ЯНУАРСКИ диванета мътят на гърнета!

• 15 235
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Да пиша и тук, че най- накрая имам НЕТ и мога да "ви се обадя".
Благодаря ви за подкрепата!  Hug
Марчело е добре, само дето е още уплашен.
Моля се да хванат този изрод Praynig, защото знае ли човек какво ще му скимне на изродската глава, и какво ще реши да прави на децата след време?!

# 211
  • София
Здравейте момичета. Simple Smile
Както се казва - хвърлям малко масло в огъня и изчезвам.  Mr. Green Багажа  е натоварен и само мене чакат. Ама пуста краста не мога да не намина.  Laughing
Та...само ще кажа:Боже! Няма ли кой да узапти това момиче!?! В случая визирам veihaivei. То бива, то може ама чак пък толкова. Големи букви, болдване...ужас ви казвам. Слепи ли сме, глупави ли сме за това момиче не знам??? Rolling Eyes Приемали сме ние нейните писания буквално а тя.....Та ще ми обяснява какво е "стил" и там още други работи...АМАН!! И едни определения, едни работи...всеки тук може да отвори нета и да си намери определенията на всичко каквото поиска. Та и какво толкова ме вълнува, че на есен ще учи, да не учи само тя пусто. Когато аз съм учила тя е ходила права под масата (както се казва. И сега остава и пак буквално да го приеме.  ooooh!). Ама не....нека да изтъкнем колко много знаем и колко повече от другите....ето на това ми намирисва цялата работа от дълго време на сам!!!!
Сега преминавам нататък.  Laughing
Люси, Ники малко ви остана.  Hug Като се върна и бебоците да са ви още на мястото, в коремчетата.  Peace Пазете се повече.  Hug А Ники нервите знаеш към края винаги се опъват.  Hug А за пътуването и храненето ми е много странно при нас. Когато го возя аз е кротък, обаче кара ли баща му....трябва да е на главата ми а не на столчето.  Whistling

Теди, прекрасни са. И каката толкова да прилича сега на теб. А ти с тази мента...направо ме разби.  hahaha
Еви наистина е много хубаво. И ние тръгваме пак към планината. Снощи говореха по новините как хората вече се ориентирват да почиват все повече в планината отколкото по морето. Мисля, че има нещо вярно.  Peace
Ане честно, страшно ме развесели с тази кофа.  hahaha  Joy Естествено веднага си представих кофа за боклук. хахахаха
Ханна а за теб мила какво да кажа...продължаваш да ме удивляваш.  Hug  Hug  Hug И на ушенце ако решим да минем през Пловдив...взела съм телефона ти.  Laughing
Хайде....тръгваме.  travel bye

# 212
  • София
Джулка, как се чуства Марчело? Разбирам, че емоционално е стреснат, дано се отърси и забрави за случката! Спи ли спокойно? Плаче ли или е стреснат? То ужасът да те хванат, да те завлекат си е брррр...  Милото ангелче, дано забрави бързо! Ти как си? Сигурно ти е свито сърцето - стискаме палци  Praynig

като дебне да е на току-що сменен памперс.

и Жорко така  Mr. Green

Теди - така на снимка са ти толкова нежни принцесите  Heart Eyes На живо, сигурно е малко по-голям екшъна...но ти си нашият герой  Sunglasses

И ние щахме да се търкаляме към Пловдив сега за именния ми ден, ама Жорко ни обърква плановете. Ще видим де, как ще е. За сега вдига Т на 12 часа и я смъква доста бързо, дано разреди Praynig Ама аз имам едни грозни варицелни пречуствия  newsm78 сега ще видим имам ли развито шесто майчино чуство или нямам.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 12:27 от M_I_A

# 213
Мийче, благодаря, че питаш.  Hug
Аз се чувствам странно.
С тая мисъл ставам, с тая мисъл лягам.
Не знам как да кажа, че съм.
Той спи спокойно вече.
До онази вечер не можеше да заспи.
Снощи си спа нормално, не сънува кошмари.
Не говорим пред него за случая, само ако той се сети нещо и ни заговори, тогава.
Надявам се да се размине всичко, и изследванията след 20-тина дни да са наред.
Друго не знам какво да пиша, в главата ми е пълна каша.
Джули също не смее да излиза, най- добре си е малчо, защото не разбира.
Той пък иска постоянно навън.
Май ми е объркан постът, ама се надявам да ми простите.

# 214
  • до една звездичка
Ewito, прекрасно е мястото, където сте почивали! Завиждам ти най-благородно! И си личи, че настроението ви е било супер.

Джуличка, хубаво е, че се включи да кажеш как сте. Дано 20-те дни се изнижат по-бързо, да излязат добрите резултати и да си отдъхнете. Peace

M_I_A, малко парадоксално, ама ще кажа - дано майчинския ти инстинкт те подведе в този случай!

tedsan, пораснали сте много. ooooh! Разбираемо е, че ни навестяваш по-рядко. Hug

Goshy, поздравления за адаптацията на Илинка към яслата! Сигурно е голямо облекчение. Whistling

И ведър ден на всички. Hug

# 215
Вчера в метрото видях голяма снимка на синеоката НИКОЛ с биберон в уста. Мисля че посланието можеше да бъде същото и с близалка в устата и пакетче зрънчо в количката. Наистина не знам какви точно нужди на децата задоволяваме с пакет зрънчо, освен да си гарантираме 5-10 минути тишина и спокойствие.

Дега, ако думата, която толкова те издразни, се замени с израза „за които здравословно хранене не е приоритет” или „за които явно храненето с мръсни ръце не от значение” ти вероятно пак щеше да се припознаеш и да сложиш пулещ се емотикон. Затова Извинявай, Дега, интелигентността няма нищо общо с даването и недаването на Зрънчо.

За съжаление засегнах без да искам един човек, който е достатъчно интелигентен да си замълчи, така че истинските ми извинения са към нея, а също и към Дама.

# 216
Тедиии, страхотни са ти куклите. И толкова да си приличат.   Heart Eyes
Твоите постове са истинска наслада за душата.  Mr. Green  Hug

Гоши, страхотно е че малката сладурана се адаптира така лесно, очаквам с нетърпение и нашия старт след около месец.   Hug

Джули, и в тази тема  Hug  Hug  Hug

# 217
Диваненцата ми спят, а аz не смея. 3нам си, че само да притворя клепки и след малко някое ще zапочне да вика и подвиква.

Никол наистина е много хубава на рекламата. Половинчо кат я видя и попита zащо това сладурче гледа толкова лошо  baby_neutral
Ще zвънна zа бирата.  Naughty Преди два дена така бях иzтрещяла, че като му седнах в едно квартално zаведенийце и си вzех една бутилчица... Беше 4 следобед. Не ми се мисли как съм иzглеждала от страни... количката с Калина, Яни в пясъчника, аz и шишенцето. Embarassed А, и един Космополитън. С гръмкото zаглавие на първа страница "Как да бъдем кучки" или нещо подобно.  hahaha

и , не се карайте. Както се каzва_ всеки си е башкЪ и сам решава zа себе си.

Мерси zа комплиментите.  Hug Наистина е голяма радост да гледам как въшките растат пред очите ми. А когато zапочнат да се zакачат една с друга, се раzтапям и си мечтая zа мига, когато сами ще си играят Crazy Сега го раzдавам арбитър, zащото когато Ина zапочне да щипе Яни, Яни й го връща и zавършваме с рев. После се целуваме и прегръщаме.  Heart Eyes

# 218
  • София
Здравейте! Grinning
Изпуснах ви малко от поглед и гледам разни спорове са се завихрили.  Mr. Green Мислех и аз да взема отношение по въпроса, но май ще е безмислено. В крайна сметка всеки от нас е различен, има свои възгледи за отглеждането и възпитанието на детето си и в това е ценното. Споделяйки различни гледни точки, обменяйки мнения, човек може да дообогати познанията си и да затвърди или промени вижданията си. Нормално е и понякога да се излезе от добрия тон. Хора сме и нищо човешко не ни е чуждо. Някои са по-темпераментни и често от една неволно подхвърлена дума пламват искри. По-важното е след като всеки си е излял емоциите, духовете да се успокоят и да се продължи нататък.  Simple Smile
Джулка, откакто научих за вас, не спирам да си мисля за Марчело и за теб!  Hug Дано страховете ви не се оправдаят, но и само ужасът от случката да остане, не е малко. Дано с времето споменът избледнее и Марчело върне усмивката си!!!  Praynig
Ханна, на нас досега не ни се е случвало да ходим някъде без Ивана. Наскоро си говорихме с любимия, как като се отбие ще си направим някакво пътуване само двамата.  luvbed Обаче после се замислихме - ами какво ще правим толкова време сами?  newsm78 Често се замисляме как сме живяли 11 години без нея. Толкова ни е хубаво заедно, толкова много прекрасни моменти ни дава, че дори и когато е имало баба наоколо не ни е идвало наум да отидем някъде двамата на кръчма или на едно кино примерно. Май само на концерта на Металика я оставихме, но ако имаше  начин, щяхме да я вземем.   superuu
Гоши, браво на Илинка за яслите!  Hug  Страхотно е че сте попаднали на свестни сестри.  Peace А за сополите, то май няма оправия.  Sad Дано само с тях се размине!  Praynig
Евито, местенцето изглежда чудничко!  Peace Ние сме фенове на Троянския балкан, ама по-скоро на планинската част. Е и в Чифлика сме си изкарвали незабравимо, ама друго си е високо в планината.
За жалост тази година ще пропуснем планинската почивка.  Sad Планирахме да отидем на палатки в Родопите на яз. Широка поляна. Обаче вече имаме Акт 16 на апартамента  newsm44 и започва голямото усвояване на терасите. Строителната бригада ни даде страшно висока цена за ремонта #Crazy , в резултат на което мъжът ми реши, че ще се справи сам. Така че продължава да трупа опит в строителния бранш.
Теди, купона при вас е пълен.  Laughing А само като се замисля как исках децата ми да са с малка разлика....  #Crazy Добре, че ти гледаш философски на нещата. Аз май бих изперкала.
И в този поток от мисли да питам  - Замисляте ли се вече за второ/трето дете?   newsm78 

# 219
Мирка, вече няма да можете да я оставите, ние така свикнахме с малкия, поради неговия ахрактер, дето в началото не искаше да ме остави, тогава ми тежеше, сега не знам какво да правя без него. Баща му даже категорично забрани да го оставяме, ако не е абсолютно неизбежно, било то за почивки, преспиване и т.н. Е, когато ходим на кръчма няма как, но то е тоооолкова рядко. Пък и като гледам как се радва да оътува, да общува с хората и вече и н искам да го оставям.

# 220
  • В сънния Люлин, прибулен...
dama, нито те знам какво си учила, нито кога, нито пък ме интересува. Ама "насам" се пише слято. И понеже си много учена, какво повече да ти кажа пък на теб? Ти всичко си знаеш! Недей да учиш повече, че така ще заблестиш, че направо ще ослепея!
П.С На всеки възмутен, че вкарвам правописна линия на диалога - нека не пропусне, че се прави в точно определен контекст и в отговор на определено заяждане на "учена" тема.

Ane, има хора, които говорят, без да мислят. Ако искаш ми вярвай, но не съм от тях. Щом съм написала нещо, значи е имало смисъл от това. Ако не го виждаш, това е друга работа.
Относно малкото свобода - няма място за свобода за деца, които не знаят да се разпореждат с нея безопасно за себе си, по време на криза и пълно беззаконие Лично мнение. Естествено, че всяка майка решава за детето си. Но понеже все пак е форум, споделям.
Дори и в тоталитарно време, макар че партията, службите и полицията бяха силни и се грижеха за народа, пак имаше педофилия. Просто нямаше гласност. Това вече не е мнение, а информация.
Колкото до определенеията на интелект, хайде да не спорим, както аз не те уча на основни неща от твоята специалност. Това, което си постнала, все пак не казва какво е интелект, а само че има индивидуални различия, които се формират под влияние на факторите наследственост и среда. Е и? Какво е това, по което се различават хората? Уикипедия не е мястото човек да се дообразова, защото се списва не от хора, които пишат по своите си области. Но си права, че определенията са много.

Приятен ден!

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 17:30 от veihaivei

# 221
Goshy - когато пожелаете, няма проблем да спретнем детско парти и за големите  Joy

Пипи - ти си знаеш, че сме на първия ред в Бургас, с биричка  в ръка.

Времето без детето с мъжа ми освен за хапка навън го използвахме предимно да се учим да караме ролери. Беше много яко, вечер в морската градина ... догодина с щерката  Grinning

Ние се замисляме за N:2, или по- скоро аз.  Embarassed

# 222
Мислех си да се включа в горещия спор, но ми се струва, че няма смисъл.
Просто ще кажа, че всяка от нас е най-добрата майка за своето дете, независимо колко и какво е учила, как го храни или облича.
Мисля, че е по-добре да даваме отчет за децата, отколкото да се учим на правопис, поне това е целта точно на този подфорум.

Нели от вчера пишка в тоалетната, не си казва - аз я каня, но и все по-рядко се изпуска. На вечерната разходка излиза без памперс и се прибира суха Laughing Мисля, че има надежда все пак.
А днес спа 2 пъти newsm78 Сутринта стана в 7.15 часа и в 11.30 като легна, спа близо 2 часа. Сега пак похърква Laughing

Джулка, дано Марчелко преодолее преживяното! Сигурна съм, че всичко ще е наред Hug
Мирка, и аз все си мисля, че само веднъж, ако ми се отдаде възможност, ще оставя Нели и ще хукна, но никога не го правя. Наистина не знам какво да правя без нея Heart Eyes
Гоши, браво на твоето момиче!
Еви, и аз разгледах снимките, много красиво местенце. Жалко, че не сте имали възможност да останете по-дълго време Hug

Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 18:22 от Gerit0

# 223
И в този поток от мисли да питам  - Замисляте ли се вече за второ/трето дете?   newsm78 

Ние се замисляме за N:2, или по- скоро аз.  Embarassed

я да ви дам и аз малко акъл - таз работа не става с мислене Joy
иначе, за мисленето, амиии, мислим

Goshy - когато пожелаете, няма проблем да спретнем детско парти и за големите  Joy
и ние, и ние Laughing

това с оставянето/неоставянето на децата е същото като със зрънчото и незрънчото,  въпрос на нагласа, психически, психологически и психиатрчни отклонения,  интелектуално наследство, полупразни и полупълни кофи с акъл, архетипи и артефакти, обстоятелства и производни и най-вече на башкъ. в превод - ние се чувстВУВаме по-добре като си водим Емо навсякъде с нас, но хората са различни и разбирам и тези, които предпочитат да ходят на почивка без деца.

Теди, страшна си Hug

шъ ма проштаате, ама в таз тема само на олигофренизъм ме избива Mr. Green

# 224
  • пред екрана
Едно детенце се изгубило и когато го питали коя е майка му то казало:
-Най-хубавата!

ЗА нас децата ни са най-хубавите, както и ние за тях. И наистина приоритетите ни са различни, както и възгледите ни за възпитание , здравословно хранене и пр. Не мисля, че трябва да се съдим и бием в гърдите колко по-добри майки сме. Приятно ми е да споделям и да изживявам емоциите по отглеждането на децата ни, да обменяме опит и взаимно да се подкрепяме, когато е нужно. Неизбежно е да имаме различни възгледи и за в бъдеще ще се увеличават, но нека запазим толерантността си.
 В спора няма да се включвам, но не ми се ще да чета дребнави заяждания за определения и правопис - някак си се губи добрия тон.

Гери, хареса ми как си го написала:

Мислех си да се включа в горещия спор, но ми се струва, че няма смисъл.
Просто ще кажа, че всяка от нас е най-добрата майка за своето дете, независимо колко и какво е учила, как го храни или облича.
Мисля, че е по-добре да даваме отчет за децата, отколкото да се учим на правопис, поне това е целта точно на този подфорум.

Общи условия

Активация на акаунт