Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да почистя и боядисам котлоните на печката?
Какви са препоръките за избор на вградена фурна?
Кой материал обикновено се използва за горните и долните шкафове в кухнята?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да почистя и боядисам котлоните на печката?
За почистване и боядисване на котлони можете да използвате специална паста за котлони, която изглежда като вакса. Тази паста може да почисти и възстанови вида на котлони. Освен това, боядисването на бронзови котлони и бурии е възможно с помощта на бронзова боя за котлон, което може да помогне за подновяване на външния им вид.
-
Какви са препоръките за избор на вградена фурна?
При избора на вградена фурна е важно да се вземат предвид функциите, като нива на печене, бързо загряване на фурната, функции за венитрационно печене, грил, студена врата и избор на плот. Също така е важно да проверите вентилацията на фурната чрез проверка дали отворите за вентилация са разположени отгоре, за да се предпазят мебелите от влага и да се удължи животът им.
-
Кой материал обикновено се използва за горните и долните шкафове в кухнята?
Предпочитаният материал за горните шкафове в кухнята е MDF, докато за долните шкафове обикновено се използва ПДЧ. Това е така, защото пръстовите отпечатъци са по-видими на горния ред и изборът на материал с подходящо покритие помага да се предотврати натрупването им. Освен това устойчивостта на влага и износване е важна за дълготрайност.
-
Каква е най-добрата препоръка за материал за гърба на кухненски шкаф?
-
Как да предпазим стъкления гръб на кухнята от топлината на газовите котлони?
цената не ме притеснява, дори ми харесва, щом сме решили да се меткаме, шегувам се разбира се
Преди снимката с цветовете е проекта на кухнята, ако искаш да гледаш. Дългата стена е 2.40 м, стената с котлоните ще е 60 см, отделно бар-плота е с дължина 2.00 м. По мойте сметки около 5 метра се получава. Предложената оферта е за 4 100 лв. Като сме решили материала да е ПДЧ. Нооо освен кухнята ще си поръчаме секция за хола, тя ще е много малка - 1.45 м на неизвестна още височина 

в общи линии аз налучквах нещата