Августинки 2009 - тема № 55

• 12 724
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Пете ама голям бонбон е твоя Алекс!

За Лили последно знам, че щяха да я изписват в събота.

gemma пии но-шпа 3х2, ще те отпусне.

giuli термина ми е на 2 септември, но по всичко личи, че ще е по-рано. Дано да остискам до средата на август.  Praynig

# 196
Джема, аз си гладя дрешката непосредствено преди обличане или пък си изглаждам две бодита предната вечер (да имам едно резервно, ако се напишаме или нацапаме нещо). Така или иначе всичко на всичко имам две пелени, два чаршафа, едни обиколници, четири бодита, един гащеризон, два чифта чорапки, едно малко лигавниче и две хавлийки... Повече не ми трябва, че бързо растат. Имам и други дрешки, но те вече са следващия размер и още не ги мисля.

Честита радост на Италиана! Много здраве!

# 197
  • София
А Петя видях ВИ. Пу Пу големи сладури сте.

# 198
Здравейте момичета!
Днес мама kiki:) от Варна роди една малка русалка 3150 гр, 50 см

Честит сладур на мама Италиана, да слуша и много да радва мама и тати!
napetia и dancheto - бебоците ви са страхотни! С нетърпение очаквам албумчето да се напълни с малки сладки пухкави бебоци!

# 199
Честито на Кiki за щерката! Да расте здрава и много да я радва!!!  bouquet

Тези хапчета Арника за какво се пият?

# 200
Благодаря за милите думи момичета!
Аз нямам много време за снимки, но се надявам малко по малко да го нащракам, че и дядо,леля, чичо и каките са в Поморие и не са го виждали. Мисля да пускам мама да си ходи в края на седмицата, та ще му направя малко снимки и клипчета да им изпратя по нея.

Славенче, аз имах превръзки Либрес, но установих, че не ми вършат работа в родилното и си взех превръзки за бременни, те са огромни, като памперси и не се притесняваш, че ще се олееш. Иначе сега си ползвам нормални в къщи.

# 201
 Hug Здравейте, момичета!!! Честито на новите мами и сладките им бебчета! Да са ви живи и здрави, за радост на цялото семейство!
Аз се позагубих, преди десетина дни се преместихме и там нямам интернет, а днес съм в офиса по задачки, та влизам да драсна и да попрочета. Мислех си за вас тия дни, и то наистина имало много новини, откакто изчезнах. Браво, браво! Майки-героини! Аз още си чакам... Преди седмица бях на преглед, бебето беше добре, по всички признаци беше готово да излиза, в смисъл доносено, в норми и т.н., но ни кьорава контракция, ни разкритие... та така, чакам си.  Mr. Green А бебето се върти ли върти, ребрата ми какво преживяват  ooooh! и ниско, ама много ниско долу рита, изпъвам се като струна от болка  #Crazy Но какво ли ви разправям, то сигурно всички сте така  Hug
Стискам палци на всички и пак се изгубвам, без интернет до... не се знае докога  Tired
Успех, леки раждания и здрави бебчета!

# 202
Честито на Италияна малък юнак да ежив и здрав.
Честито на Кики принцеса да и е жива и здрава.

# 203
НА НОВИТЕ МАМИ ДА СА ИМ ЧЕСТИТИ БЕБОЦИТЕ!

На завърналите се дано свикнете бързо с бебчовците, а тези които ще раждат днес мноооого стиснати палци !

Петя, Данче малките са направо бонбончета да ги схрускаш.

Момичета и аз вече нямама търпение, но нещо взе да ме хваща шубето, пък и мъжа ми го няма до другата неделя, та дано издържа до тогава. Ама наистина взе да ме хваща страха, макар че иза незнам от какво ме е страх повече - от операцията или от товаъ което предстои.

# 204
Честити бебенца на всички нови мами - няма  да ви изреждам да не изпусна някой!
Започна бебевалежа!

А и снимките на Данчето и Напетиа  с малчовците са много хубави!

# 205
Честито на всички мами, които вече гушкат своите бебчета, да бъдат живи и здрави и много да ги радват!   bouquet  bouquet  bouquet
jara_r , arnica montana се използва като основно лекарство при при травми на меките тъкани, в т.ч. след операция и раждане, където бързо намалява болката, спира кръвотечението, помага за ускореното всмукване на   кръвоизливите.Незаменимо антисептично средство за предотвратяване развитието на сепсис и пиемия. На мен хомеопата ми го предписа една доза от 3 гранули вечерта преди секциото, на следващият ден след като изляза от упойката на всеки час по 1 доза и през следващите дни 3*1 доза.
А аз днес имам повод да почерпя, остарявам с една година.

# 206
Момичета, didk@ е родила син Ивайло на 19.07, 2700гр. 47см.
Да й е жив и здрав и много да радва мама и тате!

Честит рожден ден на Красуна, много щастие и един пухкав бебо за подарък!  nbirthday newsm32

# 207
здравейте бих искала да се присъединя към вас терминът ми е за 30.08. ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ Hug

# 208
  • На плажа
Честито на Кики,дидка и италяна,много весели моменти с бебоците
За превръзките,аз първия път си взех едни роза ,от тези дебелите без крилца,по-добре се чувствах с тях,и естествено много лигнин.

# 209
Joanna87  - аз също ще раждам там. Ти на кой си се спряла - доктор да раждаш?

аз съм се спряла на д-р Василев.Той ми следи бременността.

Общи условия

Активация на акаунт