Августинки 2009 - тема № 55

• 12 724
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
biberon_ko гледам термина ти е за 20-ти август, за къде бързаш толква Simple Smile А има доста на 4-ти дето не са родили, или не са писали  newsm78

Цвети по последна менструация термина ми е за 08.08 и така ми е пуснат и болничния лист, а иначе на видеозона излизаше в началото към 20.08 и аз бях склонна да му вярвам защото цикъла ми е супер нередовен, но не съм карала никои да ми променя датата на термина
Така че се надявам по едно и също време да си гушкаме бебоците Laughing

Честито бебе на Долс да са живи и здрави и бързо да се прибират вкъщи

# 136
Честито на новите ни бебчета, да са живи и здрави и много да радват мама и татко. И аз искам вече да раждам, но нали не е концерт пожелание Grinning Паявяват се болки нощем и на сутринта всичко приключва. Сега чакам 05.08 ден след като ще бъда преносила Grinning (ако не родя утре или във вторник) за да видим прегледа какво ще покаже.

# 137
  • София
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ, ЗДРАВИ И СУЧЕЩИ ДЕЦИЦА  breastfeeding
Чета си ви редовно, но за сега няма нищо ново което да споделя и не пиша.
А като гледам dolls е родила точно на термин  smile3501 Милото предлага и аз да родя на термин, че в Петък много добре му се връзвало  smile3506
Малко извън бременелски да се похваля, чак днес доживях да си имаме съдомиялна и вече няма да има 1dishes
Стискам палци на който му престои скоро щастливото събитие да мине точно така както си го мечтае, а на мамите с бебчовците да продължават да са все тъй борбени, че и ние да прихващаме от тях  smile3503

# 138
Аз пак не разбрах къде си родила  ooooh! И.. колко ви струваше ВИП с упойката и присъствието на тате?

В Шейново раждах  Simple Smile ВИП-а заради таткото е 300 лв, упойката също  Grinning Общо 600  Wink

БиберонКо, да ти кажа, много им е напрегнато на всички в този момент и на никой не му е до любезности, но аз мисля че по добре не можеше и да бъде! Там родилките идваха една през друга  #Crazy Аз много спечелих с тази ВИП родилна, защото не се затормозяваш с виковете на другите майчета  Wink А аз си виках сама и е по добре  Wink Но когато отидох до общата родилна да ми сложат епидурална имаше доста викове от всякъде и това те кара да се чувстваш по малко виновен, че им викаш  Wink
Стаите не са лукс, банята е само една  Confused Но пак на фона на преживяното и бебето.....нищо не ти е толкова важно после  Grinning

Пожелавам на всички следващи мамчета леко раждане  Hug

Цвети, ти ми беше много полезна по време на контракциите докато си пишехме, но забравих да си запиша телефона ти и затова не ти писах  Hug Благодаря, че ме успокояваше тогава  Hug Hug Hug  bouquet

За кърменето- мойта педи каза, че бебо е още много малък за да има режим. Заплаче ли- цица и мама, това е! Ако издържа поне по 2 часа след хранене, значи кърмата му стига  Peace Каза за сега да не се опитвам да спазвам режим, а да се напасваме и да сме спокойни  Hug

Петенце, честито ви и ви пожелавам още 1000 пъти по толкова да празнувате  Hug  bouquet

# 139
здравейте!аз сам мъжът на вики29.понеделник 27.07.2009 се роди нашето съкровище ДАРА!3400гр,53 см-секцио.мама и бебе са добре .утре ги чакаме в къщи

# 140
От таткото:
 ....и се роди бебе Емил на първия август лето 2009-то. В 21:30 в АГ-Варна с д-ра Танев.И то тежеше 3,500 килограма, ама сантиметрите таткото не ги чу или не му ги казаха не се знае точно, 'щото таткото повече не чуваше  Joy

# 141
Качих доста снимки, но отивам да давам цицка и после ще ги опиша  Hug Peace
Гледайте  Flutter Hug

# 142
  • На плажа
Честито на всички нови мамчета,долсс,вики ,стела,да са ви живи и здрави рожбите
  bouquet  bouquet  bouquet
Поли-зо,малко съм далече за целувки,но искренно се радвам,когато все повече мами обръщат внимание на маймунската тема,защото е много полезна.

Чочосан,няма такова мляко,което да се изхвърля и да се замества с АМ.
Момичета,бъдете упорити в кърменето,НЕ дохранвайте,защото бебчетата ще се отбият много бързо и кърмата ще спре.
Аз допуснах тази груба грешка с Вики,понеже не бях открила кърмаческия подфорум.Там е казано,,Слагай,на гърдата когато то поиска,никаква вода не е нужна ,.Вярно,че още не съм родила и не съм започнала с кърменето,но този път съм решила,веднага като ми донесат бебето,на гърдата и тъка при всяко промрънкване.Нямам илюзии,че ще е лесно,но  то винаги първите три месеца е трудно,после обаче идва огромното удоволствие да кърмиш и гушкаш най-сладкото същество на света,твоето бебче.
Данче ,всички сте големи сладури,виждам татковата гордост,просто струи от него Peace

Някой беше казал,че зърната му са хлътнали.Да споделя,че и моите са такива,но с помпата спринцовка на чико чудесно се издърпват,за цета преди кърмене правех две-три издърпвания и тогава давах зърното  Peace

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 16:12 от tina1801

# 143
Честити бебета на Стела и Вики

Сеа отивам да гледам снимки  Joy

# 144
  • София
Stela, dolls, viki - да са ви живи и здрави бебчовците, както и на татковците им разбира се. Браво на вас, все големи бебоци са се появили днес.

Най се радвам за долс, че тя последните седмици все беше аха да роди.

Данче, да знаеш, случила си на педиатър.
Направо ме разби с тая упойка 300 лева? Не съм си представяла, че може да е толкова скъпа.

Тина, чудесно си го описала. От сърце ти пожелавам този път всичко да е успешно.
И аз съм много надъхана на темата, но знам ли как ще е сега. Първият път ми беше трудно може би 2 седмици, после всичко се нареди чудесно, Ивка беше като по часовник. Но знам ли юнака как ще се храни...
И аз много разчитам на кърмаческия форум, но да не ни се налага ще е най-добре.
Отивам да добавям бебета, ако някой не ме е изпреварил.

# 145
Честити бебчета на Долс, Вики и Стела!
На Долс май бебчо ще бъде от дългите, цели 53см.

Данче, много се радвам, че съм ти била от помощ, ама ето, забравих да ти кажа да сложиш една превръзка, че да знаят дали са водите или не. И аз като теб отидох ей така, ама беше зима, и панталона ми беше вир вода до коленете, та нямаше какво друго да е, а и си течеше, и успях като се избърша да проверят. Та поне другите мами да предупредя, че ако мислят, че им изтичат водите, да сложат една превръзка, за да могат в болницата да проверят (капват нещо, което реагира и в зависимост от цвета се разбира дали са водите или не, иначе трябва да ви съсипят бикините, ако капнат на тях). За смс-а не се тревожи, аз ти дадох тел, ако нещо искаш да питаш, макар, че то доки най-добре да се пита, не мен Simple Smile Важното е, че научихме новината  Wink Ей сега ще ида да видя снимките.

А аз тъкмо изгладих дрешките - заедно със завивката (която си е дебела, но реших да напълна пералнята) и чаршафчета събрах за една пералня. Ужас, видях, че повечето са зимни дрешки, но ще видим. За сега няма да купувам, а и една мама ми е обещала дрешки от лятно момченце, та няма да има смисъл, а и бързо ще ги израсте. Приготвих и багажчето дето да ми донесат после при изписването - взех пелена, боди с дълъг ръкав, тъничка, една блузка с късо ръкавче, ако пък все пак са големи жеги, една жилетчица с ританки(комплектче) и отделно едни ританки, да има Simple Smile Едни чорапки и шапчица. Смятам, това е достатъчно.
Еми вече май остана да се роди бебчо, тогава ще се вземат памперси и кърпички. Само още умувам за тая нощница за болницата, взела съм една, ама дали ще се ползва при раждането или после  newsm78

Сънчо, при мен беше първите няколко дни по-трудно, докато засуче както трябва. Не ми е тежало, че суче толква дълго Сега дори се надявам да е още по-добре, че момчетата уж са по-силни, ама знам ли Simple Smile А кърмаческия така и не съм го чела, и се надявам да не ми се налага. А вярно упойката - 300лв, мислех, че е 100, всъщност май преди 2г толкова беше, но явно всички цени се вдигат. Само в ТК е без пари, ама дали са сложили на някой, дето не си е платил?

# 146
Ей, голям сладур Данчеееее, да ти е жив и здрав пу-пу.

# 147
  • София
Изброих някъде към 40 бебета. Едните са юлски августинчета, другите какви да са - августовски августинчета или да ги разкарам тия августинчета, било юлски или неюлски?

Цвети, Калина каза, че за раждането ти дават еднократна нощница (сигурно от онези прозрачните), а после в родилно си си с твоя.
Янчето ще я разпитаме като ги изпишат.
Писала ми е, че Анди сучела на всеки час, безсънна нощ, но иначе била ОК. И че едното зърно и се било поразранило.

Не знам дали не искат памперси на Памперс, защото май при изписването дават подаръци от Памперс. Или после ги получаваш по пощата. Като раждах Ивка беше така. По пощата съм абсолютно сигурна, че подаръците бяха от Памперс, но при изписването вече не помня какво даваха.
Сега дават ли подаръци някъде изобщо?

# 148
Първо да честитя на Долс и Вики бебчовците! Да растат здрави, послушни и усмихнати!

Данче, пу-пу-пу малкия Бобко е изцяло на баща си! Дано в последствие му избие и някоя твоя черта, та да се гордееш и ти  Hug! Да ви е жив и здрав!

Аз бързам да ви се похваля, днес за пръв път гърдите ми текнаха от само себе си, вече им слагам подплънки, за да не се мокря. Мисля да пробвам малкия само на кърма и сега засичам да минат 2 часа без да е гладен, за да видя дали ще му стига кърмата.  Praynig

Сънчо, на нас в Шейново ни дадоха подаръци от Памперс, Либеро, Нивея и мисля още няколко фирми, но сега не се сещам. Те са по-скоро рекламни мострички. Само на Нивея беше по-така като несесер с 4-5 мостри на козметика за бебета. Подариха ни и списания.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 16:57 от napetia

# 149
  • София
Петенце, много много стискам палци да тръгнат нещата.
Ами то с цедене и сукане системата се разработва.
То понякога мамите от едната крайност минават в другата - хиперлактация, когато няма спирка млякото.
Един приятел даже мислеше мандра да отваря  Wink

Общи условия

Активация на акаунт