ЯНУАРСКИ диванета мътят на гърнета!

• 15 235
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
                                                             Честит Рожден Ден, Ane!!!

Бъди жива и здрава, все така усмихната и нека щастието да върви рамо до рамо с теб!

newsm51           newsm51            newsm51               newsm51               newsm51

newsm51           newsm51            newsm51                newsm51               newsm51

# 256
  • на плажа
 Здравейте, момичета! Липсвахте ми!
 Честит рожден ден, Ани! Желая ти късмет и много усмивки!
 Джулс, мила, нямам думи! Радвам се, че Марчело е вече по-добре. Има ли още нещо неприятно, което да не ти се е случило !!! #Crazy Дано това да е последното и оттам нататък да следват само хубави моменти! Hug Hug Hug
 Хана, веднага си ни разконспирирала в конкурса Wink Hug. Благодаря за поздравленията. За първи път  печелим конкурс, а и темата беше страхотна. Много съм доволна!
 Ние с Мирко си изкарахме чудесна почивка ( Мирко де, защото на мен съвсем ми падна батерията накрая  Joy). Бяхме за 10 дни на Велинград с Теди и Анета и децата пощуряха от тичане по двора, плискане с вода, цамбуркане в минералния басейн и всякакви дивотии, а после само с Мирко отидохме в Пловдив, за да си почине и мама  Wink. Снимков материал ще приложим по-късно, защото аз не бях взела фотоапарат и Анета беше главен фоторепортер.
 По-късно ще се включа и по другите обсъждани теми, за да не пиша сега километрични постове.

# 257
Привет

Да споделя _ много ми е странно. Все по_често гледам децата и се удивлявам как растат. Чувствам ги като кукли, които си имат всички чаркове, и са просто съвършенни. Пет пръстенца, с ноктенца, коремче, крачета, ушички... една чудна машинка, която работи неоткаzано и беz спирка. И си zадавам въпроса, вие пък откъде се вzехте?... Ей така, в коремчето и хоп_ вече яде кисели краставици и рони трохи кекс по дивана и килима. И вика по теб "Мамоооууу".
Но да не ви оттегчавам с моите мисли..

Яни в петък каzа първото си иzречение. "Ам-ам бум-бум", което в превод zначи, че яденето е паднало.  Mr. Green (Иzпуснах й купичката със супата и тя го иzкоментира.) Много е яко, вече zапочна да свърzва думички.  Heart Eyes

Честито на всички именници на патерица. Да сте късметлии и много сдрави и щастливи.

ЧРД, Ане. Много zдраве и любов ти пожелавам. И още една "кукла с всички чаркове"  Hug

# 258
Честит Рожден ден, Ани  bouquet  bouquet  bouquet. Желая ти всичко най-хубаво и в скоро време Саши да стане батко на една сестричка Wink

Боби става сутрин в 8ч и ляга вечер между 22ч и 23ч.
Теди и аз се удивлявам как бързо минава времето, кога Боби беше бебе, а вече е юнак и всичко разбира. Често ми се случва като си го гушкам да ми потичат сълзи от радост Crazy Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 13:50 от matza83

# 259
  • до една звездичка
Ane, честит рожден ден и от мен!
Бъди много щастлива!

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 14:54 от ٠•● Dega ●•٠

# 260

Ане,честит рожден ден!

Бъди жива и здрава, много щастлива, обичана и усмихната!И в най-скоро време ти пожелавам сестричка на Сашко.

Илия става към 9.00-9.30,а вечер заспива към 23.00 часа.

Дамче,Еви дано повече нямате такива инциденти.  Hug

Кате,много са сладки катерачите Емо и Ксю. Heart Eyes

Луси,още малко остана.Радвам се,че се чувстваш отлично.

# 261
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, Ane!!!    bouquet
Здраве, щастие и любов ти желая  Hug

Луси, Никитали, Албенче дръжте се момичета, мъничко остана  Hug

tedsan, разнежват те тези твои момиченца  Heart Eyes Heart Eyes Чудиш се какво си правила преди 2-3 години без тях Simple Smile И аз понякога изпадам в такива моменти  Simple Smile

Еви, Дама, дано няма повече неприятни падания.

Катёнок , и аз видях алпинистите на клипчето Simple Smile

Михаела става най-често в 7.30. В 21ч я къпя и докъм 21.30 вече е заспала.

Аз да питам опитните майки   Grinning Има ли смисъл да се държи детето по гащи повече от месец, при положение, че пишка където свари  Laughing Аз опитах за 1 седмица вкъщи по гащи, но се отказах. Сега само след сън я сядам на гърнето и има резултат. Но после пак слагам памперс. Ако по някое време иска да седне на гърнето - махам памперса.
Просто какъв е смисъла да се опикава навсякъде  newsm78 Супер неприятно и ставаше като се изпишка в гащите .. стъпва на пръсти, вика "мокро, мокро .." иска да я мия веднага, но явно неможе да се контролира.

# 262
  • София
по спокойно го давай вече, за твоя голяма радост и за мое най-голямо съжаление, Вейчето липсва дори на първата страница. Трябва да си щастлива  ooooh!
Кате, Кате недей така.  Confused Въобще не си ми разбрала правилно посланието. Но не искам повече да го коментирам. Не искам нито да се маха от първа или последна страница, нито от форума. Но всичко си има мярка а тя понякога не иска или наистина не разбира кога е преминала. Тук не сме на изпит за да се доказваме, кой пише или не пише правилно и кой знае повече. Оценките ги пишат в училище а нашето училище вече е живота. В него се доказваме единствено пред себе си  и децата.  Peace Всички тези дребнави заяждания всъщност не ги прави никой друг, а самата тя. Моля те, най-малко от теб искам да усещам негативизъм спрямо себе си.  Hug
Ане Честит Рожден ден!

Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с огън  Wink,
а годините с младост!

Люси, Ники, Албенче браво момичета!! Хайде, още малко.  Hug
Просто какъв е смисъла да се опикава навсякъде  newsm78
Никакъв!  Laughing
За сега Косето е на етап когато се изака в памперса да почва да си го дърпа да го маха, но не и преди това.  Mr. Green Сложих го и аз няколко пъти, е пишка но от 3 - 2 сполучливи. От една акане - 1/2 сполучливо, т.като после си довърши работата в памперса.  Mr. Green Да кажа, че в началото батко му правеше абсолютно същото.  Laughing

# 263
Ханна, аз не съм много опитна, но да споделя. Първите няколко дни опикаваше всичко и навсякъде, а като я канех в тоалетната категорично отказваше(на куку не иска да сяда, малката приставка за тоал. чиния също не й хареса, та я издържам). После някоко пъти се изпишка в тоалетната, а 1-2 пъти се изака. Стана й интересно, а също явно й хареса да е сухичка. Започнах да я изкарвам и навън по гащички и да я каня да пишка през 30-40 минутки. Почти никога не ми отказва вече. Случва се да се изпусне, но само ако аз дълго време не съм я поканила и вече не може да стиска. От 3 дни като й се приака ми казва - Мамо, пика! А в тоалетната се изаква, сочи акото и му вика "камък" Laughing
Сега сутрин като се събуди, ако не махна памперса веднага, почва да го дърпа сама да го сваля. Мисля, че скоро ще започне да си казва и сама, вместо да чака аз да я подсетя. Просто усещам, че вече знае какво се иска от нея и повече й харесва така - с гащички и сухичка.

# 264
Ане, честит рожден ден  Hug
Пожелаваме ти много здраве, за теб и цялото семейство,
да сте много щастливи и много да се обичате и уважавате  Hug

# 265
  • София
Ане- Честит Рожден Ден!
Много щастие и любов, късмет и усмивки!

За ученето към пишкане и аз се чудя, дали има смисъл по цял дан да  ходи с гащички и да пишка където и попедне. Проблема е че май въобще не и пречи че е мокра.Ако се заиграе на гърнето, свършва нещо вътре ,ако не, където стане Cry Embarassed

Искам да питам майките на момиченцата- играят ли си вашите деца с кукли. На Сияна не и харесват  нещо и въобще не им обръща внимание. Обича колички,  и нещо за разглобяване newsm78 #Crazy

# 266
  • пред екрана
Честит рожден ден, Ане! Здраве, късмет, любов и много приятни изненади!

Снощи бяхме на концерта на Слави. Беше страхотно шоу и много въздействащо. Удивително е как умее да завлядява публиката - свалям му шапка, на него и екипа му.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 21:58 от nadya_geo

# 267
  • Пловдив
Gerit0, добре е, че Нели се справя и има напредък с гърнето  Peace
При нас явно ще стане по-нататък Simple Smile Не може да се контролира какво прави, а всъщност това е важното. И аз нямам нерви да пишка на поразия и да виждам, че и е гадно, но не се справя  Tired

juju1, да, много си играе с кукли. Има най-различни. Извадих и някои от моите любими кукли от моето детство  Crazy  Laughing
И много обича всичко, което аз и правя (храня, къпя, гушкам, целувам, обличам, слагам да спи, гъделичкам, боря, правя "буба лази"  Simple Smile да го прави и тя на куклите. Сресва ги, слага фиби, слага ги на гърне ... .. такива неща Simple Smile

# 268
Яни си играе с кукли. Воzи ги, гали ги, дава им от АМ на Ина да хапнат. Но определено й е фаворит моята кукла, т.е. Ина. Приспива я, гушка, целува, храни, тика й биба в устата и й се кара като си лапа ръцете.  Mr. Green В петък се приготвила с нейното бебе в кукленската количка, накичила и една тракалка да виси, метнала ми дамската чанта преz рамо и даваше zор да иzлиzаме. Беше пълно мое копие.
В тоzи дух да кажа,че това човече ме копира.  ooooh! Преди седмица_две баща й я гледа с едно огледалце и със сламката от теzи джаджи, които правят балончета. Тааа, бърка си в очите и после потропва със сламката по огледалцето. На въzклицанието на мъж ми какви ги върши щерка му , въzкликнах само "Ми скубе си веждите, не виждаш ли??"  Joy
Ето така си гледа Яни бебето..  Mr. Green
http://inlinethumb26.webshots.com/42265/2142141200073136486S425x425Q85.jpg
А това са моите две бебета  Blush
http://inlinethumb11.webshots.com/35594/2735666770073136486S425x425Q85.jpg
3а памперса. Върнах го. Две седмици живяхме сред локви и ароматни купчинки. Ре3ултатът беше, че една сутрин се събудила, наакала се и си свалила памперса да се почисти. После се къпахме с МНОГО шампоан. Grinning

# 269
Ане, честит рожден ден! С пожелание за здраве, много любов и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт