Августинки 2009 - тема № 55

• 12 724
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, в петък бях на преглед, бебка е станала 3,750 и вече е време а не излиза още Sad( имам 4 см разкритие и грам контракция Shocked А днес цял ден май тапата ми излиза ...едно слузесто като сопол с кръвчица и доста гъста консистенция  Shocked Мислите ли че е нормално цял ден да ми се точи така ??  Вече искам да раждааам Sad( Утре пак съм на преглед и дано да тръгне туй бебче ..

Това, което си описа е моето раждане, но вече с болката  Laughing Май май раждането ти ще е леко и бързо  Hug Пожелавам ти го с цялото си сърце  Peace Скоро ще да е  Flutter Grinning

Момичета много благодаря за комплиментите  Hug А татко му е много щастлив, че тооооолкова си приличат  Laughing

# 166
  • Ах, морето
Честито на всички нови мамчета! Да са им живи и здрави бебенцата и много да слушкат!

# 167
Здравейте на всички   Simple SmileАз съм Таня и ще се радвам да съм една от "Августинките" Терминът ми е 30.08.09 и очакваме момченце. Peace

# 168
  • София
Здр. и от мен, аз да се отчета днес бях на запис на тонове и на преглед. Тоновете добре докторкота каза че нямам никакво разкритие и каза че ще чакаме а термина ми е за утре. Но да ВИ се оплача какво ми се случи след като ме гледа за разкритие и видя че нямам нищо ме прати да си ходя в къщи. Като се прибрах след окло два часа ми тръгна едно кафеникаво течение което вече го няма, даже ми боля и коремчето. Помислих си че от това бъркане ще ми предизвика раждане, но дано да бъркам. Ох стана мн. дълго извинявайте. Оплаках Ви се. Лека вечер от мене.

# 169
Честити рожби на Стела, Долс, Рибката и Вики!   bouquet

Добре дошла на Драмбуе, леки финални дни и здраво бебче ти желая!  Hug

# 170
честити бебоци на всички мами,които са родили днес,да са им живи и здрави и много щастливи

Данче,Бобко е много сладък и е одрал кожата на татито

# 171
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Така както е тръгнало да оредяват редиците ви хайде и аз да се представя - И аз съм Таня , от Бургас съм , бременна съм почти към края Simple Smile терминът ми е 17-ти август. Имам по-голям син - на 7г. и половина. Чета ви почти от самото начало , но така и  не се решавах да пиша по- рано Simple Smile

Честито на всички майчета , които гушнаха вече своите беборанчета Simple Smile леко раждане на всички останали а аз ще се опитам да се списвам по-често   bouquet

# 172
Цвети, Калина каза, че за раждането ти дават еднократна нощница (сигурно от онези прозрачните), а после в родилно си си с твоя.
Янчето ще я разпитаме като ги изпишат.

Не знам дали не искат памперси на Памперс, защото май при изписването дават подаръци от Памперс. Или после ги получаваш по пощата. Като раждах Ивка беше така. По пощата съм абсолютно сигурна, че подаръците бяха от Памперс, но при изписването вече не помня какво даваха.
Сега дават ли подаръци някъде изобщо?
Нощноците не са прозрачни, много яко синьо Simple Smile са, обаче запарват отвратително.
За памперсите изрично пише да са на Памперс в пакет 24бр неотварян! Shocked
Подаръци дават на памерс, на нивея, на не помня още кой ...  две торбички в комбинирани рекламни материяли, кремчета, памперси, списания, прах за пране...всякакви щуротии и ти записват адреса да ти пращат още по пощата.
 Въпрос: чай на Хип против колики или БиоГая - капки? какво ще ме посъветвате?

# 173
  • София
Здравейте,момичета,
не можех да пиша ,че свекърва ми беше на гости,но се постарах да ви изчета! Simple Smile Най-напред ,ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА!!! Wink ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ! Няма да изброявам за да не пропусна някой и после да ми се сърди!
  В събота ходих на запис на тонове и ми направиха и преглед за разкритие.Имам си 1 см!!!Първоначално бях много щастлива,но всички ми казват,че така мога да си откарам и 2-3 седмици.После имах течение с тъмно кафява кръв,но акушерката ме беше предупредила та не се шашнах.Оттогава май си имам контракции всеки ден по-малко-боли ме корема ниско долу все едно ще ми идва,но пък не усещам втвърдяване  newsm78
  В сряда пак ще отида до МД да ме видят и се надявам да имам повече инфо.
  Уф,май пак имм гъбички-направо ми писна,за 3 път ми е.Тъкмо се изчистя и след 2-3 седмици пак Sad Дали е опасно за бебето ако при раждането инфекцията не е напълно излекувана Sad
   И аз нямам търпение да изпишат Янчето и да разказва.А каква е тази цена за епидуралната 300 лв!!!Тия нормални ли са?В МД е 100 лв,а в някой болници е безплатна.Как е възможно да има такава разлика?!!!  Shocked
  Сънчо,лекарството се казва Арника монтана,аз си взех 5СН (пета потенция),струва около 3 лв Simple Smile  (ако някой друг не ти е отговорил).
  Данче,Бобко е ужасно сладък,но наистина се е метнал на татко си Simple Smile 
Гери
,наистина си си изкарала акъла с това раждане.Дано не ти се случва повече пона до 20ти Simple Smile
 Сладки сънища на всички и много нови бебчета от утре! Wink 

# 174
За привържениците на естественото ражданем ето една много интересна статия.

http://open-senses.blogspot.com/2009/03/blog-post_2688.html

Добре дошли на новите мами - Таня и Таня от мен - Таня  Mr. Green и лек финал със сладки бебчета ви желая

Честити бебчета на Долс и на Вики, много да ви радват

# 175
  • На плажа
Трейси,ти какво бебче чакаш,понеже в момента чета за изцепките на мъжете,твоят бил голям художник  Mr. GreenКак само е нарисувал бебето  Joy

# 176
Момченце чакаме. Мъжлето взе, че позна  Mr. Green отрано казваше. че знае  Joy

# 177
Ами, в една стая ли спите?
DIM, благодаря! Ти си майка, героиня!
Чочосан, Данче, добре завърнали се вкъщи!
Хрисето, това с 40дни вече е отживелица, много по-рано ги извежат бебетата, все пак им е хубаво и кротко навън, стига да не е много силно слънцето, да няма силен вятър или да въли дъжд.

Чеситти бебенца на Сънрайз, Невчето, Елиа, Стела, Рибката, Долс, Вики! Много радостни мигове заедно и да имате кърма да папкат!

Пете, може да изцеждаш малко с помпата, а на бебо да си стига за папане от цицата.
Гери, хубано е, че си запазила спокойствие.
Бояна, вигантол всъщност е вит Д.
Съгласна съм с Люлякова за нощното хранене, даже се препоръчва в 3 часа сутринта за стимулиране на лактацията.
Данче, епидуралната 300в ли е станала или това е заради ВИП пакета, които си ползвала. Много сладки снимки.
Чочосан, давай кърмата - тя е най-ценна.
Добре дошли на Драниту и Магаренце. С Драниту ни е еднакъв термина, ще видим дали ще го дочакаме-аз съм огромна вече.
Калина, на нас Био Гая ни ги бяха препоръчали и изписали по време на една чревна инфикция с растройство. Стимулират и изчистват.
Лека нощ! Ходихме да закараме тати на влака за Бургас - заминава и Даниел беше въодушевен от светлините, видяхме и три самолета съвсем наблизо до нас.

# 178
Добро утро момичета Колко ли бебчета ще има днес newsm78 Laughing
Добре дошли на новите мами
Ох, днес ще е топло и пак ще пазя апартамента
Погледнах ценорсписа на Шейново и наистина там пише епидурална анастезия -300лв.

# 179
drambue добре дошла!  Hug Аз съм Гери

Дю как си ти, как се чувстваш? Какво прави моята адашка?

Хайде в този хубав ден да има много сладки бебета!

Общи условия

Активация на акаунт