си само майка!  Laughing

# 609
Здравейте отново. Сега успях да ви прочета спокойно, защото малките спят, татито също и аз имам 10 свободни минутки. И желанието ми да дойдем на срещата става все по голямо, като ви виждам колко сте забавни Grinning . Честито на маминкаваня за племенничката.Да ви е жива и здрава, много щастлива,усмихната и лъчезарна!   Party Time  Tada ЧЕСТИТО! И аз ще си имам племенничка или племенник края на февруари ,началото на март. И така аз и моите сестри ще бъдем с по три деца  newsm03 , и ставаме: майка ми с три, аз с три,близначката ми с три и кака ми с три  деца Laughing. Ама на мен ми се искат още. Две момиченца близначки да си имам  ,но...тати не ще. Reni_mats доволна лиси от ваксините? Аз малко се притеснявам да им бием. Миналата година изкарахме на клеева тинктура и бях доволна.Татянка-бърборанка аз много обичам сладкиши,ама многооооо....
Мили майчета аз ще говоря с моя мъж дали можем да дойдем,пък дано се съгласи,но тогава ни чакат много празници. края на октомври голямото ми момиченце става на 7год. ноември аз и племенничката ми р.д. . ноември имаме и годишнина -11 години от сватбата,а началото на декември и тати  има р.д.  Joy Joy Joy Леле затрупах ви с информация за нас Embarassed , моля за извинение. Добре де, спирам smile3503 преди да сте ме изгонили от тук newsm62 .  И така чао от мен на всички вас, извинете че не ви споменавам по именно,но сте много ,а на моята възраст трудно се помни Laughing Пожелавам ви здраве,щастие, много усмивки, послушни дечица,по послушни татковци newsm62 и Бог да ви пази!  Hugпрегръщам  ви    wavey

# 610
Ванчееее, прекрасна е!  newsm45 newsm45 newsm45 искам и аааааз!

Сузи, сега е момента да доведеш огромната си (и благословена ) фамилия, наистина ще е удивително!

# 611
Reni_mats доволна ли си от ваксините?

СУЗИ,доволна съм от ваксините и затова им сложих отново.Иначе Виктория има астма и е склонна към бронхити,което автоматично и докарва и пристъп на задух.Ралица пък,прави гърчове при температура над 38 С  ooooh! . И предпочитам да си спестя тези "тръпки"! А сега и с бебето вкъщи-съвсем ми се иска да избегнем болестите  Praynig
Много ви се радвам на голямото семейство-дано повече хора взимат пример от такива щастливи,пълни домочадия!

МаминкаВаня,прекрасна е малката Борянка!Много да е послушна и кротичка,за да е лесно на мама да я обгрижва (че,ако се яви леля и...   Laughing )

# 612
Майките на бебета, само да сте посмели да не дойдете! Такава нега ме е налегнала... Сега преговарям с вуйчото на едни тризнаци + батко, дано успея да ги придумам да дойдат. Представяте ли си, три 6-месечни тризнака! Направо ме сърбят ръцете! Марти вече надали се дава толкова лесно, а и Галинка и Полито...
Пеши, Марти все още обожава да го гушкат. Цял ден се изрежда кой ли не в офиса ми, "за да се зареди с положителна енергия". Цитирам дословно една от фенките му. Но от утре няма вече-Марти тръгва на ясла. Дано да му хареса!
Аз отдавна не съм писала, само ви чета. Какво ли и да пиша-все едно и също. На големия му е добре в новото училище като изключим, че тази сутрин чак със сълзи рева, че не му се ходело пеш. А дотам са някакви десетина минути. По-малкият още е на ваканционна вълна-гледа да надраска набързо домашните и да излезе да играе. Във вторник ще има рожден ден и днес ще отидем да уговорим в заведението. Най-големите ходим на работа, за да има за най-малките и така.  Simple Smile Не, че и при нас не се случват разни пълни с емоция случки, но аз им се кефя на момента и после ги забравям.  Embarassed Ужасна памет имам-всичко се изтрива.
Надявам се да дойдем на срещата - като знам колко е весело и за нас, и за децата!
Целувки на всички ви!  Hug

# 613
Здравейте,
и аз тук за да ви следя, когато ми остане време. Много се радвам , че сте толкова задружни. И аз имам 3 деца, а и имам много познати с 3 деца.
http://picasaweb.google.com/nikolaj.nakov
това е моето семейство  Sunglasses

# 614
  • Пловдив
Марти си има още една фенка  bowuu - нали си знаеш  Hug Ще падне голямо гушене  Hug Аз си заплювам ред!!!!

Добре дошла на petipeti   bouquet . Много хубаво семейство имаш! Благодарим, че показа снимки!

Стефче, видях те че четеш - хайде кажи колко пораснаха децата през това лято?

Общи условия

Активация на акаунт