Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е магнезий и какви са неговите ефекти по време на бременност?
Какви са ефектите от желязото по време на бременност?
Какво е значението на изследванията на течението и секрета по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е магнезий и какви са неговите ефекти по време на бременност?
-
Какви са ефектите от желязото по време на бременност?
Желязото е основен минерал по време на бременност, тъй като подпомага производството на червени кръвни клетки и подобрява кислородния транспорт в тялото. Въпреки че може да причини разхлабване при някои жени, това не е обичайно за всички. От съществено значение е да следвате индивидуалните указания на вашия лекар.
-
Какво е значението на изследванията на течението и секрета по време на бременност?
Изследванията на течението и секрета по време на бременност имат за цел да установят наличието на инфекции или други проблеми, които могат да повлияят отрицателно както върху майката, така и върху бебето. Например откриването на гъбички може да наложи лечение със свещички. Редовните изследвания са важни за поддържане на здравето както на майката, така и на бебето.
-
Какво е значението на астрологическите дати по време на бременност?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
и ние с малкия Митко вече 2 дни сме си у дома, благодаря на всички за хубавите пожелания.
и така докато стигна пълно разкритие, тогава се струпа екипа, надянаха едни ръкавици до раменете, казаха на мъжо как да помага, да ме държи, обясниха ми какво трябва да правя (хващаш си коляното и го дърпаш към гърдите те ти държат другото, като дойде контракция чакаш малко докато болката стане силно, навеждаш глава напред, поемаш въздух и напъваш все едно имаш запек яката, не се притесняваш да не се изпуснеш, нали са ти правили клизма викат и така за една контракция напъваш 3 пъти ама яко) В 10 ч.на 3тата контракция с напъни, бебечо се роди и кльопна на гърдите ми, не мога да опиша чувството, някои вече са го изпитали та знаят, а другите скоро ще разберат и те. Излязох от ваната за плацентата, после постоях 1-2 часа още на леглото в залата, донесоха ми бебечето вече увито да се гушкаме.

А колко плати за цялото това удоволствие?