Благодаря ви за подкрепата!

Марчело е добре, само дето е още уплашен.
Моля се да хванат този изрод
, защото знае ли човек какво ще му скимне на изродската глава, и какво ще реши да прави на децата след време?! 
). Ама не....нека да изтъкнем колко много знаем и колко повече от другите....ето на това ми намирисва цялата работа от дълго време на сам!!!!
Като се върна и бебоците да са ви още на мястото, в коремчетата.
Пазете се повече.
А Ники нервите знаеш към края винаги се опъват.
А за пътуването и храненето ми е много странно при нас. Когато го возя аз е кротък, обаче кара ли баща му....трябва да е на главата ми а не на столчето. 

Естествено веднага си представих кофа за боклук. хахахаха
И на ушенце ако решим да минем през Пловдив...взела съм телефона ти.

На живо, сигурно е малко по-голям екшъна...но ти си нашият герой 
Ама аз имам едни грозни варицелни пречуствия
сега ще видим имам ли развито шесто майчино чуство или нямам. 

Разбираемо е, че ни навестяваш по-рядко. 

Преди два дена така бях иzтрещяла, че като му седнах в едно квартално zаведенийце и си вzех една бутилчица... Беше 4 следобед. Не ми се мисли как съм иzглеждала от страни... количката с Калина, Яни в пясъчника, аz и шишенцето.
Наистина е голяма радост да гледам как въшките растат пред очите ми. А когато zапочнат да се zакачат една с друга, се раzтапям и си мечтая zа мига, когато сами ще си играят
Сега го раzдавам арбитър, zащото когато Ина zапочне да щипе Яни, Яни й го връща и zавършваме с рев. После се целуваме и прегръщаме. 

Дано страховете ви не се оправдаят, но и само ужасът от случката да остане, не е малко. Дано с времето споменът избледнее и Марчело върне усмивката си!!! 
Обаче после се замислихме - ами какво ще правим толкова време сами?
Често се замисляме как сме живяли 11 години без нея. Толкова ни е хубаво заедно, толкова много прекрасни моменти ни дава, че дори и когато е имало баба наоколо не ни е идвало наум да отидем някъде двамата на кръчма или на едно кино примерно. Май само на концерта на Металика я оставихме, но ако имаше начин, щяхме да я вземем. 
Страхотно е че сте попаднали на свестни сестри.
А за сополите, то май няма оправия.
Дано само с тях се размине! 
Ние сме фенове на Троянския балкан, ама по-скоро на планинската част. Е и в Чифлика сме си изкарвали незабравимо, ама друго си е високо в планината.
Планирахме да отидем на палатки в Родопите на яз. Широка поляна. Обаче вече имаме Акт 16 на апартамента
и започва голямото усвояване на терасите. Строителната бригада ни даде страшно висока цена за ремонта
, в резултат на което мъжът ми реши, че ще се справи сам. Така че продължава да трупа опит в строителния бранш.
Добре, че ти гледаш философски на нещата. Аз май бих изперкала.

Сутринта стана в 7.15 часа и в 11.30 като легна, спа близо 2 часа. Сега пак похърква