МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 115 326
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
Да няма грешка newsm12 , нещо не схванах това с яслата?
Shocked  щото и аз .... newsm78

# 631
  • През девет земи в десета
Леле момичета,уморихте ме от смях,имайте милост,цялата къща се тресе  rotfImao

Грета Д-тата на кифтетата са момчета Laughing

Нямам време за писане,на нова работа съм,няма нет там или поне не за форум и скайп,само за мейла и то служебния Crossing Arms

Дреби пък го гледа свеки и днес я взех направо пищяща,не знам ако ходеше на градина дали щеше да е чак толкова разстроена Thinking

Такива работи,затова да не ми се сърдите,че съм толкова кратка,поне намирам време да ви изчета Wink

# 632
Цитат
Да няма грешка newsm12 , нещо не схванах това с яслата?
Shocked  щото и аз .... newsm78

Joy Joy еми как ще схванете...така е като чета м/у редовете...то с три деца...... Whistlingи после само редактирам Rolling Eyes
Рениса, извини ме!Въпроса ми не беше към теб, а към anedi

А за Д-тата на кИфтетата се сетих десетина мин. след като го написах.......нали показа снимки от първия уч. ден......две момчета, по-малкото държеше разкошен букет......ако пак не съм объркала нещо  Joy Joy

Гад такава, посмя се на мой гръб,а Crossing Arms hahaha
Успех на новото място!

# 633
Здравейте майчета. Леле Julis правиш невероятни неща. Наистина невероятни,добре че скоро имам рожден ден,та трябва да получавам подаръци  Wink  Joy  Joy  Joy . Спирам с шегите,наистина това са невероятни неща,изключително красиви.Това е не просто талант-това е дарба. Страхотни са!!!  А аз днес помагах на моята първокласничка за домашното,трябваше да нарисува къща и домашен любимец. С къщата се справих някак си- казвам някак си ,защото изобщо не ме бива в изкуството Joy ,та и казвам: хайде нарисувай си я сама, а тя ме моли аз да и я нарисувам.Викам- хубаво, и без това рисувам като 4годишната ми дъщеря newsm62 , но и казвам ,че ако госпожата попита няма да я лъже,а ще каже че сме я рисували двете,понеже аз рисувах а тя оцветяваше, а е лошо да се лъже( изнесох  й поредната лекция за доброто възпитание и че Бог не обича да лъжем),та за това да не казва че е рисувала сама ако я попитат,защото ще е лъжа.А тя ме гледа мило,мига насреща ми  newsm03 и вика: " ще и кажа,че с Божията помощ и тази на мама съм я нарисувала Joy  newsm62  Joy . До тук добре, но като стигнахме до котката закъсахме-понеже тя искаше  да рисуваме котка за домашен любимец,и след няколко мои опита детето..... си я нарисува само Laughing . Та Julis наистина се възхищавам на нещата които правиш,като знам за мен колко е трудно да нарисувам едно котенце Embarassed .  Зла гад пожелавам ти приятна и спокойна работа. Иначе мили мами, днес казах на тати за  срещата и че ми се идва,но той не отговори нищо ,та утре пак ще опитам. Пак се разприказвах,но май аз винаги съм доста приказлива. Пожелавам на всички вас,ама на абсолютно всички мами много весел и усмихнат  moresmile ден утре(вече днес),толкова усмихнат та чак да  nazemiata паднете от смях, естествено без да се нараните Joy . Прегръщам ви силно ! А, само да ви кажа,днес срещнах една кравичка,която бягаше  cow ,понеже не искала да става на кюфтенца Wink . ps.Надявам се да разбирате странното ми чувство за хумор-относно кравичката, но ако все пак съм ви обидила-най  Heart сърдечно моля за извинение newsm03. До скоро bye .

# 634
Абе, нахиленитееее! Вчера голямото момче на Вещи е пораснало пак, а вие....! Вещи, остави ги тия, да ти е здраво, умно и леко да пребягате през пубертета - и ти и той! Зло да забрави цялото ви семейство!

Новите мами, радвам се да се запознаем, добре дошли тука! Както вече бяхме изписали на първа страничка - не е нужно непременно да сте луди за да сте многодетни, но все пак помага! Ще видите, че освен да се лендзят през пост, през два, мамите тука умеят и много други неща и то до съвършенство - просто трябва малко време да свикнете.

И къде моля видехте снимките на Рениса???  newsm78 искам и аз и .... добре завърнала се! Да даваш подробен отчет за децата, студента, шипките, кмета и пр.!

Кюфте на скара, изумена съм от извора ти на вдъхновение! Може да се пробваш също с "Дръжката на тигана", "Компот от сини сливи", "Шарнирен болт"... много са никовете, които ме изумяват, но тези със сигурност ще грабнат статуетката за най оригинални! Пепел(янке), некъде си изкривила в паралелните светове!

Цоцоланке, има ли нови снимки на Бебка или няма - сега не ни дръж в напрежение!

Сузи, образ си ти! Мойта мома (нали е луда за коне), и ме моли - мамо, моля нарисувай конче. Рисувам аз и тя щастлива носи на тати да види "кончето", а той - това мравояд ли е, татиното?  Embarassed

Пикасо, броя всеки ден закъснение на обещаното и .... ще плащаш в еклери, да знаеш!

Пиги, кажи за новата работа - как, защо, къде... Успех няма да ти пожелавам, щото както те познавам си го носиш с теб! Дано да е лека и безаварийна! Не като моята, вчера така се втурнах да разпечатвам едни документи, че изсипах кафето с мляко върху клавиатурата и цял следобяд сглобявах и разглобявах копчета.... Днес ще мирише не толкова на кафе отколкото на кърмачески център, дано поне работи....

# 635
И къде моля видехте снимките на Рениса???  newsm78 искам и аз и .... добре завърнала се! Да даваш подробен отчет за децата, студента, шипките, кмета и пр.!

В подписа й Grinning

# 636
 Embarassed Embarassed Embarassed За свое оправдание ще кажа, че нищо не излизаше в подписа и, но после видях че на всички е така - просто нета нещо ми се бави...Благодаря Грети, вече видях!

Рениса, прекрасна е Евангелия, а батковците сияят!

# 637
  Да няма грешка newsm12 , нещо не схванах това с яслата? newsm03

Каква грешка? Няма грешка, най-малкият е на ясла вече 9-ти ден и вече свикна, добре се чувства. Храни се, яде, сам заспива, даже много неща е научил. Намирам промяна за тези дни в него-заиграва се вече като по-голямо дете, вчера танцуваше, някак изглежда пораснал на "акъл" Simple Smile. Вече всички сме по направления-ясла, училище, работа...Не е лесно, но...справяме се.
Иначе...благодаря за топлото посрещане на всички мами! Поздрави и лек ден!

# 638
Добро утро! Hug
първо докато не съм забравила покрай хиленето...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на голямото момче на ВЕЩИ! Зло да го забрави! Само радости и успехи да жъне!
Пиги /Гад - видях преоткрила си ЗДРАЧ Peace Ние в наш`та къща сме и фенове. Четем , препрочитаме... луд умора няма. Скоро я препоръчах на приятелка, която ми се обади по телефона и сега цитирам:
"Много си лоша, как можа да ми дадеш да я чета...сега... и аз искам да стана вампир" Joy Joy Та така със здрача.
За всички фенове на Хари Потър да спомена че излиза на пазара нова поредица Тайните на безсмъртният Никола Фламел и вече АЛХИМИКЪТ е на пазара Hug втората част "Магьосникът" все още не е излязла но уверявам Ви - ще ви хареса. Пак подчертавам - за феновете на Хари Потър!!!! Mr. Green
Мамо Сузи - благодаря за оценката.  Hug и аз си харесвам нещата...лошото е че нямам време за тях и само по поръчка или за подарък ги работя... Embarassed

...Кюфте на скара, изумена съм от извора ти на вдъхновение! Може да се пробваш също с "Дръжката на тигана", "Компот от сини сливи" , "Шарнирен болт"... много са никовете, които ме изумяват, но тези със сигурност ще грабнат статуетката за най оригинални! Пепел(янке), некъде си изкривила в паралелните светове!....

Пешииииииии луда ли си newsm78 Joy Ей сега като ги засменя...няма да имам време да и отреагирам  Joy Особенно в шарнирен болт първото което се сещам е капак на тоалетна чиния!!!!!Те са с шарнирни болтове Joy

Спорен ден девойки! Hug Ние се грижим да не ви потъват гемиите и затова се бъзикаме - да разведряваме обстановката!  bouquet

# 639
Вещи, мила, зло да ви забрави!  bouquet
Честит празник на твоето момче, да ти е живо и здраво! baloni
Така е, като не черпите ама, ние тук кат гладни кокошки просо сънуваме.
Пеш, не ми харесват твоите предложения за никове. Mr. Green
Предпочитам ушав от сини сливи, все пак не съм първа младост, на тслата дръжката, за болта не ми се коментира Ич... Twisted Evil
И все пак за сега ще си остана кИфте, щот си имам моя асоциация за това. Embarassed Ще ме обикнат още повече тия дето пият бира, пепелта ми идва твърде романтична на фона на лигавенето тия дни. Embarassed
Спомням си как веднъж моЙта мАж правеше кебабчета на скара, ама на стълбищната площадка и аз излизайки като фурия, по скоро като мечка, настъпих едно кебабче, което по умел начин се превърна в кюфте в ръцете на Пепелянков.Пльосна го на скарата, без изобщо да му се церемони.  hahaha
Ай, спирам с глупостите за сега, молИм за извинение. Mr. Green

# 640
  Сега разбирам какво съм изпуснала през тези две години. Много се радвам, че отново съм с вас. newsm51 Но в същото време ми е неприятно, защото компа се завърна заедно с прекъсналия студент. Weary Какво да се прави трудно му било. Тази година ще си вземе изпитите, ще поработи пък до година живот и здраве ще запише. Търсим работа във Видин или в София.
   Нашият татко се връща от Англия на десети /гурбетчия от три месеца/ и тогава заедно ще го мислят. newsm12 Решат ли в София първо вас ще питам за квартира. Но този път компа си го не давам. Wink
  Малкия бати не му се отдава много ученето и затова е в ПГ със специалност   chef готвач. Да хване занаят.
   Ева вече е във втори клас. Отличничка е, колкото е красива толкова и умна. Поне пет кандидат зета имам. Laughing Но си имаме здравословен проблем- пилешки гърди в дясно и наченки на скулиоза. newsm45 Някак си го приех и сега се борим двете. Носи пластина на гърдите, прави ЛФК и трябва да спортува. Много е упорита. Heart Eyes Плуване е най- добре, но в нашия град няма. Затова и аз гледам към София... Около 20 ноември сме на проверка в Горна баня и можем да комбинираме със срещата.
   Когато си припомня как ставаше със снимките ще ви пусна нови. Извинете, ако съм ви досадила с бръщолевенето си. smile3505
    Приятен ден! smile3525
       Вещи да ти е здраво момченцето, да те радва... bdbaloni на патерица!

# 641
Здравейте, момичета!   bouquet  За почитателките на Марти-той е вече втори ден на ясла. Очаквах днес да се разплаче, но нищо подобно. Явно още не се е осъзнал. Вчера питам госпожата дали си е играл с децата, а тя ми отговаря:" Ама как ще го пуснем при другите, нали ще го смажат!"  #Crazy Единствено ме притеснява, че малко го хранят. Той нали си е дребничък и те си мислят, че малко яде. Не можем да наваксаме следобед-все вика:"Ам, ам!" и аз пъхам в устата.     chef Тази сутрин му дадох един банан за лека закуска в 7. Така до обяд ще е сит, а после ще го приберем и всичко ще е ок. От понеделник ще оставаме цял ден.
Най-големият донесе първата си тройка по български език. Вече и той псува началната си учителка, че не го е научила нито да разказва, нито да съчинява, нито нищо. Зор ще видим!
Средният във вторник ще има рожден ден. Вчера трябваше да обясни на съучениците си в кое заведение да дойдат. Снощи го усетих, че нещо не я е свършил както трябва и тази сутрин го заведох до класната му стая. "Колко деца разбраха къде ще бъде рожденият ден на Исо? Я си вдигнете ръцете."-Точно 3.  newsm78 И то тези, с които си играем всеки ден и затова знаят.
Грете, как успявате да си пазите мястото в яслата? Аз исках Марти да го пусна през пролетта, но не можело. И да не сме си мислели, че няма да го водим, защото имало голяма опашка след нас.
Слънчев и усмихнат ден на всички ви! Hug

# 642
Рениса, не знам какво е това зболяване...дано се оправи малката Hug

Валя, от градината ми казаха, че като плащам половин такса (20лв) всеки месец ще й се пази мястото.
А какъв е този наплив при вас не знам.При нас яслата е почти празна-все пак са си още бебета , някои от наборчетата дори още не са проходили.

Така е, като не черпите ама, ние тук кат гладни кокошки просо сънуваме.

кИфтетааа, кифтетаааа

# 643
Здравейте, мацки  bouquet

Привет на новите попълнения - да сте жизнени и щастливи с прекрасните си дечица!  bouquet

Сега една питанка (Джули мй ще е най- в час)Щ: нещо да можете да ми кажете по тази тема -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432910.0

Тенкю ви много и приятен ден  bouquet

# 644
  • София
Валя, Марти обядва ли в яслата? Как се справя с храната там, пасират ли я? Галина дъвче без проблем, но ако й давам обяда на по-големи парчета, бързо й омръзва и след 4-5 пъти започва да го отказва. Тя  още не ходи на ясла- ще я пусна в края на ноември, може дотогава вече да е напреднала с дъвченето. Simple Smile

renisa, много са ти хубави децата, особено Ева, която е направо красавица! Съжалявам за заболяването, което са й открили. Sad Какво точно представляват "пилешките гърди"?  Изненадана съм, че във Видин няма база за плуване. Дано да намерите начин да дойдете в София! Peace

Аз жонглирам между работата, бебето и два броя ученици. Simple Smile Засега се справям що-годе успешно. Зорница ходи с желание на училище и много се старае, а на баткото май му харесва, че имат повече учители и нови предмети. Wink Ще трябва да заляга повече на математиката, че е позабравил сума неща след ваканцията. Thinking 
Галинка още не е проходила- клатушка се насам-натам като пате, сега лека-полека усъвършенства ходенето за една ръка. Laughing По всичко се усеща, че влезе във втората годинка- проявява характер, опитва се да се налага, интересува се от всичко и всички.  Grinning Интересна възраст.....

Маминка Ваня, с малко закъснение, честита племенница!  bouquet Да е жива и здрава! Има да си я гушкаш сега..... Wink

Добре дошли на petipeti  и anedibouquet

Общи условия

Активация на акаунт