ЯНУАРСКИ диванета мътят на гърнета!

• 15 235
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Наде Hug Peace

Предлагам вече да приключим дискусиите по спора Hug

Еви- много хубаво място.Радвам се ,че сте си изкарали добре Hug

Ханна- това е играчката , за коята писах. Не се вижда много добре, но за съжаление съм я пратила на Сиянка на село и няма как да я снимам по-добре. Много си играе с тези болтове и гайки, с чукчето, отверката и ключа- съжалявам че не всичко се вижда Embarassed

Моето момиченце е пак на село и много ми липсва Embarassed Но хубавото е че тя се чувства добре, по цял ден е навън, щастлива е , но на мен ми е много мъчно. Embarassed Cry

# 226
  • до една звездичка
Хубаво е, че по вечерните новини казаха за изрода, нападнал Марчело и децата преди него.
Колкото повече хора чуят и знаят, толкова по-добре.
Сега остава и да го хванат!

# 227
  • пред екрана
ДА горещо се надявам да го хванат и е добре че съобщиха по новините.

Жужу, остава да кажеш и откъде да я купим тая джаджа с болтовете - струва ми се , че и на Крис ще му е интересна.

# 228
Здравейте,

Вей, то каквото и да напиша Все ще те засегна! Затова предишния ми пост беше последен по спорната тема. Нямам време и енергия да задълбавам!

Момичета все пак в скромната ни държавичка отново се организира нещо грандиозно и хубаво. Независимо от предпочитанията на стилове музика има събития, който е интересно да се посетят, на мен ми действат доста зареждащо.
Концерта на Мадона е грандиозно събитие и пожелавам на повече от Вас да го видят!
Клое, аз също ще бъда и ще се радвам да се видим!

За отделянето от децата и при нас е така, не се отделяме, освен за няколко часа и после много се гушкаме и радваме.
Алекасндър ходи с мен почти навсякъде, освен на козметик Wink. Вече е доста самостоятелен, днес например се мотаеше около колата, нещо си играеше докато аз прибера едни багажи, но някак ми беше спокойно не се притеснявах, че може да залитне или падне.  

За второ детенце
ние даже си работим  Wink, но явно докато кърмя няма да стане. Поне до сега няма резултат  Confused Аз се надявах, да стане за да се слеят нещата, но когато тогава - Божа работа.

juju1 твоята сладурка има невероятна косица!

nadya_geo забелязах, че на Графа малко по на горе от Ориндж център са отворили магазин за дървени играчки. Там вероятно има такава за която говори Juju1.

# 229
Момичета, чета ви и се радвам на снимките на дечицата ви.  Hug
Не пиша в темата, за да не ви натоварвам с моите страхове, а и защото няма нищо ново при нас, освен, че малчо вече има и две долни кучешки зъбчета.
Научил се е и да танцува (много е смешен Laughing).
Ще го снимам някой ден и ще кача клипчета, но нека мине малко време да дойда на себе си.
Надявам се всички вие да сте добре.  Hug
Целувки на дребосъците
. Heart Eyes

# 230
ДУ

Ние zа деца не сме мислили с половинчо, те сами си идат.  Whistling Сега сме обаче стреснати и вчера на 13_то число само се погледнахме с маzни погледи и си легнахме, опрели гръбчетата. А и в овулация бях... Може след години пак да се навия, но zасега ми е прекалено ревящо и памперсово. Да не говорим, че пак помъкнах пюретата вече и вкъщи отново има моркови и пащърнак по стените.
ТА ще почакам, когато майчинството отново придобие романтичен привкус... След време, когато си спомням само колко хубави и пухкави бебета са били въшките. Heart Eyes

Жужу, много сладка Сиянка. А и как седи на гърнето... С Яни пак ще правя опит да се откаzваме от памперсите. На нея й харесва обаче да се напишква, прави локвички по теракота, после си донася гърнето и с шепички събира пишканото и го слага в гърнето. Sick hahaha

# 231
Джуличка  Hug Hug Hug Моля се резултатите да са добре и МАрчело скоро да забрави преживяният ужъс  Praynig
За аканата тема - много ака, по 2-3-4 пъти на ден  ooooh! И миришеее  Mr. Green
Когато сме навън, му давам плод, солети или бисквити. Понякога и краставичка  Mr. Green
Евито - много са готини снимките  Hug Явно много хубаво сте си изкарали.
Теди  Hug Много са ти сладки принцесите и много си приличат. Виждам, че приключенията при вас са  всеки ден и направо малко се плаша  Whistling ДА видим аз как ще се наредя  hahaha
Никитали - мерси  Hug
Дамче - лек път и весело изкарване  Hug
МИА - дано да не  варицела, а зъбче да го мъчи Жорката  Praynig И да се оправя бързо  Hug

Ние сме добре, Стефчо играе, дивее, тича по двора. Имам чувството, е с дни расте, много бърбори, много зъбчета е наредил.

# 232
Оооо, пак едни спорове едни чудесии. Стига толкова.
Сега е сезона на релакса и почивките. Дайте да пишем за тях и как се отразяват на малчовците. Тео се чувстваше много добре на морето, много му хареса. Тази вечер нашия татко е в Бургас на концерт.
Утре аз заминавам на минерални бани за една седмицада си лекувам мигренатаи ще ги оставя двамата мъже да се гледат, но не знам дали ще издържа да съм толкова време без тях. Досега не съм ги оставяла за повече от ден сами.
Колкото до концерта на Мадона и аз ще съм там имам закупен билет още от февруари.
По аканата тема: Тео ака по два-три пъти на ден. Още не иска нагърне, но след почивките ще почнем пак опитите.
А моето питане е кога си лягат децата ви? Тео го слагам в 20.30ч. в леглото и до 21.15ч. е заспал. Някои майки ми казват , че е много рано, но поне сутрин става рано за "бабината градина".
Целувки на всички.
Стискам палци Марчело да е добре.

# 233
  • до една звездичка
Гледам - никой нищо не пише... Thinking
И си викам - чакайте да ви покажа как ядем диня.
За разведряване на обстановката. Wink

# 234
Добро утро,
приятно събуждане, ето чашка кафе от Нас и скромна закуска!

Днес е дъждовно, а ние имахме покана за прощапулник на открито. Ще видим какво ще стане!
Днес е и Богородица, за мен много важен ден! Затова отиваме първо на църква. Днес съм решила да заведа и Сашко, въпреки че още не е кръстен. Преди време имахме такъв случай, отиваме с моята баба, сестра ми и двамата ни брътовчеди в едно манастирче тук до Лозен. Решихме да влизим спонтано и да запалим свещичка. Всички бяхме деца, ние двете сме кръстени а те не са. Там живееше само един монах, според мен малко луд. Преди да влезем той посочи братовчедка ми и каза тя не може да влезе, нея няма да я види. Всички еййй такива очи опулихме Shocked, аз питам: Защо? той отговори, че не е кръстена. Не знам как го разбра, никой нищо не коментираше от нас или говореше. Като се сетя пак се чудя, много странно ми се стори!

Дега, много ми харесаха есенните листенца и надникнах в сайта, много интересни неща има!
С динята сте страхотни, аз трябва да покажа как ядем грозде, и бонбони, голям майтап е! Напоследък нещо не снимам, трябва да се взема в ръце!

Джули, хубав и спокоен ден и за Вас.

# 235
  • София
Другите Марии сигурно са много заети с истинските почепки. От мен малко виртуална  Grinning
И честит празник на малки и големи!

# 236
Честит Имен Ден, Мийче! 

newsm51 newsm51 newsm51

Желая ти много Любов и сбъднати мечти!

Hug Hug Hug

# 237
  • Пловдив
Честит Празник на малките и големи Марии!     bouquet   Heart Eyes  Hug
Много здраве да ви носи красивото име!

٠•● Dega ●•٠ , важното е, че яде диня, пък колко тече по брадата и роклята не е от значиние  Heart Eyes
Много е сладка  Hug
Вдъхнови ме да кача и аз още един вкусен клип  Laughing
Ето ни и нас как ядем круша.
Не е нещо особено, но ако имате търпение към средата на клипчето казва много смешно "не"  hahaha
http://mihaela2008.multiply.com/video/item/31

п.с. Джули, кутията на ЛС ти е пълна  Hug

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 12:14 от Ханна

# 238
Откачила съм напълно!  ooooh!
Забравих, че Марчелко днес има Имен Ден!
Почерпете се за негово здраве, и нека всичко лошо да остане в миналото!
Нека от тук нататък му се случват само хубави неща!

# 239
  • Пловдив
Нека всичко лошо да остане в миналото!
Нека от тук нататък му се случват само хубави неща!

Нека!!  Praynig Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт