ЯНУАРСКИ диванета мътят на гърнета!

• 15 235
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Мийче, честит имен ден  bouquet  bouquet  bouquet
Джули, честито и на Марчело  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на всички именници Hug
Ханна, страхотна е Миша, как сладко си похапва, браво на детето Hug Видях и клипчето на пързалката Simple Smile Боби се пуска само така - по корем. В Борисовата градина има една сигурно 3-метрова пързалка и направо изтръпвам като се качи, ама много му харесва Heart Eyes

# 241
  • до една звездичка
...за негово здраве, и нека всичко лошо да остане в миналото!
Нека от тук нататък му се случват само хубави неща![/b]
Дано! И за него и за всички вас - само хубави емоции занапред!

Честит празник на всички Марии!
  bouquet
Днес заведох Стела на църква за пръв път. Запалихме по свещичка. Слуша, гледа, беше и интересно, не искаше да си тръгваме дори.

Ханна, Миша е прекрасна! Heart Eyes

Ane, и аз страшно много си ги харесвам. А гледам, някоя милостива ръчица ги е и понамалила, че аз не съумях... Blush

# 242
Честит имен ден на всичко малки и големи момичета и момчета!
Ханна не мога да не кажа за пореден път,много е артистична Миша.
Теди страхотни са двете малки принцеси и дано имаш късмет да се обичат и да си играят заедно.
При нас нищо ново, Боби продължава да е само със 7 зъба и се чудя кога ще ни сполетят големите мъки. Минава вече във фазата на ритуалите, направо ляга на пода ако не светнем лампата пред вратата и не звъннем в къщи преди да влезем и т.н. Има си и любима песен за заспиваме, хваща дистанционното и я пуска по 1000 пъти, освен това държи да спи с Мемо Пух и с един и същ чаршаф, направо не ми е ясно какво ще правим през зимата като не съхнат толкова бързо.
Нестле правят проучване за ново АМ на новородени българчета, като АМ е безплатно за децата и има и бонус безплатни прегледи. Направо нямам думи, по-зле сме и от Африка.

# 243
  • Бургас
Честит Имен ден на всички малки и големи Марии и на големия сладур, Мърко, разбира се Heart Eyes!!!

Джули, Честит ти именик и на теб! Да расте весело, щастливо и много здраво момче! Хубаво го казахте: всичко лошо остава в миналото!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 16:40 от Катёнок

# 244
Миа,честит имен ден.Да си жива и здрава.

Честит имен ден на малките ни Марии,както и на Мърко и Марчело.Да са живи и здрави,както и щастливо детсво,изпълнено с много игри и смях им пожелавам.

Теди,Жужу,Дега прекрасни са ви малките госпожици. Heart Eyes

Ханна,Миша много сладко си похапва.

Духче,Илия пък държи да заспива с една и съща малка бяла възглавничка.Още от бебе си я хареса и без да я е гушнал не заспива.

За второ аз се замислям,даже споделих с мъжа ми,но той категорично ми отговори,че още е рано.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 17:04 от Стелли

# 245
  • София
МИА честит имен ден!

Джули да ти е жив и здрав Марчело. И всичко минало - заминало.Само хубави неща!
Ние се прибрахме по-рано от предвиденото по две причини:
1. Нощес не спря да вали и сутринта си беше направо студено в планината.
2. Вчера Костадин едва не си пръсна главата на плочките.  #CrazyТича да се закача с баща си и като се подхлъзва и по....глава.И аз с Алекс в басейна само чувам как това малкото пищи и баща му ми го носи. Гушкам го то пищи и аз го галя по главичката и само усещам как ръката ми на тила се издува.  Shocked Не ме питайте как останах жива. Лед реших да слагам, то пищи още повече. Тогава само малко олио на салфетка и така. Виках на моя да тичаме някъде си,.....не знам къде да търсим лекар ама той не дава, вика да реве повече. Прибрахме се на сянка, а той след малко си стана същия. Игра, тичка. Ходихме вечерта в балкана на разходка а на него само цицината напомня за случилото се.  ooooh! Почти не съм спала за да го слушам и опипвам. Почти спадна на тила цицината но съм страшно притеснена все още да не е получил някоя вътрешна травма. Дано всичко е наред. Praynig  Praynig  Praynig
Ханна много е сладка миша. А Косето иска с вилица да яде. Режа диня, пъпеш, праскови...всичко в чиния и той сяда и почва да боде.  Laughing Не минахме през Пловдив по обясними причини.  Rolling Eyes И грозде вече яде - със семки, люспи, хич не му пречат. И после на митницата се отчита още по- често. Mr. Green
Иначе Косето си ляга в повечето случаи между 21:30 и 22.
За трето - само си...говорим.  Mr. Green  Без да мислим! Mr. Green За правенето - правим, ама други работи.  Wink
И накрая...без да уточнявам име защото то момичето си знае, че пак за него става дума.
АМАН!Писна ми!!!  ooooh!

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 19:49 от dama

# 246
Малеее, Дамче.  ooooh!
Дано няма нищо и да ви остане и на вас само страхът от преживяното.
Милото Косенце, да го нацелуваш от мен.
  Heart Eyes Hug

# 247
Честито на всички именници, бъдете много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet
При нас са една сурия хора - баща ми големия Мариян, Мърко, свеки, тя не ми е преоритет, но все пак. Party
Катенок! Hug
Дамче, дано всичко е наред, Мърко и той вчера се запардоса яко и понеже му се спеше и почна да се държи като пиян, аз цял ден му гледах зениците, сравнявам, питам го разни работи, да видя дали е същия, ама той много лошо се удари. Така че знам за какво говориш. Целувки на малък Косе. Heart Eyes

# 248
  • пред екрана
Честит имен ден на Миа, Мики, Мими на Мидичка, Мърко и Марчелко и всички останали малки и големи именици!

Косето и Мърко бързо да забравят за ударите!

За аканата тема: по 2-3 пъти се отчита Крис, но зависи какво е ял.
За другото само мислим, но за по натам.

Ане, и аз заведох Крис в храма, макар още да не е кръстен и му беше интересно, опита се да оскубе 2 жени на опашката за свещички, но успя само да ги погали.

# 249
  • София
Благодаря за всички поздрави вчера  Hug

Ние не сме шаркави. Жорко явно е бил настинал и от петък на обед не е имал Т. А Ева е нахапана от нещо - или бълха, или паяк. Та се наложи, вчера навръх празника, да тупам дюшеци и матраци, да пера одеала, килими и всякакво спално бельо.

# 250
Здравейте,

ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ ИМЕННИЦИ И АКО ИМА ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И ТЕ СА ПОЗДРАВЕНИ!

В нашата черква се оказа доста интередно, много хора, всичките поздравяват с честит празник! Детето беше впечатлено от обстановката, от хората после нещо ми обясняваше на неговия език!
nadya_geo аз пък съжалих, че Саши не оскуба една нахална баба, която докато показвах на детето как да сложи свещичка, въртеше свещника да си търси място. Ама с такава сила, че всички втренчено стояха и я гледяхя, никой нямаше шанс! Детето милото съвсем се шашна, как да обясня че има хора дето не забелязват другите и са супер нахални. Добре, че все пак резултата е положителен!
И друга случка от днес, Саши показал, че не иска да се разхожда. Сутринта му казах да покаже на баба си, че пак са му изпрани и чисти гуменките. После ходейки навън е искал да се гушка и все показвал обувките.  Simple Smile

Дама, много е гадно, и аз много се притеснявам от тези падания. Дано Косето е добре, ако спадне цицината, няма проблем. Важното е да не се образува хематом. Щом е весел и играе, всичко е наред. Бях чела, че ако има сътресение или хематомче, за момент децата не изплакват, има гадене и световъртеж, отнесени са. Щом играят всичко наред.

Ханна, много сладко папкате круша, направо лиги му потичат на човек. Мишето, толкова съсредоточено си подрежда и разглежда парченцата. Сашко много и се радва!

Ето ние как папкаме каша, сутрин! Една лъжичка на подносчето една в устата Simple Smile
,

П.С. Вчера се разходихме до Панчарево, найстина има минерален басейн с 30 градуса топла вода. Намира се точно при банята, даже всъшност паркчето е заградено и там е изграден голям комплекс с мостче и басейн. Но като качество не ми допадна самото съоражение. Басейна е покрит с боя, която вече е започнала да се люпи. Не знам дали в мин. вода има микроби но като хигиена нещо не се впечатлих! Това е инфо за мамите, който питаха преди време.

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 15:52 от Ane

# 251
  • София
Честито на вчерашните ни именници! да са живи и здрави и да им се чува името!  bouquet  bouquet  bouquet

Ханна- браво на Миша, с какъв апетит си хапва само сладко сладко. Hug

Дамче- представям си как си се уплашила. Дано всичко е наред и повече да не стават такива работи Naughty Hug

Теди- Това че Сияна стои на гърнето ,не значи че прави нещо. Просто и е харесала играчката и докато и омръзне си стои. А иначе чного често прави локвички ,но не го събира като Яни , а почва да го размазва по пода hahaha hahahaПомага ми детето, да не бърша аз, ама да беше взела поне парцал, а тя само с ръце Mr. Green

Наде- това го купихме от един магазин за мебели- беше единственната дървена играчка. Но скоро и купухме един автобус от Джъмбо с отверки и гайки, на който се отвиват гумите и също и е много любим.

Ане - браво на детето- има желание да се храни само Hug

# 252
  • Бургас
Добро утро на всички!!!

Евито, Дама, много страшно звучи това с падането! Дано няма повече такива инциденти.

При нас новото е, че през уикенда имахме удоволствието да се запознаем на живо с Емо, Стефания, jovana и Пипи  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Снимки не успях да направя, но ето ви едно клипче, да видите катерачите Емо и Ксю: ЦЪК

И накрая...без да уточнявам име защото то момичето си знае, че пак за него става дума.
АМАН!Писна ми!!!  ooooh!
- по спокойно го давай вече, за твоя голяма радост и за мое най-голямо съжаление, Вейчето липсва дори на първата страница. Трябва да си щастлива  ooooh!

# 253
Честит Имен ден на всички празнуващи (на голяма патерица  Embarassed)

Джулка  Hug
Дамче, Евито - бързо да минават раните на малките разбойноци, миличките, колко ли са се уплашили  Hug
Дега, Хана - много са ви сладки принцесите  Hug
Стефан го слагаме да спи към 21-21.30, бързо заспива, но сутрин се буди в 6.50-7.10  Confused

Стефан продължава много да не се храни, манджи всякакви отказва, главно е на плодове, зеленчуци, кисело мляко и сандвичи.
Памперса реших да пробвам да махна като се роди бебка  Peace
И тихичко да се похваля, че вече съм в 34г.с., а Стефан го родих в края на 32г.с.  Praynig Много съм щастлива, дано устискам и още, няма контракции, няма притеснения и да чукна на дърво, много добре се чувствам  Praynig

# 254
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,
ДНЕС ИМАМ РОЖДЕН ДЕН И ИСКАМ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ, ВИРТУАЛНО И С МНОГО ОБИЧ ЗА ВАС НАПРАВИХ ТОРТИЧКА, СЛАДКИ И НАПИТКИ!

Общи условия

Активация на акаунт