Гърция- 22

• 48 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,извинявам се че така нахлувам в темичката ви,но въпроса ми е на живот и смърт.Накратко мъжа ми от две години живее и работи в Гърция и по-точно в град Волос.Знам че работи в завод за цистерни(газови,бензинови).Много българи работят там.Проблема е че от 7 дни нямам връзка с него и вече наистина се притеснявам,телефона му е изключен.Имам два други телефона на негов началник и колега и техните са изключени.Звънях на произволни хотели в града с тях се свързвам.
Моля ви,ако някой може да ме посъветва как да постъпя,вие живеете там и сте по-добре запознати с тази държава.Не е нормално за него да не се обади толкова дълго време.
Благодаря ви предварително и отново ви се извинявам за безпокойството. Hug

lacunababe,не знам какво да те посъветвам!Сигурна ли си,че и на тримата телефоните са изключени?Няма ли някакъв служебен телефон или пък домашен в квартирата му?Ако искаш,прати ми номерата на лични да звънна и да чуя какво казва оператора.Ако измислиш и нещо друго и мога да помогна,насреща съм!

MaryJane,почти съм сигурна,че можеш да го смениш!На тел.184 ще получиш точна информация.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 00:20 от Golden Queen

# 616
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
да сигурна съм,сега мисля да звъня в посолството.имам един факс номер ето го 00302421095135

казва се никола кенаров и е от софия на 40 години.заварчик,аз съм маргарита.благодаря ви от сърце.детенцето вече е в тотален срив,просто ще полудея.

# 617
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
момичета,просветна малко.свързах се най-накрая с началника му,даде ми доста мъгляво обяснение,но поне ми обеща до половин час да ми се обади и да говоря с него,бил добре.
благодаря ви отново и ви се извинявам от все сърце  bouquet

# 618
Мами, от Солум, кажете как беше на срещата.
Извинявам се, че не успях да дойде, но малката не беше много добре. Кашлица, сополи. Предпочетох да не излизаме, защото днес е на детска...
Целувки

# 619
  • София
Здравейте момичета,
Отваря ми се възможност да отида за уикенда до Солун. Знам, че има много написано по въпроса, но нямам време да се ровя. Ще бъда благодарна, ако ми отговорите на няколко въпроса. Къде е добре да се пазарува в Солун - коя е търговската улица и къде да се остави колата. Ходила съм в мола Космос няколко пъти, ама сега ми се иска да видя нещо в самия град. Има ли намаления, ако не - кога започват?  Струва ли си да се ходи до Икея? Чудя се дали сега да ходя, или да отложа когато са намаленията, дали сега е пълно с народ по магазините? Ще съм благодарна да ми отговорите набързо.

# 620
Може да се разходиш в центъра на града,има много магазини.за съжаления намаленията не са започнали още но може да си намериш нещо хубаво които да е \"на оферта\"

не знам какви дрехи предпочитас-скъпи,марки, или нещо по всекидневно и евтино, но сте си намериш всичко.
 ако искаш нещо изискано,марково и скъпо, иди на цимиски.
ако искаш нещо по евтино но хубаво разбира се, егнатя и агяс софияс са твоите уличи!
за икеа не те съветвам да ходиш, освен ако искаш мебели или чинии.
разбира се че ако искаш просто да се разходиш и да хапнеш hot дог,тогава иди!
ако не искаш космос,търговски center- но по малък- има на 4ентера на града(цимиски) и в другият край-city gate

# 621
Здравейте на всички  Hug

Аз пак ще ви позанимавам с моите сватби  Wink ама какво да се прави.Знаете ли дали приателят ми, които е грък, трябва от Гърция да си изважда някакав документ, който да удостовери, тук в БГ, че не е женен в Гърция, и ако знаете ще съм ви благодарна да ми кажете от къде трябва да го извадим.  Rolling Eyes

Поздрави на всички   bouquet

# 622
Мами, от Солум, кажете как беше на срещата.
Извинявам се, че не успях да дойде, но малката не беше много добре. Кашлица, сополи. Предпочетох да не излизаме, защото днес е на детска...
Целувки
Срещата мина добре,а времето неусетно и бързо мина, и ако нямахме ангажименти можеше и с часове да разговаряме.Имах усещането,че все едно с години сме се познавали! Другият път дано всичко при теб е наред,за да успееш да доидеш,чакахме те,а без да те познавам на няколко пъти прекръстих момичетата ,с твоето име веселинар.!!!

# 623
Здравейте,момичета!
Извинете за притеснението,но имам въпрос за едно гръцко ястие.Каза ми за него свекърва ми(живее в Корфу),но нещо не доразбрах.
Става дума за нещо като яхния с картофи.Слагат се пържоли да врат с чубрица и сол,добавят се нарязани картофи,и накрая се изстискват 2 лимона.Но нещо ми се вижда незавършено ястието.
Можете ли да ми я кажете с точност рецептата?
Благодаря предварително! Hug  bouquet

# 624
Здравей **MG** ,
може и да успея да ти помогна,ако ми кажеш как точно се казва рецептата Simple Smile

# 625
presly , идея си нямам как се казва,свекърва ми ми обяви че ще ми предложи една много вкусна "манджа" и това е.Знам само че е с пържоли,картофи и сок от 2 лимона.Ако не успееш,здраве да е.Ще И звънна да уточни рецептата ако може,ако ли не,ще импровизирам Laughing.Благодаря!  bouquet

# 626
момичета,просветна малко.свързах се най-накрая с началника му,даде ми доста мъгляво обяснение,но поне ми обеща до половин час да ми се обади и да говоря с него,бил добре.
благодаря ви отново и ви се извинявам от все сърце  bouquet

lacunababe,какво стана,свърза ли се с мъжа ти?Наред ли е всичко?

# 627
**MG**,ето какво намерих:
4 пържоли
1-2 скелидки чесън
риган
сол
черен пипер
олио
сока на два лимона

Измиваме и подсушаваме пържолите.
Слагаме ги в тенджера да се запържат до златисто от двете страни
и добавяме накълцания чесън.
Добавяме солта,пипера ригана и около една чаша вода.
Добавяме и картофите нарязани на едро.
Варим до готовност и накрая добавяме сока от лимоните.
Оставяме да къкри още 15 мин.
Дано съм ти помогнала Simple Smile

# 628
elpidagreece, най вероятно този документ се вади от лексиархиото.

# 629
presly , мисля че е това.Много ти благодаря Hug  bouquet!Мислех че има в приготовлението и брашънце,червен пипер...знаеш.Явно няма,затова ми се стори непълна рецептата.Е , благодаря още веднъж  bouquet! Утре се заемам с готвенето Grinning.
Поздрави от нашата част на планетата  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт