Гърция- 22

• 48 028
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Да ти е живо и здраво детенцето и да имаш много поводи за радост с него  bouquet

# 601
Да ти е живо и здраво детенцето и да имаш много поводи за радост с него  bouquet

beborina,присъединявам се към пожеланията на alexyani! Hug

# 602
Здравейте на всички и добро ви утро   Hug

beborina  Честит ви празник, много да ви радва - да пада и да става - както се казва  Wink Да порасне безгрижно дете, в последствие и един красив и умен мъж!
Много вкусна изгрлежда питката, браво добре си е приготвила  Party

veselinap - да, грък е, аз ще му кажа, че нали все още с гръцкия език съм на ВИЕ  Grinning, надявам се да стана побързо и на ТИ, че да мога да взема нещаа в свои ръце  Laughing Naughty

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 10:14 от elpidagreece

# 603
  • В подножието на планината
   Beborina , да ти е жив и здрав малкият Марти . Невероятни са тези преживявания - когато детето ти направи нещо за първи път. Да изкарате  страхотен първи рожден ден и да ги нацелуваш и двамата. Получила ти се е питката, така като гледам   Hug

А за срещата не знам какво да кажа , както ви устройва , нямам претенции нито за часа ,нито за мястото.

# 604
beborina,Честит празник!Прохождането си е цяло събитие и то много щастливо.Да сте живи и здрави!Между другото това пухкаво краче ми идеше да го захапя от снимката.
   Момичета,какво ще кажете среща Солунска да се състои към 16 часа или 16.30 ч. и ако искате на ОДИОН. 

# 605
Благодаря Ви момичета за милите думи!  Heart Eyes   bouquet

Лек ден от нас и приятно изкарване на срещата в Солун!
Чакаме снимков материал от нея!  Hug

# 606
  • Germania-Pleven
Здравейте мацки.Влизам да ви се похваля,за хубавата новина която научих преди малко,че моята дъщеря има вече БЪЛГ.АКТ ЗА РАЖДАНЕ И НАЙ-ВЕЧЕ С ТРИ ИМЕНА. newsm44 newsm44 newsm44Значи стигнах до извода,че щом имаш пари и адвокат всичко става в БГ.

# 607
Beborina, да ти е жив и здрав малкия юнак и само да те радва!

Честито takuzmanova  Simple Smile

# 608
    takuzmanova,  честито за акта за раждане !!!

Цитат на: natali.gric
Момичета,какво ще кажете среща Солунска да се състои към 16 часа или 16.30 ч. и ако искате на ОДИОН.  
 Май, има спящи дечица по това време , но да кажат майките.

# 609
Аз за сега съм на линия! Но към 17.00 часа, тъй като моето обикновено към 14.00 заспива! Много ще бързам! На кой етаж е детският кът?

# 610
  • Пазарджик
Здравейте,момичета
Месец Декември или най-късно Януари,ще замина с децата за Гърция в Перамос до Кавала.Искам да ви попитам дали нашите здравни осигуровки важат за Гърция?Децата ми са много болнави и ме интересува как стават прегледите?Заплащат ли се?

# 611
  Хайде пак за срещата  в Солун -аз ще ви чакам в Одеон от 16.30 до 18.30 часа . Надявам се повече хора да успеят да дойдат . Заведението Педополис се намира на първия етаж на търговския център , отдясно на входа (има асансьор и ескалатор).

# 612
Здравейте,момичета
Месец Декември или най-късно Януари,ще замина с децата за Гърция в Перамос до Кавала.Искам да ви попитам дали нашите здравни осигуровки важат за Гърция?Децата ми са много болнави и ме интересува как стават прегледите?Заплащат ли се?

Важат само при спешна помощ. Ако никой от момичетата не е с българска застраховка и не може да ти даде информация можеш да се обадиш в НОИ да ти обяснят точно в какви случаи и каква е процедурата. Попитай ги също в случай на нужда къде точно трябва да отидеш - предполагам в държавна болница.
В Гърция има различни осигурителни сдружения и условията са различни в зависимост от това къде се осигуряваш.
При частните лекари прегледа при педиатър е около 50 евро.

# 613
Момичета, знаете ли дали може да се сменя личният лекар (ИКА), към който доброзорно ме разпределиха?

# 614
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте,извинявам се че така нахлувам в темичката ви,но въпроса ми е на живот и смърт.Накратко мъжа ми от две години живее и работи в Гърция и по-точно в град Волос.Знам че работи в завод за цистерни(газови,бензинови).Много българи работят там.Проблема е че от 7 дни нямам връзка с него и вече наистина се притеснявам,телефона му е изключен.Имам два други телефона на негов началник и колега и техните са изключени.Звънях на произволни хотели в града с тях се свързвам.
Моля ви,ако някой може да ме посъветва как да постъпя,вие живеете там и сте по-добре запознати с тази държава.Не е нормално за него да не се обади толкова дълго време.
Благодаря ви предварително и отново ви се извинявам за безпокойството. Hug

Общи условия

Активация на акаунт