МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 21, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 770
  • 467
  •   1
Отговори
# 420
Мелек е името. Кой казва друго?
Мелек на турски е ангел
на арабски е малек.
Да де - не е МелеГ  Grinning Звучи ми грубо  Crazy

# 421
  • Burgas
Браво на Ламия,че си взема детето.

# 422
Браво на Ламия,че си взема детето.
но Кенан няма да се откаже и ще има дело за попечителство

# 423
  • София
monda моля те ако можеш - разкажи ми с няколко изречения как се развива филма и как свършва... Най-много мразя да гледам филм, на който не знам развитието и края...  На лични ако искаш... bouquet

ЩЕ ГО УДУША КЕНАН! Лично и с голи ръце!!! А тази вещица жена му ще я късам парче по парче!!!

# 424
  • Варна
Много мислих - каза Кенан  ooooh! ooooh!, това от неговата уста звучи странно. Понеже да беше измислил нещо, глупак .  Tired

# 425
 #Cussing out може ли тоя кенан да е такова плазмодио. толкова безхарактерен. защо сам се докара до там. една злобна кучка да го води за носа като сляпо куче. ще ми се да му плесна два шамара

# 426
monda моля те ако можеш - разкажи ми с няколко изречения как се развива филма и как свършва... Най-много мразя да гледам филм, на който не знам развитието и края...  На лични ако искаш... bouquet

ЩЕ ГО УДУША КЕНАН! Лично и с голи ръце!!! А тази вещица жена му ще я късам парче по парче!!!
еееееее, вече не знам колко пъти съм разказвала...намери в последните ми публикации и чети:-)

# 427
Може да искате да я накъсате Дамаджанката, но и този Кенан много насериозно се все "Та аз съм бащата!"  #Cussing out  Stop

# 428

а, не на лични. моля бб тук. и аз искам да зная Wink

# 429
Сигналът ми е ужасен просто,едвам гледам филма.

# 430
Бурята в София засега е в застой  Peace Стискам палци  baby_neutral

# 431
Преди се отвращавах от Кенан,сега го съжалявам-бедния глупав несретен идиот. ooooh!

# 432
Кенан е голям боклук!!!!!!!!!!!!!!  Sick

# 433
Бурята в София засега е в застой  Peace Стискам палци  baby_neutral
Явно оттам е,тук няма грам обла4е,небето е лазур.

# 434
  • Варна
Тия в затвора вярно вдигнаха ръце от техните драми  ooooh!, то все някой се влачи там .

Общи условия

Активация на акаунт