Тази година лятото в Канада ни подмина! - 38

• 19 519
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
трябвало да отида на гишето в банката, за да ми я активират. След това щяло да бъде активно и интернет банкирането.
Момичета, четохте ли за проблема на Поли, за плацента перкрета? Много ми се иска ако можем и от тук  да и помогнем. Изключително сила жена. Стискам и палци всичко да завърши успешно.
позволявам си да сложа това тук, ако искате да погледнете  http://help-polly.info/

# 136
Извинявам се, че така нахлувам и аз идвам да търся помощ във връзка с проблема на Поли. Поради липса на други желаещи се наех да направя френски превод на информацията за състоянието и, която да се публикува на сайта и, и във фейсбук групата. Не съм ползвала френски от близо 2 години и нямам речник под ръка. Предполагам сред вас има френско говорящи, ако може някой да ми съдейства поне за редакцията, ще съм много благодарна, пишете ми на ЛС! Благодаря!

# 137
много съжалявам, но аз не мога да помогна с френския Embarassed
дано други мами се отзоват Praynig

# 138
Аз съм готова с превода, дано се намери някой само да погледне текста за редакция, за да не стане някоя излагация  Blush . Текстът  не е дълъг, няма да ви отнеме повече от минутка да го изчетете. Европейките в момента спят и разчитам само на вас .

# 139
  • Vaudreuil Canada
Клер моя френски със сигурност е много по-зле от твоя но ако не се появи никой друг свиркай.

# 140
  • Монреал
Ами и моят френски е ужасен, но дай текста тук и ще помоля мъжът ми да го погледне.

# 141
Супер сте момичета, много ви благодаря  Hug
Ето го текста, дано да съм го докарала криво ляво  Wink

Aidez Polina et son bébé vivre!
Polina  est enceinte de six  mois.  Elle a été diagnostiquée avec  placenta percréta ,  une condition médicale rare  qui  est caractérisée par l’attachement anormal du placenta qui pénètre par  l’incision  dans l’utérus et  grandit dans les organes environnants . Dans le cas de Paulina, le placenta a ouvert la cicatrice de sa césarienne précédente, dégénérée la partie la plus basse de l'utérus et a pénétré la vessie, en menaçant aussi d'avoir un impact sur les intestins. La condition provoque non seulement la douleur atroce, mais menace les vies tant de la mère que du fœtus qui actuellement a 23 semaines.
Polina doit être hospitalisée et subir une opération chirurgicale complexe en Allemagne mais avant d’être hospitalisée elle devra payer  60000 euros mais des charges supplémentaires sont possibles.
L’opération est planifiée pour la fin de septembre/début octobre (quand le  bébé atteindra 30 semaines et aura une meilleure chance de survivre). Pourtant, il y a un très haut risque de hémorragies et Polina doit être hospitalisé aussitôt que la semaine prochaine pour que les docteurs puissent contrôler sa condition.
Les donations pour aider Polina sont recueillies dans son compte bancaire personnel :
OBB
IBAN: BG55 UBBS 8002 1434045910
BIC:UBBS BGSF
Polina Ivanova Vasileva
Sofronii Vrachanski 41, Sofia, Bulgaria

# 142
  • Монреал
Клерет, мъжът ми каза, че превода е много добър - няма забележки! Успех с кампанията!  Hug

П.С. Ще пуснеш ли линка към фейсбук за да го препратя на всичките ми приятели? Мерси.

# 143
Клерет, мъжът ми каза, че превода е много добър - няма забележки!

Не мога да повярвам  Shocked все нещо не ми звучеше добре  Wink. Благодаря на теб и съпруга ти за съдействието  Hug и на шеметчето  Heart Eyes .

Ето линк към фейсбук групата http://www.facebook.com/group.php?gid=122772486425&ref=share

# 144

Polina  est enceinte de six  mois.  Elle a été diagnostiquée avec  placenta percréta ,  une condition médicale rare  qui  se caractérise par l’attachement anormal du placenta qui pénètre par  l’incision  dans l’utérus et  s'agrandit dans les organes environnants . Dans le cas de Paulina, le placenta a ouvert la cicatrice de sa césarienne précédente, dégénérée la partie la plus basse de l'utérus et a pénétré la vessie, en menaçant aussi d'avoir un impact sur les intestins. La condition provoque non seulement la douleur atroce, mais menace les vies tant de la mère que du fœtus qui actuellement a 23 semaines.
Polina doit être hospitalisée et subir une opération chirurgicale complexe en Allemagne mais avant d’être hospitalisée elle devra payer  60000 euros. Des charges supplémentaires sont possibles.
L’opération est planifiée pour la fin de septembre/début octobre (quand le  bébé atteindra 30 semaines et aura une meilleure chance de survivre). Pourtant, il y a un risque elevé d'hémorragies et Polina doit être hospitalisé aussitôt que possible la semaine prochaine pour que les docteurs puissent contrôler sa condition.
Les donations pour aider Polina sont recueillies dans son compte bancaire personnel :
OBB
Polina Ivanova Vasileva

Clairette, аз все пак си позволявам да направя малки корекции,но превода като цяло наистина е много добър! Само за израза aussitôt que possible не съм сигурна,защото не знам как звучи в оригиналното изречение....

# 145
  • Vaudreuil Canada

М..ъхъ аз се оказах с особени заслуги  Crazy

Важното е че мъжа на TarikMom помогна   smile3525

# 146
Камбанка ето текста на Бг и англ., и аз си открих 2-3 дребни грешки, които коригирах преди да изпратя, ти какво точно имаш предвид, моля те отбележи в червено  Hug:
Да помогнем на Поли и бебето й да живеят! Поли е бременна в шести месец. Диагнозата е "плацента перкрета" - плацентата е изяла от разреза на секциото от предишното раждане. Изядена е долната стена на матката, вероятно има плацента, влезнала в пикочния мехур, може да тръгне по черва и т.н. Нужна е операция в Германия, само депозита за която е 60 хил. евро.
Дарителска сметка на Поли в OББ
IBAN: BG55 UBBS 8002 1434045910 , BIC:UBBS BGSF
Полина Иванова Василева, адрес ул.Софроний Врачански 41, София, България

Операцията трябва да се направи в края на месец септември или началото на октомври. Рискът всеки един момент да настъпи кръвоизлив е голям, за това Поли трябва възможно най-скоро да е в болница под лекарско наблюдение.

English

Help Polly and her baby live!

Polly has been diagnosed with placenta percreta, a rare condition in which the placenta grows through the uterine walls into the surrounding organs. In Polly’s case, the placenta has opened up the scar from her previous c-section, overgrown the lower part of the uterus, and penetrated the bladder, threatening also to impact the intestines. The condition not only causes excruciating pain but threatens the lives of both the mother and the 23-week-old fetus. Polly needs to undergo surgery in Germany but in order to be admitted to the hospital she will have to pay 60 000 euro up front with possible additional charges.

The surgery is planned for the end of September/beginning of October (when Polly’s unborn baby girl will reach 30 weeks and have a better chance to survive). However, due to a very high risk of hemorrhaging, Polly needs to be admitted to the hospital as soon as next week so that the doctors can monitor her condition closely.

For the time being donations to help Polly are being collected in her personal bank account:

A dedicated bank account for donations:
OBB
Polina Ivanova Vasileva

# 147

Polina  est enceinte de six  mois.  Elle a été diagnostiquée avec  Placenta Percréta ,  une condition médicale rare  qui  se caractérise par l’attachement anormal du placenta qui pénètre par  l’incision  dans l’utérus et s'agrandit dans les organes environnants . Dans le cas de Polina, le placenta a ouvert la cicatrice de sa césarienne précédente, compromis la partie la plus basse de l'utérus et a pénétré la vessie, en menaçant aussi d'avoir un impact sur les intestins. La condition provoque non seulement la douleur atroce, mais menace les vies tant de la mère que du fœtus qui actuellement a 23 semaines.
Polina doit être hospitalisée et subir une opération chirurgicale complexe en Allemagne mais avant d’être hospitalisée elle devra payer  60000 euros. Des charges supplémentaires sont possibles.
L’opération est planifiée pour la fin de septembre/début octobre (quand le  bébé atteindra 30 semaines et aura une meilleure chance de survivre). Pourtant, il y a un risque elevé d'hémorragies et Polina doit être hospitalisée aussitôt que possible  pour que les docteurs puissent contrôler sa condition.
OBB
Polina Ivanova Vasileva

Clairette, аз все пак си позволявам да направя малки корекции,но превода като цяло наистина е много добър! Само за израза aussitôt que possible не съм сигурна,защото не знам как звучи в оригиналното изречение....

Аз ги бях поправила директно в текста,но сега ги подчертах...

# 148
Mили мами , имам следния въпрос към Монреалките :
С моя мъж мислим този лонг уикенд да се разходим до Монреал и oпцийте  са следните :

1ви Да потърсим от тук пакидж със пътя + някакъв хотел ( но излиза леко скъпо )

2ри Да си вземем билети до Монреал - те са около 10-20 $ и там да търсим мотел или хотел ( идеята ни е разходката не лъскав хотел , и ако някоя от вас има идея къде можем да отседнем и горе долу колко струва ще съм благодарна да споделите )

3ти да пътуваме с кола ..до там ( притесняваме времето в път и дали няма да е още по -скъпо + незнам там как се намира паркинг но в Торонто си е около 20 $..навсякъде )

Моля за мнения - всякакви !:)  Hug Hug

Мерси предварително

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 02:44 от BukTopuq

# 149
  • На бял кон в Pierrefonds
Les donations pour aider Polina sont recueillies dans son compte bancaire personnel:
OBB
Polina Ivanova Vasileva

Според мен е добре да се вметне и това от темата на Поли : Забравих да ви кажа най-важното за сметката -  като я е правил мъжа ми е подписан договор, според който парите от нея могат да се ползват само и единствено за плащане към болница Шарите!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.0

Идеята ми е, че някои хора не обичат да правят дарения към лични банкови сметки.

Общи условия

Активация на акаунт