С нетърпение очаквам този момент:))
Сега остава да се моля да не ми резнеш главата:))
Шегувам се естествено, то аз отдавна съм ви лишила с моите писаници, че да имам претенции, но гледайте ведро на нещата
Чак пък такива емоции
Наистина незнам дали ти е приятно да пишеш и четеш тук, или търсиш тема да ръчнеш и да всееш смут?

Мислех, че е ясно, че "стоят" само в онзи конкретен контекст, взети точно в обратния смисъл. Същото се отнася и за "феновете". И всеки път, когато се разпиша, ли трябва да се извинявам, че не, не мисля, че този подфорум въобще се върти около мен, а просто имам какво да кажа?

ей това е, успя да ме развеселиш
че се бях вкиснала яко.
Пипи на Илинка много и харесва в яслата. Сутрин ходи с огромно желание и като наближим бяга за да влезе. Научила е нови песнички и танци, даже разказвах на Jovana как понякога сама проявява инициатива да ни "изпее" нещо, като след това задължително се покланя. Има неща които аз съм се опитвала да я науча, но без успех а там много бързо приема нещата като махането на памперса, бибата, заспиването сама и завита (това не се беше случвало от 3 месечна), като цяло съм изключително доволна от Сестрите на които попаднахме, що се отнася по реакцията на Илинка. Естествено има и неприятни моменти като леката и хрема, за която почнах да се притеснявам вече. А аз тръгнах на работа 
. Пък и да дадеш на друго детенце според мен не е толкова навъзпитано, изхожда се от факта, че са деца, дояжда им се и не могат да седят и гледат, амайка им може да няма от къде да им купи тов анещо, не мисля въобще, че заслужава чак такова внимание тпзи факт, спорът е безмислен. Аз повече бих се притеснила да не го бутнат. И да ви кажа, аз съм от по-мързиливите, давам доста готови неща и някои боклуци, като Слънчо, преди като гледах как дават на децата кроасани за закуска и си виках, аз никога, само овесени ядки с плодове, но ето че и аз давам, а Мърко си умира от кеф.
и очаквам сьщото отношение. 

Калина отбеляzа събитието с истеричен рев. Бях се иzпотила от нерви...
Най-важното е сега всички да се молим и да се надяваме ,че ще се размините само с уплаха.

Радвам се ,че на Илинка и харесва в яслата 

Веднага разведри темата.

Ами може и така да се тълкува и пак ще възникне глупав и безсмислен спор
И ако задълбаем още повече може да стигнем до заключението, че децата на майките, които дават само овесени ядки и плодове растат ограничено, под капак, не им се предоставят неща, до които неминуемо ще се докоснат като шоколад например ... И по този начин по-трудно се социализират
Не им се предлага възможността за избор, разчитат само на мнението на мама и т.н. и т.н.

Много добра идея 
А Яни ще оцелее

сетих се за едно определение където интелекта се сравнява с кофа, която при всеки има различен размер в зависимост от наследствен фактор, среда, и др. и в която колкото и да наливаш просто в един момент тя се запълва и прелива. От това обаче човек не става по-глупав!
малките сладурки са супер на снимката!!!
Там беше супер, защото портата се заключваше и Мърко тича само из двора, благодат, сега разбирам какво толкова им харесват на къщите с двор.
Иначе Мърко не е такъв, че да се оплаквам от него, само ми се щеше да бяхме останали малко повече, но нямаше възможност заради смените на мъжа ми. Нищо, догодина пак. Сега чакаме с нетърпение почивката на Елените.