Гърция- 22

• 48 110
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Извинявам се за намесата, ама този линк не се ли отнася само за т.нар. public employees ?
Мисля, че не е важи за всичко, но може и аз да не съм разбрала добре  Blush
От ето това изречение мисля така: 1) Εάν κάποιο συγκεκριμένο ξένο Α.Ε.Ι. δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο, δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται αλλά ότι ενδεχόμενα δεν έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία στο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. να αποφανθεί για το ακαδημαϊκό του επίπεδο.
Тоест дори и да го няма университета там, това не значи, че не се признава дипломата от него ...

# 376
Момичета здравейте,как е времето в Атина?Спря ли да вали?

# 377
  • В подножието на планината
  ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ "ΑΓ. ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΣ" ΤΟΥ ΒΕΛΙΚΟ ΤΙΡΝΟΒΟ    ΒΕΛΙΚΟ ΤΙΡΝΟΒΟ    --    ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ    ΑΓΓΛΙΚΗ   ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ    ΜΕ ΤΟ ΔΣ 342 18-10-1996 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ
  Това 18-10-1996 не е ли датата?

# 378
За Великотърновския и английската филология е.
Не се признава след тази дата, ако правилно разбрах.

# 379
За Великотърновския и английската филология е.
Не се признава след тази дата, ако правилно разбрах.

С решение 342 οτ 18/10/1996 на ΔΣ - въпросният ВУЗ не се признава в Гърция. Това означава...

Прави ми впечатление, че за мед академия София, факултет "Стоматология" го няма... Странно...

# 380
Момичета здравейте,как е времето в Атина?Спря ли да вали?
Спря,днес е много приятно,слънчево Laughing

# 381
Някой би ли ми дал линк за филми, със субтитри на гръцки език? Не сме ходили на кино от 2 години!

# 382
Някой би ли ми дал линк за филми, със субтитри на гръцки език? Не сме ходили на кино от 2 години!

www.steki.gr

www.greek-movies.com

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 20:49 от Golden Queen

# 383
А гръцки субтитри от тук http://www.subs4free.com/  Hug

# 384

е, как бе gamato -то...http://www.gamato.info/index.php

в повечето филми има и субтитри...

(редовни сме там... Joy Joy Joy Joy Joy)

# 385
Благодаря и на трите за експресния отговор!!!   bouquet
Ще се пробвам!  Simple Smile

# 386
А това пък какво трябва да значи newsm78

Οι τίτλοι σπουδών δεν θα κρίνονται εφόσον η εγγραφή γίνει το ακαδ. έτος 2001- 2002, απόφαση Δ.Σ. 25-5-2001 (418)

Направо ме хвърлиха в оркестъра Mr. Green

# 387
ходих на сопинк и си купих тезииии

# 388
Страхотни са, Iou!
Не съм ходила на шопинг 2 години  Cry Толкова ми липсват приятелките от БГ. Да излезем по магазините и да пием кафе след това! Дори нямам желание да обикалям сама  Rolling Eyes

# 389
Страхотни са, Iou!
Не съм ходила на шопинг 2 години  Cry Толкова ми липсват приятелките от БГ. Да излезем по магазините и да пием кафе след това! Дори нямам желание да обикалям сама  Rolling Eyes
и на мен ми липсват но поне сам добре с себе си че а3 опитах да си пазим връзки..
не може само едната да се обажда,да изпраща смс-и и тнт , и другите само да отговарят или да помнят за теб само като нещо голямо стане  Stop

Общи условия

Активация на акаунт