.До къде стигнахме ... как може да има подобни изроди?!
По отношение темата за кърменето, която подхванахме - всичко е въпрос на личен избор.
Не мога да обвинявам или да държа сметка на жени, които по една друга причина са решили/избрали/спрели да кърмят.
Единственото, за което съжалявам, както много от Вас казаха, е че майките, които биха искали да кърмят, често не срещат подкрепа и/или достатъчно адекватна информация по темата.
В един такъв момент, когато всичко е толкова ново и достатъчно стресиращо за една новоизлюпена или не майка, често хората, които би трябвало да й помогнат и обяснят, не предпиемат никаква инициатива и оставт жените да се оправят сами.
Ох ... много мога да кажа по темата, но спирам ...
Ето и снимки на Васето - от морето и от кръщенето. Паролата и за двата албума е 123456.
Джули, ще чакаме новини как е Марчело. Да го нацелуваш малкия батко
!
Това, че ти не даваш зрънчо не те прави заради това по-интелигентна от всички останали, които даваМЕ. Нищо лично но защо за теб зрънчото е по-лоша храна от сокове, сладоледи и подобни храни? Коя храна за теб е толкова полезна за децата ни да я даваме и ние, като изключим плодовете и зеленчуците купени от пазара защото и за тях не знаем колко са добри.
Но...повярвай ми, колкото повече растът децата толкова по-трудно става отклоняването и отказването защото те сами ще почнат да си искат. А за мръсните ръце на вън също си права, но има начини ако искаш да дадеш нещо на детето си да го направиш и когато са му мръсни ръцете.
. Естествено ,че не я насърчавам.Дори почти съм я научила първо да ме пита,макар и с поглед(защото още не говори), и след като получи или не съгласието ми ,да действа.
(дама
. Има много по-вредни и опасни неща за децата ни.
Миличкия Марчело!