Кухните - 26та тема

• 45 141
  • 360
  •   1
Отговори
# 30
  • в белята
Интересувам се някой дали си е слагал в кухнята микровълнова печка закрепена за дъното на горния ред шкафове т.с. висяща ?Дали е удачно?Май има някакъв модел на BOSCH ,но не съм много сигурна.Когато ми проектираха кухнята отказах да ми вградят микровълновата и сега горчиво съжалявам  ooooh! ooooh! ooooh!.Има един вариянт да се вгради една микровълнова ,но хиляда лева за нещо ,с което само ще си претоплям храната ,сега не ми се дават  Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsВсе пак мисля ,че до 300 лв може да се намери доста свясна микровълнова  newsm78.

# 31
Да се запиша, и се връщам да  ви прочета.

# 32
  • Пловдив
Интересувам се някой дали си е слагал в кухнята микровълнова печка закрепена за дъното на горния ред шкафове т.с. висяща ?Дали е удачно?Май има някакъв модел на BOSCH ,но не съм много сигурна.Когато ми проектираха кухнята отказах да ми вградят микровълновата и сега горчиво съжалявам  ooooh! ooooh! ooooh!.Има един вариянт да се вгради една микровълнова ,но хиляда лева за нещо ,с което само ще си претоплям храната ,сега не ми се дават  Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsВсе пак мисля ,че до 300 лв може да се намери доста свясна микровълнова  newsm78.

Ако добре съм те разбрала - моята е така

http://www.zmeikovica.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=12769654

http://www.zmeikovica.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=12769662

Много е удобно  Peace

# 33
  • Countryside
Имаш ли налична МВ? Т.е. имаш вече уред и искаш да се опиташ да го вградиш? Или тепърва ще купуваш и търсиш на свястна цена?

# 34
Има и едни телескопични държачи за МВ фурна, които се закрепят към стената и микровелето се слага отгоре като си стъпва с крачетата върху рамената. Два отделни са и се монтират на необходимото разстояние един от друг. Няма нужда да виси, нито да е затворена, но трябва да се има предвид къде е решетката за вентилация на уреда, защото при мен беше отгоре и от топлия въздух който излиза ми се разлепиха кантовете на горните шкафове (пдч).

# 35
момичета, с какво мога да почистя и евентуално да боядисам котлоните на печката?
доста вода е капала по тях..
не ги използвам(имам и газ), но са замъсрени.. Confused
някак като ръждясали стоят Rolling Eyes

# 36
Преди много години баба ми си боядисваше котлоните с бронз за котлони и бурии. Само не знам от къде може сега да го купиш.

# 37
Котлоните с бронз не съм чувала да се боядисват newsm78,но с вакса-да Peace

п.п.На моята микровълнова оставихме решетка за вентилация най отдолу под чекмеджетата

на старата има разтояние от всички страни 5 см. ама голям конденз когато работи.Старата е 15 годишен Сименс,новата май беше на Еуролукс но не сме я пробвали още Hug

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 20:03 от kalinikol

# 38
  • Където е сърцето

При мен е така, защото горният ред е лак и не исках да има много пръстчета постоянно  Mr. Green

Змейковица и моята кухня ще е горе лак а долу ПДЧ венге.Може ли горе също да е пдч ама лак.Ох,може тъпи въпроси да задавам ама да дам повече пари само защото е заради друго а не че е по-издръжливо.Не следва ли долу плоскостите да са МДФ а горе ПДЧ,нали долу повече се удря и отваря и може повече да се нарани.

# 39
хайде, стига сме се заблуждавали кое от кое било по-здраво! и двата материала се правят от едни и същи боклуци - всякакви дървени отпадъци /клони, кора, листа, и квот още падне/. важно е само покритието, ама нали все пак няма нищо вечно! мебелистите и те хляб трябва да ядат... Wink

# 40
В предната тема много хубави кухни са показани.
sisi___ , Мухата Цецка , Bobeto да си ги ползвате със здраве, и само вкусни ястия да приготвяте в тях  Hug

# 41
Привет ,най-после и от мен малко снимки . Все още е недовършена .....http://www.kalistelo.snimka.bg/album.php?album_id=407460

# 42
Привет ,най-после и от мен малко снимки . Все още е недовършена .....http://www.kalistelo.snimka.bg/album.php?album_id=407460

Кухничката е много хубава!
Виждам че отляво на котлона е стена, дали няма да ти се цапа стената като готвиш? Rolling Eyes

# 43
  • Бургас
Здравейте, момичета! Прекрасни кухни сте показали, благодарение на темичката съм си нахвърлила страхотни идеи за нашата бъдеща кухня!

Искам да помоля мамите от Бургас да споделят впечатления от фирми за кухненско обзавеждане. В предната тема се питаше за Ванерджи, аз съм се спряла и на фирма Стило. Ако някоя от вас може да даде мнение за тях, ще бъда много благодарна!   bouquet

# 44
Привет ,
до печката действително е колона... бяла  ...за сега .Там ще има гръб но го бяха забравили в доставката и следващите две седмици ще е така без гръб и без дръжките които бяха объркали Simple Smile
Иначе идеята ми беше за семпла кухня ,да е удобна и лесна за поддържане защото определено нямам време нито да готвя особено , нито да ставам роб относно чистене . Стаята за сега е в бяло , идеята е зад кухнята да е оранжева стената и дивана също да е такъв - тоест дивана още не е купен Simple Smile . В последствие ще сменяме дограмите и тогава ще довършим пейзажа относно боядисване на стени но сега просто нямаше възможност и време да изпипаме нещата . а и ремонтираме цяла къща и финансите се топят ли топят .....

Общи условия

Активация на акаунт