Гърция- 22

• 48 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Много са красиви!
Аз пък обичам и сама да ходя на шопинг, но и на мен ми липсват дните в които се запилявахме по магазините и ..............

# 391
ходих на сопинк и си купих тезииии

много са хубави:)

Аз обичам да ходя на шопинг сама. С приятелки ако ходя  никога не остава време за мен:)
 Скоро не се очертава да си купувам обувки обаче.
Преди месец претърпяхме катастрофа с колата и десният ми крак изглежда малко странно с обувка:)
Уж не е счупен, но все още ме боли и има нещо като хълм в горната част над стъпалото.
Взех да се притеснявам да не ми остане, че не мога обувка да сложа:)
А иначе си купих някоя и друга дреха. Предпочитам тези на Рококо .

Iou , хубав нов ник:)
обаче смени си и аватара:)
Ето някои предложения

# 392
А това пък какво трябва да значи newsm78

Οι τίτλοι σπουδών δεν θα κρίνονται εφόσον η εγγραφή γίνει το ακαδ. έτος 2001- 2002, απόφαση Δ.Σ. 25-5-2001 (418)

Направо ме хвърлиха в оркестъра Mr. Green

Не мога да разбера смисъла  newsm78
Друго пише ли или само това?
Доколкото разбрах не се признават/зачитат/приемат имената на специалностите, ако приемането на студентите е било в периода 2001-2002 (тоест, ако тогава си започнал да учиш в тази специалност) с решение на административния съвет (или нещо такова) от тази дата.
Превеждам така, както го разбирам по смисъл  Blush

# 393
Страхотни са, Iou!
Не съм ходила на шопинг 2 години  Cry Толкова ми липсват приятелките от БГ. Да излезем по магазините и да пием кафе след това! Дори нямам желание да обикалям сама  Rolling Eyes
Здравей!Ти ме хвърли в размисъл!Е....,ако наистина не си ходила две години мятам палтото и те извеждам,а кафето ще ти го осигуря и него.Толкова много ли си самотна?Не сме малко живеещите в Солун, затова обади се,когато искаш,а за нови контакти никога не е късно.
 iou,обувките ти са много шик!Много сте красиви на снимката!!!

# 394
Хипатия,съчувствам ти от сърце за злопулуката и нека е последна!Отиди на рехабилитатор,мисля,че ще ти помогне.

# 395
благодаря:)
Нали сме живи и здрави. Колата стана на поничка:)
Яд ме е само ,че тъкмо бях купила с голям мерак едни обувки и така не успях да ги обуя:)

# 396
ходих на сопинк и си купих тезииии

прекрасни са smile3501,колко ако не е тайна?

# 397
xi4 ne e taina,samo da ne mi se surdite posle..
 v edin magazin gi namerix za 210evro ,v vtori za 45 no gi vzex za 17  Joy Joy Joy
ABSOLIOUTNO EDNAKVI SA

# 398
Поздравления.Идеалната комбинация,готини обувки на супер цена.

# 399
v edin magazin gi namerix za 210evro ,v vtori za 45 no gi vzex za 17  Joy Joy Joy
ABSOLIOUTNO EDNAKVI SA
Браво Iou, много добро попадение!!! Страхотни обувки на невероятна цена!

...мятам палтото и те извеждам,а кафето ще ти го осигуря и него....
Натали, много си мила, благодаря ти от сърце!  Hug
Наистина нямам тук много приятели. А и малкото, които имам, много работят и са все много заети... Проблемът е, че дойдох в Солун за по-дълго време когато вече бях родила, и заради бебето не съм излизала много, много...  Sad
Може да се организираме в една обща среща - на живеещите в Солун. Много бих се радвала да ви видя и отблизо!  Simple Smile

# 400
Виждам, че сте отворили темата за дипломите. Да питам някой наскоро легализирал ли си е диплома и дали има някаква промяна в законите.
На мен ми легализираха бакалавър МИО  от УНСС като ТЕИ Бизнес Администрация след като държах 4 изпита в ТЕИто в Ираклио- Трудово право, Счетоводни разходи, Бизнес изследвания и някаква социология май беше....Това преди 3 години. Тогава ми казаха, че ако изкарам и магистратура ще държа още 8-12 изпита и ще ми признаят МИОто, но като васико птихио. В крайна сметка изкарах и магистър, но се чудя дали ми се занимава. Иначе, заради ТЕИ дипломата вземам 50-100 евро повече.

Относно детските, някой в крайна сметка взема ли нещо и колко.... В работата ми казаха, че ги вземал съпругът. Мъж ми ми каза, че няма да ги получава от работата си..... В ОАЕД ми дадоха някакви формуляри, но ми се струва, че не са за нашия случай.

# 401
  • Гърция
Хипатия, съжалявам за случилото се, добре че сте живи и здрави Praynig.

neky, преди доста години се интересувах как да си приравня дипломата ( счетоводства и контрол, магистър, от УНСС), тогава ми казаха, че трябва да държа 10-12 изпита. Както се сещаш не го направих, но аз не работя, така че не ми се занимаваше да ставам пак студентка Wink.

# 402
Здравейте на всички  Hug с една дума за дипломите и намирането на по-добра работа си е до голяма степен късмет. Знаете ли някой сайт от където мога да си свалям гръцки песни безплатно, че все попадам на сайтове, които ми искат пари  Laughing

Благодаря ви

Приятен weekend на всички, изпълнен с мноооого, мноооого любов  Sunglasses Wink

# 403
Страхотни са, Iou!
Не съм ходила на шопинг 2 години  Cry Толкова ми липсват приятелките от БГ. Да излезем по магазините и да пием кафе след това! Дори нямам желание да обикалям сама  Rolling Eyes

Жанета,аз също на моменти изпитвам същата липса и се чувствам по същия начин!Истината е,че малко или много животът ни тук е по-различен и често си спомням с носталгия за приятелките ми,с които си прекарвахме страхотно и както продължаваме да го правим всеки път,когато съм си в България.На мен също би ми било приятно да се запозная с момичетата от форума.Разбрах,че в България съфорумките ни редовно си организират срещи.Има ли такива събирания и в Атина?

iou,честито!Обувките ти са супер!

Хипатия,дано скоро ти се оправи крака,но моя съвет е отново да се консултираш със специалист! Hug

elpidagreece,аз напоследък свалям музика от www.4shared.com.

Момичета,имам  и аз един въпрос.Знаете ли от къде мога да купя гас като тази,която слагаме в България в маските за коса?В подфорума "КРАСИВА МАМА" има страшно много рецепти за домашни маски,но повечето са с гас.Едно време си правех редовно и косата ми ставаше много лъскава и жизнена.А и още нещо,5-цата по десетобалната система,на коя оценка съответства по шестобалната?

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 01:52 от Golden Queen

# 404

Общи условия

Активация на акаунт